Gribēju tikai drusku palabot, ka lūpās neliek botoksu, bet gan filleri :D Botoksu liek pierē un citur, tas vienkārši atslābina muskuli, lai neveidotos grumbiņas :) Lielāku nepadarīsYaeMiko @ 25.04.2023 11:11Laikam jau galīgi neglīta neesmu, jo vīrs pie sāniem ir. Bet sevi vērtētu kā 6. Labās dienās kad viss labi ar pašvērtējumu tad 8.
Ja man būtu jāvērtē sievietes pēc skaistuma tad labāk patiktu tās kuras ir dabiskas, bez botoksa lūpās, kuras izskatās labi ar maz make up vai bez. Fake nadziņi, skropstas, tetovetātās bloku uzacis manuprāt, MANUPRĀT, nav skaistas. Bet tas ir manas domas ko ikdienā paturu pie sevis, cilvēkus neizsmeju utt. Problēmās rodas tad kad cilvēkiem kaut kas personīgi nepatīk un sāk aprunāt, izsmiet utt.
Uzskatu, ka aptuveni 5% cilvēku ir ļoti skaisti un 5% diezgan nesimpātiski, bet pārējais lielums - visnotaļ viduvēji, un tad kopvērtējums atkarīgs no ģērbšanās stila, frizūras, sejas un ķermeņa kopšanas, pašpārliecinātības, ka arī paša vērtētāja preferencēm
Bet sevi vērtētu kā 6. Labās dienās kad viss labi ar pašvērtējumu tad 8.
GhostGG @ 25.04.2023 11:34
Jāpiekrīt šim, lielāka daļa cilvēku ir vidēja vai nedaudz virs vidējā izskata, kas nemaz nav slikti.
Piedod man, bet tu nevari dabūt divas balles augstāk atkarībā no tā kā tu jūties. Tas ka cilvēks jūtăs labi, priecīgs, pašpārliecināts noteikti neizmaina viņa sejas struktūru, kaulu uzbūvi, vaibstus utt.
gabi717 @ 25.04.2023 11:29Gribēju tikai drusku palabot, ka lūpās neliek botoksu, bet gan filleri :D Botoksu liek pierē un citur, tas vienkārši atslābina muskuli, lai neveidotos grumbiņas :) Lielāku nepadarīs
Tagad jau iet prom lielo skropstu mode, dikti daudz laminēšanas meistares mums ir tagad, tāpēc ar laiku redzēsiet mazāk.
GhostGG @ 25.04.2023 11:34
Jāpiekrīt šim, lielāka daļa cilvēku ir vidēja vai nedaudz virs vidējā izskata, kas nemaz nav slikti.
Piedod man, bet tu nevari dabūt divas balles augstāk atkarībā no tā kā tu jūties. Tas ka cilvēks jūtăs labi, priecīgs, pašpārliecināts noteikti neizmaina viņa sejas struktūru, kaulu uzbūvi, vaibstus utt.
Mēs taču te katrs sakām kādu vērtējumu dodam paši sev, kā jūtamies
GhostGG @ 25.04.2023 11:57
Sure, es gan ceru, ka autore skatīsies uz realitāti, nevis balstīsies uz "jūtām", man gan liekas, ka tas ir diezgan bīstami un ačgārni iet pa dzīvi un vērtēt sevi atkarībā no tā kā tu jūties, jo tad paliek ļoti "maza vieta", lai sevi kaut kā uzlabotu, pilnveidotu, jo hey jūtos 10. Esmu ideāls.
GhostGG @ 25.04.2023 11:57
Sure, es gan ceru, ka autore skatīsies uz realitāti, nevis balstīsies uz "jūtām", man gan liekas, ka tas ir diezgan bīstami un ačgārni iet pa dzīvi un vērtēt sevi atkarībā no tā kā tu jūties, jo tad paliek ļoti "maza vieta", lai sevi kaut kā uzlabotu, pilnveidotu, jo hey jūtos 10. Esmu ideāls.
Otrkārt, ja jūties ideāls, tad tev arī būs vienalga par uzlabojumu nepieciešamību un varēsi laimīgi dzīvot tālāk.
Kā, es! Es esmu 10Lula @ 25.04.2023 12:01
Pirmkārt, kā var savu izsaktu objektīvi novērtēt? Taisīt aptauju?
Otrkārt, nepazīstu nevienu, kas sev dotu 10
GhostGG @ 25.04.2023 12:06
Jā ? ļoti daudz 10 un 9
Žubele @ 25.04.2023 12:05Kā, es! Es esmu 10
GhostGG @ 25.04.2023 12:04
Es saprotu, ko tu saki, man vnk škiet, ka tas ir dzīvot ilūzijā, bet ja kādam tas apmierina, un ir priecīgs, tad viss super. Es varbūt pārāk uz visu reāli skatos.
Es nezinu, ko te kasās visi. Ja viens uzskata, ka ir 10 vai 9, nu super, nu. Tā nav iedomība, tas ir labs pašnovērtējums, kas glābj no depresijas un trauksmes.Lula @ 25.04.2023 12:09
Okei, viens ir, bet arī tur neredzu problēmu, tak 10 ir 10 un var dzīvot nost laimīgs, nemaz nedomājot par uzlabojumiem. :D
Diez kādās sabiedrībās tu apgrozies?
GhostGG @ 25.04.2023 12:04
Es saprotu, ko tu saki, man vnk škiet, ka tas ir dzīvot ilūzijā, bet ja kādam tas apmierina, un ir priecīgs, tad viss super. Es varbūt pārāk uz visu reāli skatos.
Te jau tik daudzas meitenes rakstīja ka skaistums ir subjektīvs viedoklis un tā ir. Vienam patīk māte, citam meita un trešam kleita.
Vai arī Tev ir pārāk augsti standartiGhostGG @ 25.04.2023 12:15
Tev grūti būtu saprast, jo tu droši vien ar sievietēm uz randiņiem neej. Kādreiz kad staigāju uz randiņiem ne tādus brīnumus vien redzēju, varētu uzrakstīt traģikomēdijas grāmatu ? varbūt tāpēc man ir tāds priekštats radies, ka 99% sieviešu ļoti sevi pārvērtē.