Domāju, ka Jeļa bija iemīlējusies viņa naudā un iespējās, ko tā piešķīra. Pats Fiļs iespējams bija kā tēva figūra vairāk - pieredzējis, prata komplimentēt un lutināt.GlorijaGrevcova @ 25.11.2025 16:35
Viņa nevienu minūti tajā papucī nebija iemīlējusies, uz beigām jau izskatījās, ka šai riebjas ar viņu gulēt, loğiski, sirms, ar plesi, riepu, plus augumā mazāks par Jeļu.
Vienīgais, kas viņu sāpināja, tas, ka nedabūja dažus ļimonus un gredzenu.
akul12 @ 25.11.2025 08:15
Ja iepazīstoties pa priekšu nestum savu veco bmw x5 un mantoto 2 istabas dzīvokli, tad arī apsargs vai šoferis var atrast mīlošu sievieti.
Tāpat miljonārs šo nav sapratis, ka stumjot pa priekšu savu naudu atsauksies tikai golddigeres...
Hermiine89 @ 25.11.2025 17:10Domāju, ka Jeļa bija iemīlējusies viņa naudā un iespējās, ko tā piešķīra. Pats Fiļs iespējams bija kā tēva figūra vairāk - pieredzējis, prata komplimentēt un lutināt.
Tiešām interesē kas un kāda būs Fiļa nākamā kopdzīves partnere. Izskatās, ka viņš nav no tiem džekiem, kas spēj iztikt bez attiecībām.
par kuru storiju iet runa?In33555 @ 03.12.2025 21:10Pec Kj storija izskatas ka bruneti ar ko vel tikko luncinaajaas jurmalqs restoranaa ir iemainiijis atpakalj pret kristini ?
spoguljbilde vecajaas majaslottinja @ 03.12.2025 22:44par kuru storiju iet runa?
LabaDabaDa @ 05.12.2025 07:47Jeļa apglvo, ka esot vīlusies Fiļā, bet tas tikai apliecinot, ka viņa gan visu esot izdarījusi pareizi.
LOL.
Nē, Kristīne. Tas tikai apliecina, ka Tu izvēlējies nepareizo veci. Un atdevi viņam sešus savas dzīves gadus. Tas noteikti neapliecina, ka Tu visu izdarīji pareizi.
https://jauns.lv/raksts/izklaide/684892-kristine-jelinska-par-skirsanos-no-miljonara-olega-fila-mani-ilgi-krajas-aizvainojums#google_vignette
Mathilde @ 05.12.2025 10:25
6 gadi, bet ļoti piepildīti! 90% dieviešu visā dzīvē neapskatīs pasauli un labumus tik, cik bija šajos gados.
Un tas nav ne slikti, ne labi. Mūsdienās vairs nav jācieš būt kopā, jo baznīca vai vecāki neļauj izšķirties. Un ne jau sieviete vienmēr ir tā, kura cieš vai piecieš.
Palasu un nesaprotu, kāpēc no Jelinskas uztaisīts cietējas tēls, bet no Fiļa drausmīgs bubulis, jo nenopirka dzīvokli, porshu un neatstāja melno kredītkarti.
Esiet reālas, jo neviens nevienam neko nav parādā. Visas attiecības ir uz brīvprātības principa.
Un Jelinskai ar Fiļu nav pat kopēju bērnu.
Un tā Jelinskas sevis slavināšana ir tik rēcīga. Viņa sevi uzskata par muižas galveno vilcējspēku. Gan jau, kad strādāja bankā, deva padomus baņķieriem, partneriem un visai padomei. Tik gudra, izglītota un vieda sieviete! Vairāk IG citātus un sevis slavināšanu!?
Ani23 @ 05.12.2025 14:30
Jā, pašapziņas trūkumu viņai toč nepārmest ? man arī tā pārmērīgā sevis lielīšana baigi krīt acīs.
loija @ 05.12.2025 17:33
Meitene varbūt vēlas būt iedvesma, bet iedvesam viņa būtu tad, ja būtu panākusi to bez O naudas. Viņai bija iespēja organizēt restorāna atvēršanu no nulles, kurā visu finansēja pats saimnieks. Normāli ir arī visos procesos sākumā pašam piedalīties un darīt. Normāla prakse uzņēmējdarbībā. Nekas pārdabisks vai īpašāks. Paralēli bija nodrošināta pati finansiāli un nebija mati no galvas jāplēš ārā, lai nopelnītu naudu maizei mājās. Dzīvoja luksusa dzīvesveidu un pēc savas izvēles nodzina arī sevi darbos. tas, ka viņa ir izdarīga, tas gan nav noliedzams. Tādā ziņā gudra meitene.
Ani23 @ 05.12.2025 19:12
Man šķiet, viņa nesaprot, ko nozīmē nodzīt sevi darbos. Gandrīz katru dienu 10-11 ir sporta klubā, papildus daudz story no saloniem, ceļojumi... common, cik daudz smagi strādājošus cilvēkus Tu redzi ar šādu grafiku? Ja viņa sevi būtu pierādījusi pie neatkarīga darba devēja, kur no 0 visu sasniegusi, tā būtu iedvesma, bet šeit taču skaidrs, ka no bankas klientu pieņēmējas uz vadītāju un multi talantu tika nedaudz savādāk… tāpēc arī tik ļoti grib palikt muižā, jo nez vai darba tirgū būtu uz izķeršanu. Nu, nav tas nekāds “viņas” bizness un viņas zīmols, kā viņa pasniedz. Tas viss ir O. pirkts, attīstīts un apmaksāts. Nezinu, neticu es tai viņas vergošanai un pārpasaulīgajiem talantiem. Un arī iedvesmu tur neredzu.
Dovana @ 06.12.2025 00:18Es noteikti Fiļu netaisu par bubuli! Man viņš tieši simpatizē. Viņa tāpat no viņa ir dabūjusi pārāk daudz! Pati to putru savārīja, palīmējās Fiļam apakšā kā plāksteris un piesūcās kā dēle. Cerēja, ka ar to būs gana☝️ domājams kungs no viņas sen jau gribēja tikt vaļā, bet turēja tikai aiz žēluma. Līdz attapās gadi iet, bet mīlestības nav. Gan jau paskraidīs pa randiņiem atradīsies ar kuru ir kopā interesanti, ja iemīlēsies pa īstam tad kāzas būs 2 gadu laikā maks 3 gadi! Visa problēma ir tā, ka viņš viņu nemīlēja. Nemīlēja domāju vispār, sākumā tikai Santai vajadzēja kaut ko pierādīt!
Ja jau būtu tāda love bijusi tak nebūtu ne otrā ne trešā sieva. Cik ta viņi ilgi padzīvoja ar pirmo? Kā satika Olgu tā pameta un Olgu no krievijas uz LV atveda. Ar viņu visilgāk arī nodzīvoja. Mīlestība jaunībā bieži vien tāda iemīlēšanās karsta un ātri dziestoša. Diemžēl.Mathilde @ 06.12.2025 02:40
ko tā Santa?
Vislielākā love bija ar pirmo sievu. Abi jauni, viss sākās, bērni dzima. Senos laikos vienā pasākumā blakus sēdēja, tā laida latgaliski un tāda enerģija!
Dovana @ 06.12.2025 00:18Es noteikti Fiļu netaisu par bubuli! Man viņš tieši simpatizē. Viņa tāpat no viņa ir dabūjusi pārāk daudz! Pati to putru savārīja, palīmējās Fiļam apakšā kā plāksteris un piesūcās kā dēle. Cerēja, ka ar to būs gana☝️ domājams kungs no viņas sen jau gribēja tikt vaļā, bet turēja tikai aiz žēluma. Līdz attapās gadi iet, bet mīlestības nav. Gan jau paskraidīs pa randiņiem atradīsies ar kuru ir kopā interesanti, ja iemīlēsies pa īstam tad kāzas būs 2 gadu laikā maks 3 gadi! Visa problēma ir tā, ka viņš viņu nemīlēja. Nemīlēja domāju vispār, sākumā tikai Santai vajadzēja kaut ko pierādīt!