Sveiki! Nenoēdiet mani! 😀
Brīvdomātāja gars ir ieradies te, gribētu painteresēties par tēmu, kas mani pēdējās dienas nomoka. Izlēmu piereģistrēties sieviešu portālā, lai dzirdētu dāmu viedokli.
Es iedomājos piereģistrēties te un anonīmi (vismaz te, privāti var arī atklātāk iepazīties), bet mans nolūks un doma ir painteresēties tieši no meiteņu skatupunkta par un ap svingu.
Esmu vienkāršs brīvdomātājs, tāpēc es tur neko tādu sliktu negribu par šo visu teikt, pats esmu ar sava veida nūdists ar saviem tā teikt fetišiem galvā. Bet man interesē kādas ir jūsu domas, esat bijušas, gribētu apmeklēt vai kaut kāds viedoklis ir par to? Pats godīgi neesmu bijis, nav ar ko iet un vienam liekas mazliet neveikli, bet kāpēc ne? Es gribētu kaut vai tikai kā vērotājs būt, jo zinu, ka arī tāda opcija pastāv, neesmu jau tik izmisis pēc tā seksa. Varu pavērot citu seksu, pamasēt fonā un jā, negribu iegrimt detaļās te.
Vai jums latvietēm tas liekas diezgan pretīgs pasākums? Neesmu te lai kādu nosodītu vai pārmestu, skatos uz lietām un dzīvi brīvai un bez saspringuma. Var padalīties ar šo visu privāti, ne te publiski. Negribu dzirdēt to cik slikti tas viss ir, jo dzīve tā jau ir nepareiza.