Pa lielam uz abām kājām.Lula @ 15.03.2023 09:15Vienā pleķītī neaug, vai visas kājas tādas?
Pa lielam man ir kāju lejas daļā tas novērojams, bet agrāk tā nebija. Spalvas vienmēr auga daudz un nekas tāds nebija, jo daudz vīrišķo hormonu man ir, bet tagad tajās vietās neaug vairs. paliek pliks un tāda saknīte maza. nesaprotu kā tas var būt.BellaCiao @ 15.03.2023 13:50Kurā vietā tieši? Esmu ievērojusi, ka dažiem vīriešiem kāju lejas daļā, kur muskulis, spalvas neaug/nolūzt, jo noberžas no džinsiem. Sievietēm to nemana, jo skujas.
Matu izkrišana uz kājām ir saistīta arī ar vairākām veselības problēmām, piemēram, sliktu asinsriti, diabētu, vairogdziedzera slimībām, sēnīšu infekcijām, folikulītu, hormonu izmaiņām un hipofīzes traucējumiem.
Ja paliek saknīte, tad varbūt tiešām noberžas?Lorencita @ 15.03.2023 14:13Pa lielam man ir kāju lejas daļā tas novērojams, bet agrāk tā nebija. Spalvas vienmēr auga daudz un nekas tāds nebija, jo daudz vīrišķo hormonu man ir, bet tagad tajās vietās neaug vairs. paliek pliks un tāda saknīte maza. nesaprotu kā tas var būt.