kur tu iztērē tos 300? Pārtikai +ceļš vienam pietiek mēnesī 150 eu stabiliLycia @ 18.12.2022 00:19Dzīvoklis ir ok cenā, manuprāt, priekš šiem laikiem - 250€. Alga, jā, gribu lielāku, bet nesen sāku strādāt jaunā darbā un paaugstinājumu noteikti varu gaidīy kādu gadu?Ja varētu, piepelnītos, bet neesmu atradusi tādu piedāvājumu, kas man derētu. Bērniņi un sunīši parasti jāpieskata pa dienu, bet pa dienu es strādāju?Pa lielam, viss slikti
Lycia @ 18.12.2022 10:04Ārpus mājas arī teju nekad neēdu, woltu pat neatceros kad pēdējo reizi sūtīju. Izklaidēties eju reti, jo nav naudas, bet nu laikam jātaupa uz ēdienu un jāiet izklaidēties, lai atrastu otru cilvēku ar ko dalīt izmaksas??
Miuce @ 18.12.2022 11:38Nu bet, ja esi viena, ej uz randiņiem kaut katru vakaru, lai vīrietis izmaksā teātri, restorānu, kafiju, da jebko. Tas nenozīmē, ka tev ar viņu jāliekas gultā, ja pati to nevēlies. Ir arī normāli cilvēki satiekami Tinderī un Otrā pusē.
Tu tos 300 eiro apēd? Vai arī ir veselības problēmas un aiziet ārstiem nauda? Iepērc pārtiku tirgū un uz akcijām, gatavo pati, iekļausies 100 eiro.
Un sestdiena, svētdiena brīvas? Ja tiešām naudas nav, tad jāmeklē kāda nodarbe vīkendos, piestrādā restorānā vai kādā lielveikalā.
Tāpēc man patīk ka jaunos vīriešu izglīto lai izvairītos no šādām meitenēm.Miuce @ 18.12.2022 11:38Nu bet, ja esi viena, ej uz randiņiem kaut katru vakaru, lai vīrietis izmaksā teātri, restorānu, kafiju, da jebko. Tas nenozīmē, ka tev ar viņu jāliekas gultā, ja pati to nevēlies. Ir arī normāli cilvēki satiekami Tinderī un Otrā pusē.
Tu tos 300 eiro apēd? Vai arī ir veselības problēmas un aiziet ārstiem nauda? Iepērc pārtiku tirgū un uz akcijām, gatavo pati, iekļausies 100 eiro.
Un sestdiena, svētdiena brīvas? Ja tiešām naudas nav, tad jāmeklē kāda nodarbe vīkendos, piestrādā restorānā vai kādā lielveikalā.
Man arī līdzīgi. Nezinu kā citas izdzīvo ar 150 eur pārtikai.. nav tie laiki vairs. Jāēd arī pēc iespējas kvalitatīvāk un veselīgāk.
Nu bet, ja esi viena, ej uz randiņiem kaut katru vakaru, lai vīrietis izmaksā teātri, restorānu, kafiju, da jebko. Tas nenozīmē, ka tev ar viņu jāliekas gultā, ja pati to nevēlies. Ir arī normāli cilvēki satiekami Tinderī un Otrā pusē.