Mc.Queen @ 15.09.2022 10:43Vai tad trakajai Elīnai bēbis ir?
Ivy Blanks @ 15.09.2022 16:02Tā vaina, ka nav seksuālo attiecību, ir Jūsu vainas dēļ, vai partnera vainas dēļ? Ir normāli, ja pirmo pus gadu/ gadu pēc bērniņa ienākšanas pasaulē, sievietei libido ir stipri zemāks. To var risināt ar psihologa palīdzību vai gaidīt, kad tas atgriezīsies. Taču tāpat ir jāaizdomājas, vai tad tas libido ir pavisam tik zems, ka gada laikā nemaz, nemaz nav gribējies? Vai arī tad tur ir partnera vaina, ka tieši viņam negribas?
Mamimami @ 15.09.2022 16:21
Vaina noteikti manī, jo man negribas nu pilnīgi nemaz. Nezinu vai libido var izmērīt skaitļos, bet ja var tad man noteikti ir 0. Grūti iztēloties ka jebkad kaut ko tadu darīju vai ka gribēšu to vēl jebkad darīt. Tiešām tāda sajūta, ka savu mērķi esmu izpildījusi - bērnu esmu dzemdējusi un tagad tādām nodarbēm vairs nav nozīmes.
Mamimami @ 15.09.2022 16:21
Vaina noteikti manī, jo man negribas nu pilnīgi nemaz. Nezinu vai libido var izmērīt skaitļos, bet ja var tad man noteikti ir 0. Grūti iztēloties ka jebkad kaut ko tadu darīju vai ka gribēšu to vēl jebkad darīt. Tiešām tāda sajūta, ka savu mērķi esmu izpildījusi - bērnu esmu dzemdējusi un tagad tādām nodarbēm vairs nav nozīmes.
Minelūše @ 15.09.2022 18:31Tas ir ļoti ilgs laiks bez tuvības. Pastāv risks, ka vīrs sāks šļūkt pa kreisi.
Mamimami @ 15.09.2022 20:17
Skanēs briesmīgi, bet esmu domājusi, ka ja tā notiktu, tas pat mani pārāk nesarūgtinātu. Savā ziņā tas būtu kā akmens no maniem pleciem, ka vismaz vīrs apmierināts, bet man nebija jāpārkāpj sev pāri un jādara to ko negribu.?
daļa viriešu ir ar principiem,viņi neiet pa kreisi,bet spriedzi nodzen darbā,fiziski nodarbinot.tā ka nav spēka.izdzen lidz bezspēkam sevi.un ir ta daļa kas aizsluks.atkarogs kadi principi un kadas vertibas vīrietim.Bet par to būtu jaizrina ja velas ko saglabāt.jo ari siltu attiecibu aro nebusMinelūše @ 15.09.2022 18:31Tas ir ļoti ilgs laiks bez tuvības. Pastāv risks, ka vīrs sāks šļūkt pa kreisi.
Nabaga vīriets, atliek šķirties vai iet pa kreisi.Mamimami @ 15.09.2022 16:21