Wordrobe666 @ 04.08.2022 23:08Vai vispār esi viņam teikusi savas pretenzijas un ko vēlētos lai viņš maina attiecības..?
Ja viņš tiešām sāk censties un nevēlas pazuadt tevi, tad super, be tja viņš skaidri norāda ka neko nevēlas mainīt, tā dneko darīt labāk šķirties.. Nekā bēdāties un dusmoties.
Tas,protams, būtu salīdzinoši vieglākais ceļš… ne pa velti, tāda doma ir iezagusies galvā… bet varbūt tiešām aiziet pie speciālista un sakārtot galvu? Jo jau nesen no depresijas esmu izlīdusi laukā, varbūt šīs visas domas ir vēl depresijas iespaidaaaaa.IceCream @ 04.08.2022 22:55Šķiries. Jābūt kopā ar to, ko Tu vēlies būt. Ne viņš piepeši sāks māji tīrīt, ne labāko draugu pametīs. Kam Tev tāds vīrs? Nevajag dzīvi velti tērēt. Saku no pieredzes.
Wordrobe666 @ 04.08.2022 23:32Es nesaprotu, pie kā ir vainigs viņa draugs jūsu attiecību problēmas?
Kă viņa draugs ietekmē jūsu attiecības ? Šeit nav konkrēti pateikts nekas.
Un ja ar drauga draugiem vienmēr mēdz būt problēmas, tā sir neizbēgami. Var vienoties, ka ar draugiem tiekas cita laika un ar tvwim pavada laiku tikai Divatā bez drauga.
Medība @ 04.08.2022 23:44
Drauga drauga izteikumi, t.i.- aizrādīšana, galvas skalošana par to, ka redz dzīvojam īrētā hruščovkā. Ka vajag tak dzīvokli pirkt ( pats lepns, jo pārdevis draudzenes dzīvokli un tagad abi ievāksies jaunajā projektā)… izteikumi par to, kā tērējam naudu, ka esam lielākoties kustībā, nevis sēžam uz vietas un redz nedomājam kur dabūt naudu jaunam dzīvoklim (?). Tas ka reizēm uzmet manu draugu, lai gan viss ir sarunāts līdz pat pēdējam brīdim… kā arī tas, ka uzvedās neeeenormāli kā kaut kāds krutais vai es pat nezinu kā noraksturot…ka redz, masinu panema kritaa, draudzneei iphonu nopirtka (kriitaa), tulit ies jaunajaa projektaa dziivot utt. Ka viss viņam aprobežojas ar to materiāli stāvokli un mani tas tik ļoti tracina, jo mums ar draugu atkal svarīgas ir emocijas un piedzīvojumi…. Un tas kad agrāk visi 3 tikāmies biežāk un visu laiku jāklausās cik viss slikti. Nu es nevaru tā… ja tādā vidē uzturies tad pašai jumtu jau rauj nost.
Un draugs arī pats no tās čīkstēšanas iespaidojas un pačīkst par niekiem, kamēr neaiztādu….
Medība @ 04.08.2022 23:44
Drauga drauga izteikumi, t.i.- aizrādīšana, galvas skalošana par to, ka redz dzīvojam īrētā hruščovkā. Ka vajag tak dzīvokli pirkt ( pats lepns, jo pārdevis draudzenes dzīvokli un tagad abi ievāksies jaunajā projektā)… izteikumi par to, kā tērējam naudu, ka esam lielākoties kustībā, nevis sēžam uz vietas un redz nedomājam kur dabūt naudu jaunam dzīvoklim (?). Tas ka reizēm uzmet manu draugu, lai gan viss ir sarunāts līdz pat pēdējam brīdim… kā arī tas, ka uzvedās neeeenormāli kā kaut kāds krutais vai es pat nezinu kā noraksturot…ka redz, masinu panema kritaa, draudzneei iphonu nopirtka (kriitaa), tulit ies jaunajaa projektaa dziivot utt. Ka viss viņam aprobežojas ar to materiāli stāvokli un mani tas tik ļoti tracina, jo mums ar draugu atkal svarīgas ir emocijas un piedzīvojumi…. Un tas kad agrāk visi 3 tikāmies biežāk un visu laiku jāklausās cik viss slikti. Nu es nevaru tā… ja tādā vidē uzturies tad pašai jumtu jau rauj nost.
Un draugs arī pats no tās čīkstēšanas iespaidojas un pačīkst par niekiem, kamēr neaiztādu….
man 29, draugam 27Wordrobe666 @ 05.08.2022 03:11Cik jums abiem ir gadu tev un tavam draugam ?
Ņemt visu ko var kredītā?.Eksperte. @ 05.08.2022 06:19
Īss iestarpinājums no manis - varbūt savā ziņā der ieklausīties tajā draugā.
Medība @ 05.08.2022 10:05Ņemt visu ko var kredītā?
Nu mums nav īpašums, ko varētu pārdot, lai būtu pirmā iemaksa mājoklim… Tākā, dzīvojam kā varam. Es esmu iekrājusi, bet ne līdz tam, lai tagad varētu personīgo dzīves vietu sev atļauties utt.
Ja man būtu iespēja iegādāties savu īpašumu, protams, es to izmantotu, bet diemžēl ir kā ir…
Medība @ 05.08.2022 10:10Paldies Jums visām par savām atbildēm, gan privātā vēstulē, gan šeit! Rakstīšu kā ir - jūtos daudz atvieglotāka un mierīgāka pēc šī ieraksta un saziņas ar Jums!☺️ Paldies!!!
Kopumā, nolēmu šodien parunāt ar draugu. Izstāstīt, ka neredzu vairs jēgu attiecības turpināt utt. Redzēs kā būsZ lai gan, zinu viņa reakciju (būs sejā nosvērts un teiks- ja esi tā izdomājusi, tad neviens tevi neatrunās…) tā kā, būs interesanti, vai “sačakarēšu” dienu un vakaru pirms viņa tuva čoma vecpušu ballītes nedēļas nogales…
Ne ar mērķi- vot sačakarēšu tev nedēļas nogali..Eksperte. @ 05.08.2022 12:44
Te es gribu piebilst, ka ir diezgan muļķīgi sava apmierinājuma dēļ vest tādas sarunas, lai tik sabojātu otram dienu un puišiem, iespējams, kompāniju.
Tieši tas jau tiek darīts, bet tikai no manas puses. Un nav tā ka pelnam maz. Okej, vins vairs nepelna, nezinu kad darbu atradīs,..Eksperte. @ 05.08.2022 12:43
Nē, nē. Es nesaku, ka vajag visu kredītā. Bet man arī liekas, ka dzīvē ir kas vairāk par darbu, lai varētu atļauties nomaksāt rēķinus un paēst. Taisiet iekrājumus, pelniet iemaksai, pērciet dzīvokli. Par ļaunu tas nenāks.
Medība @ 05.08.2022 10:10Paldies Jums visām par savām atbildēm, gan privātā vēstulē, gan šeit! Rakstīšu kā ir - jūtos daudz atvieglotāka un mierīgāka pēc šī ieraksta un saziņas ar Jums!☺️ Paldies!!!
Kopumā, nolēmu šodien parunāt ar draugu. Izstāstīt, ka neredzu vairs jēgu attiecības turpināt utt. Redzēs kā būsZ lai gan, zinu viņa reakciju (būs sejā nosvērts un teiks- ja esi tā izdomājusi, tad neviens tevi neatrunās…) tā kā, būs interesanti, vai “sačakarēšu” dienu un vakaru pirms viņa tuva čoma vecpušu ballītes nedēļas nogales…
Medība @ 05.08.2022 13:56Tieši tas jau tiek darīts, bet tikai no manas puses. Un nav tā ka pelnam maz. Okej, vins vairs nepelna, nezinu kad darbu atradīs,.