Esmu iebildusi, uz ko saņēmu atbildi vai nu pieņemu jeb lai eju prom.
GhostGG, nu Tev kaut kāda ļoti dīvaina izpratne pret vīriešiem. Ļoti daudzi viriesi neprasa “atstrādāt” naudu kuru iegulda otru sev pakļaujot
Ļoti daudzi viriesi var investēt naudu un tāpēc nesāk prasit atstrādāšanu un turpina cienīt sievieti un savas attiecibas ar viņu.
par to dzīvošanu vēl varētu uz kompromisu iziet, bet “ja nepatīk, ej prom” jau ir biezā līnija
Tik pat labi var teikt, ka sieviete vispār neņem vīrieša viedokli vēra, lai gan vīrietis apmaksā visu, ne tā?
Es gan teiktu, ka trešās personas iemitināšana abu kopējā dzīvesvietā pārsniedz tās robežas, kur var lemt viens, jo maksā taču, un otram dzīvesbiedram ir tikai "viedoklis", kuru var neņemt vērā. It sevišķi, ja iemitina kādu paziņu/kolēģi/draugu, nevis tuvu ģimenes locekli - nu vienkārši wtf. Tad kamdēļ veidot attiecības un kopdzīvi ar otru cilvēku, ja kaut kāds "paziņa" ir svarīgāks - dzīvo bez attiecībām, viens pats vai kopā ar saviem "paziņām" un nečakarē otram dzīvi.
Trojas zirgs @ 07.07.2022 18:12
Es gan teiktu, ka trešās personas iemitināšana abu kopējā dzīvesvietā pārsniedz tās robežas, kur var lemt viens, jo maksā taču, un otram dzīvesbiedram ir tikai "viedoklis", kuru var neņemt vērā. It sevišķi, ja iemitina kādu paziņu/kolēģi/draugu, nevis tuvu ģimenes locekli - nu vienkārši wtf. Tad kamdēļ veidot attiecības un kopdzīvi ar otru cilvēku, ja kaut kāds "paziņa" ir svarīgāks - dzīvo bez attiecībām, viens pats vai kopā ar saviem "paziņām" un nečakarē otram dzīvi.
GhostGG @ 07.07.2022 18:21
Es gan tā neuzskatu. Nedomāju, ka tiek izmitināts kaut kāds random paziņa, bet gan labs draugs (autore arī šo nav precizējusi) Es uz to skatos no sava skatu punkta. Man dzīvē ir divi tādi īsti draugi jau ļoti ilgu laiku,, kurus par tādiem varu nosaukt un man pat prātā neienāktu viņiem atteikt dēļ sievietes, ja viņu būtu nonākuši nelaimē, jo zinu, ka viņi rīkotos tā pat. Citu sievieti vienmēr var atrast, bet draugu, kurš jau tev ir vairāk nekā 15+gadus gan nē. Un ja tā godīgi runājam, tad domāju, ka sieviete arī saprastu un piekristu man, ja es viņai izstāstītu situāciju un viņa zinātu, kas tieši tiek izmitināts. Bet nu tas jau kā kurās attiecībās.
Un pats būtu tikpat saprotošs, ja tavai sievietei būtu izmitināma draudzene?
GhostGG @ 07.07.2022 21:55
Draudzene būtu smuka?
Kāda starpība? 15+ gadus sena draudzene, labs cilvēks, turklāt tavai sievietei tā draudzene būtu nozīmīgāka par tevi, ko viņa tev arī godīgi paskaidrotu - tinderī vienmēr var atrast jaunu džeku