Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs Sanitex

Reitings 3
Reģ: 10.09.2026
Sveikas!
Esmu jauna darba meklējumos un sanitex piedāvā pēc skata labas vakances ar biznesa klientiem. Vai kādai ir pieredze ar darbu šajā uzņēmuma? Kādi plusi un mīnusi?
Paldies :)
10.09.2026 17:59 |

Reitings 636
Reģ: 03.08.2022
Paziņa ir bijusi tirdzniecības pārstāve, briesmīgs darba devējs. Kontole kā cietumā. Algas tur arī mazās, regulāri kadri mainās
10.09.2026 18:56 |

Reitings 5312
Reģ: 10.04.2022
Diez gan daudz esmu dzirdējusi, ka briesmīgs darba devējs. Un darbā ņemot tikai tādus kam ir bijusi pieredze tirdzniecības aģenta amatā, ja nav, tad nemaz neizskata kandidatūru.
10.09.2026 20:11 |

Reitings 118
Reģ: 21.11.2025
Tur nav īsti nekādu plusu. Tikai tas, ka dod darba mašīnu. Ja sanāk braukt tālu maršrutu, tad to neskaita darba laikā.
11.09.2026 18:00 |

Reitings 8564
Reģ: 10.01.2023
sauliiite.paula @ 10.09.2026 20:11
Diez gan daudz esmu dzirdējusi, ka briesmīgs darba devējs. Un darbā ņemot tikai tādus kam ir bijusi pieredze tirdzniecības aģenta amatā, ja nav, tad nemaz neizskata kandidatūru.
esmu dzirdējusi to pašu
11.09.2026 20:19 |

Reitings 3
Izklausās diezgan bēdīgi. Kā tur ar bonusiem? Ir iespējams izpildīt mērķus un saņemt kādus bonusus?
12.09.2026 18:29 |

Reitings 31
Reģ: 26.06.2026
No savas pieredzes varu teikt: pārdošanā tu uzņēmumam neesi Anna Liepiņa.
Nevienam tava personība neinteresē!
Tu esi cipars.
Tevi kontrolē no A līdz Z: mašīnas maršrutu, ātrumu, kur un cik ilgi esi apstājies, pie kura klienta biji un ko izdarīji. Par visu jāatskaitās arī ārpus darba laika.
Sapulces pirmdienās un piektdienās, gatavošanās jau svētdienā, un vienmēr jābūt atbildei, kāpēc pie konkrētā klienta neesi kaut ko pārdevis, piedāvājis vai piegādājis. Mērķi tikai aug, no tevis izspiež pēdējo sulu, un ar to nekad nebūs gana.
Es izturēju 1g 4men un aizgāju. Ne tāpēc, ka nevarēju, bet tāpēc, ka sapratu: tā nav motivācija, tā ir nepārtraukta kontrole un spiešana.
Un tie solītie bonusi? 50–70 € mēnesī, ja vispār sasniedz visus mistiskos motivatorus. 😄
Ja gribas darbu, kurā esi cilvēks, nevis cipars ar GPS izsekošanu, šo es no savas pieredzes neieteiktu. Nekad.
Un vēl viena lieta, ko piedzīvoju: aizejot no Sanitex, tu ļoti ātri no darbinieka kļūsti par “nodevēju”. 😅 Kontakts ar priekšniecību pazūd, cilvēki tiek izdzēsti no draugiem, un, ja aizej uz konkurējošu uzņēmumu, attieksme var kļūt pavisam cita. Es pat zinu gadījumus, kad kolēģi savā starpā pārtraukuši komunicēt tikai tāpēc, ka viens palicis Sanitex, bet otrs aizgājis pie konkurenta. 😂 Tā ka pirms ej šajā darbā, tiešām padomā, vai esi gatavs arī šādai psiholoģiskajai pusei.
Vienīgais lielais pluss: ja esi Sanitexā nostrādājis gadu un vairāk, tevi pēc tam paņems gandrīz jebkurā pārdošanas uzņēmumā. Jo visi zina, kāda tur ir skola. 😄
12.09.2026 23:33 |

Reitings 3
Helaga5656 @ 12.09.2026 23:33
No savas pieredzes varu teikt: pārdošanā tu uzņēmumam neesi Anna Liepiņa.
Nevienam tava personība neinteresē!
Tu esi cipars.
Tevi kontrolē no A līdz Z: mašīnas maršrutu, ātrumu, kur un cik ilgi esi apstājies, pie kura klienta biji un ko izdarīji. Par visu jāatskaitās arī ārpus darba laika.
Sapulces pirmdienās un piektdienās, gatavošanās jau svētdienā, un vienmēr jābūt atbildei, kāpēc pie konkrētā klienta neesi kaut ko pārdevis, piedāvājis vai piegādājis. Mērķi tikai aug, no tevis izspiež pēdējo sulu, un ar to nekad nebūs gana.
Es izturēju 1g 4men un aizgāju. Ne tāpēc, ka nevarēju, bet tāpēc, ka sapratu: tā nav motivācija, tā ir nepārtraukta kontrole un spiešana.
Un tie solītie bonusi? 50–70 € mēnesī, ja vispār sasniedz visus mistiskos motivatorus. 😄
Ja gribas darbu, kurā esi cilvēks, nevis cipars ar GPS izsekošanu, šo es no savas pieredzes neieteiktu. Nekad.
Un vēl viena lieta, ko piedzīvoju: aizejot no Sanitex, tu ļoti ātri no darbinieka kļūsti par “nodevēju”. 😅 Kontakts ar priekšniecību pazūd, cilvēki tiek izdzēsti no draugiem, un, ja aizej uz konkurējošu uzņēmumu, attieksme var kļūt pavisam cita. Es pat zinu gadījumus, kad kolēģi savā starpā pārtraukuši komunicēt tikai tāpēc, ka viens palicis Sanitex, bet otrs aizgājis pie konkurenta. 😂 Tā ka pirms ej šajā darbā, tiešām padomā, vai esi gatavs arī šādai psiholoģiskajai pusei.
Vienīgais lielais pluss: ja esi Sanitexā nostrādājis gadu un vairāk, tevi pēc tam paņems gandrīz jebkurā pārdošanas uzņēmumā. Jo visi zina, kāda tur ir skola. 😄

Es esmu šokā. Man likās,ka tik slikti ir tikai manā bijušajā darbā,bet izskatās,ka vēl kāds uzņemums piekopj tādas pat metodes🤣Paldies par atbildi,nemaz neskatīšos tajā virzienā.
13.09.2026 00:40 |

Reitings 1
Reģ: 21.09.2026
Palasot komentārus, varu teikt to, ka izskatās, ka viss ir ļoti atkarīgs no nodaļas un tiešā vadītāja. Pati joprojām šajā uzņēmumā strādāju pārstāvja amatā. Jā, ir jāpilda plāni, bet nekas neizdarāms, attieksmei arī nav ne vainas. Neviens neizseko un īpaši stingri neuzrauga. Protams tiek sekots līdz, lai darbs padarīts kvalitatīvi. Katrā ziņā ne par ko īsti sūdzēties nevaru, bet varbūt tik mūsu nodaļai tā paveicies
21.09.2026 16:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits