Azartspēles

Reitings 25
Reģ: 19.11.2020
Sveiki!
Pirms pāris dienām uzzināju, ka mans puisis liek likmes. Sen jau bija tādas aizdomas, bet nebija pierādījumu. Tagad visu atradu caur epastu un sanāca ielogoties arī viņa kontā betsafe. Bija ļoti dziļa vilkšanās sajūta kaut gan jau nojautu, ka viņš to dara. Esam kopā trīs gadus. Viņam gandrīz katru mēnesi līdz algai pietrūkst naudas, nekur nevaram aizbraukt kopā, neko lielāku plānot kur nu vēl domāt par nākotni.
Pats trakākais, ka iepriekš es trīs gadus biju attiecībās kur puisis jau no paša sākuma slepus spēlēja un es pilnīgi neko nezināju līdz pēdējam kad sāka zvanīt parādu piedzinēji un viņam visa alga bija jāatdod par ātrajiem kredītiem. Es tagadējam puisim teicu par šo un, ka nekad vairs negribu to piedzīvot. Teicu, ka pamestu, ja viņš spēlētu azartspēles. Tagad esmu tik ļoti pieķērusies, man ir žēl, jo viss cits attiecībās ir jauki. Tomēr es saprotu ar ko tas var beigties, negribu, ka apprecamies, piedzimst bērns un es saprotu, ka varu paļauties tikai uz sevi. Nav drošības sajūtas.
Es tieši dienu pirms uzzināju, ka viņš spēlē biju teikusi, ka vajag apmaksāt komunālos, ieskaitīju pusi summas kā vienmēr, bet viņš saka, ka nav naudas uz konta. Bija pagājušas 2 nedēļas pēc algas. Es biju šokā un jautāju kāpēc tā, jautāju arī vai liek sporta likmes. Acīs skatoties meloja, ka nē. Tie nav bijuši vienīgie meli, bet nezinu vai kāds to visu lasīs, ja turpināšu.
Vai viņš ir pelnījis vēl vienu iespēju? Vai vispār pēc tam var atjaunoties uzticība un cieņa pret viņu? Baidos, ka iedošu iespēju, bet turpināšu dzīvot paranojā un nedrošībā.😔
Lūdzu padalieties ar pieredzi un viedokli.
31.05.2022 09:36 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
YaeMiko
Es vispār nesaprotu kāpēc cilvēki ir kopā 3 gadus, bet nezin par otra aptuvenajiem ienākumiem un izdevumiem, nespēj sakārtot normāli kopējos maksājumus utt.

Mūsdienās to sauc par "stipru un neatkarīgu sievieti".
31.05.2022 12:22 |

Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Mana draudzene izdarīja labāko ko varēja izdarīt-savāca mantas un uz mēnesi aizgāja,pirms atgriezšanās abi kopā izgāja cauri visām iespējamajām adresēm,kontiem,banku izrakstiem,pirms tam viņam pašam liekot nosaukt visas vietas,kurās piereģistrējies.Norunā bija,ja viņa atradīs kaut ko,ko viņš būs noklusējis-pazudīs pavisam.Līdz tam čalis raudāja,solija ka vairs tā nedarīs,uztaisija sūdus visai ģimenei aizņemoties,bet tā ir nopietna atkarība kuru daudzi nespēj uzveikt pat mūža garumā.Neviens tam puisim vairs neticēja,bet šāda aiziešana uz mēnesi,lika viņam pašam saprast,ka viss.Nu jau neviena vairs nav.Viņš kāps pāri Tavām robežām jo neticēs,ka Tu vari aiziet vai pat ja aiziesi,atkarīgajiem beigu beigās tas ir atvieglojuma,jo var bez nosodījuma slīgt dziļāk un meklēt nākošo.Galvenais netici asarām.Neticu solījumiem un neļauj lai ar Tevi manipulē.Tev ir tiesības no atkarīgā paņemt naudu,jo nauda šajā gadījumā nodara viņam ļaunu.būs ļoti smagi,var arī neizdoties,jo ir daudz pieagušu,gudru vīriešu kas netiek no tā purva ārā,kur nu vēl jauns puika.Izturību Tev.
31.05.2022 13:01 |

Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Un tas normāli,ka meitene puisim tic un drusku attaisno.visas tā dara,jo domāja,ka ir iemesls kas aizdzīs atkarību,bet palasot internetā kas vispār ir atkarība no azarstspēlēm,jūs sapratīsiet,ka tas rada smadzenēs impulsus,līdzīgi kā narkotikas,un daži to spēj kontrolēt,daži nē.Galvenais neriskē ar savām finansēm un nekad!!! neaizdod naudu!!!
31.05.2022 13:08 |

Reitings 25
Santa1992 @ 31.05.2022 11:26
Man liekas, ka Tev ir jāstrādā ar savu līdzatkarību psihoterapijā… manas acis tā ir galvenā problēma, jau otro reizi esi kopā ar atkarīgo.. jautājums - kas tevi ir tāds, ka izvēlies atkarīgus vīriešus? Tev jārisina savas nevis sava drauga problemas

Es piekrītu, ka man jāiet uz terapiju un es esmu tā, kurai ir problēmas. Kā man pateica psiholoģijas pasniedzēja - man uz pieres rakstīts "glābējas sindroms".
31.05.2022 13:24 |

Reitings 25
Fargerike @ 31.05.2022 12:00

Un kā šis iet kopā ar nepazemošanu un uzticēšanos attiecībās?

Neiet kopā. Es nejūtos patīkami ne jautājot viņam kur paliek nauda, ne pārbaudot un ne spiegojot datorā vēsturi. Intuīcija man strādā un jūtu, ka melo, tādēļ arī tas viss notiek.
31.05.2022 13:28 |

Reitings 352
Reģ: 31.05.2022
pirmkart, tev javar paļauties vispariba tikai uz sevi. otrs - skrien prom. būs grūti sākumā, bet vēlāk sev paldies pateiksi.
31.05.2022 13:34 |

Reitings 25
Santa1992 @ 31.05.2022 11:26
Man liekas, ka Tev ir jāstrādā ar savu līdzatkarību psihoterapijā… manas acis tā ir galvenā problēma, jau otro reizi esi kopā ar atkarīgo.. jautājums - kas tevi ir tāds, ka izvēlies atkarīgus vīriešus? Tev jārisina savas nevis sava drauga problemas

Es piekrītu, ka man jāiet uz terapiju un es esmu tā, kurai ir problēmas. Kā man pateica psiholoģijas pasniedzēja - man uz pieres rakstīts "glābējas sindroms".
AneteKlausās @ 31.05.2022 13:01
Mana draudzene izdarīja labāko ko varēja izdarīt-savāca mantas un uz mēnesi aizgāja,pirms atgriezšanās abi kopā izgāja cauri visām iespējamajām adresēm,kontiem,banku izrakstiem,pirms tam viņam pašam liekot nosaukt visas vietas,kurās piereģistrējies.Norunā bija,ja viņa atradīs kaut ko,ko viņš būs noklusējis-pazudīs pavisam.Līdz tam čalis raudāja,solija ka vairs tā nedarīs,uztaisija sūdus visai ģimenei aizņemoties,bet tā ir nopietna atkarība kuru daudzi nespēj uzveikt pat mūža garumā.Neviens tam puisim vairs neticēja,bet šāda aiziešana uz mēnesi,lika viņam pašam saprast,ka viss.Nu jau neviena vairs nav.Viņš kāps pāri Tavām robežām jo neticēs,ka Tu vari aiziet vai pat ja aiziesi,atkarīgajiem beigu beigās tas ir atvieglojuma,jo var bez nosodījuma slīgt dziļāk un meklēt nākošo.Galvenais netici asarām.Neticu solījumiem un neļauj lai ar Tevi manipulē.Tev ir tiesības no atkarīgā paņemt naudu,jo nauda šajā gadījumā nodara viņam ļaunu.būs ļoti smagi,var arī neizdoties,jo ir daudz pieagušu,gudru vīriešu kas netiek no tā purva ārā,kur nu vēl jauns puika.Izturību Tev.

Tas, ka man jau ir pieredze ar tādu puisi, palīdz pieņemt lēmumu. Iepriekšējais draugs ļoooti ticami meloja un varēja izdomāt jebko un noslēpt visus pierādījumus. Tad, kad zvanīja parādu piedzinēji, tad gan vairs nezināja kur likties.
Es saprotu, ka šī ir kaut kāda mana problēma kādēļ atkal kāpju uz tā paša grābekļa.
Negribu būt mamma kas tagad viņu pieskatīs un audzinās būt godīgam. Laikam mans jautājums uzsākot diskusiju bija diez gan retorisks un es jau zināju ko viņam teikšu. Gribēju kādu apstiprinājumu no malas, ka es neesmu atbildīga par viņu un man viņš nav jāglābj.
31.05.2022 13:39 |

Reitings 352
Whyagainfck @ 31.05.2022 13:39

Tas, ka man jau ir pieredze ar tādu puisi, palīdz pieņemt lēmumu. Iepriekšējais draugs ļoooti ticami meloja un varēja izdomāt jebko un noslēpt visus pierādījumus. Tad, kad zvanīja parādu piedzinēji, tad gan vairs nezināja kur likties.
Es saprotu, ka šī ir kaut kāda mana problēma kādēļ atkal kāpju uz tā paša grābekļa.
Negribu būt mamma kas tagad viņu pieskatīs un audzinās būt godīgam. Laikam mans jautājums uzsākot diskusiju bija diez gan retorisks un es jau zināju ko viņam teikšu. Gribēju kādu apstiprinājumu no malas, ka es neesmu atbildīga par viņu un man viņš nav jāglābj.
ja Tev vajag vēl - Tu neesi atbildīga par viņu un Tu nevari izglābt nevienu, tikai sevi. Par mainīšanos un audzināšanu aizmirsti.
31.05.2022 13:43 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Tev jāsaprot, ka nebūs tā, ka viņš apsolīs, ka labosies un turpmāk viss būs jauki. Tā nenotiks. Pat, ja viņš to no sirds vēlētos, tas būs ļoti ļoti grūti un ilgi tikt vaļā no šīs atkarības, jo atkarība no azartspēlēm ir daudz daudz trakāka par alkoholismu un to nevar tā vienā dienā ņemt un izbeigt. Visdrīzāk būs nepieciešams speciālists, kas palīdzēs tikt ar to galā.
Ja gadījumā tomēr nolem palikt ar viņu kopā, tad ar naudu rīkojies gudri - nekad nedod viņam savu naudu un no viņa katru mēnesi jau laicīgi iekasē naudu jūsu kopīgajiem rēķiniem, kā arī nepieļauj, ka Tu esi vienīgā, kas par visu maksā - pārtiku, izklaidēm un visu pārējo. Un, ja apprecaties, tad slēdzat laulību līgumu, lai nesanāk tā, ka Tu ne tikai paliec bez nekā, bet vēl ar milzu parādiem.
Bet jā, būtībā Tev jārēķinās, ka Tev pašai jāspēj sevi uzturēt un visticamāk nesagaidīsi finansiālu atbalstu, ja Tev to vajadzēs. Un tas labākajā gadījumā. Sliktākajā Tev vēl būs ne tikai jāparūpējas arī par vīrieti un bērniem, ja tādi būs, bet arī jātiek galā ar parādu piedzinējiem. Vai Tev to vajag, domā pati.
31.05.2022 13:44 |

10 gadi
Reitings 1298
Reģ: 20.05.2013
Esmu bijusi ar šādu cilvēku kopā. Izvēlējos neredzēt patiesību. Dzīvoju kopà ar cilvēku, kas visu laiku sēdēja pokerà un vēl visādas spēles spēlēja. Naudas vienmēr trūka, laika nekad nebija, mūžīgas atrunas, slikts garstavoklis , attiecîbas nebija faktiski, kaut kāda eksistēšana. Paldies Dievam vienā dienā viss beidzās. Sākumā pārdzīvoju, bet tad sapratu, varu būt pateicīga ka šis viss beidzās, jo jūties līdzatkarīga, vēl tevi vaino visās problēmās, lai gan problēma bija viņš pats. Mans ieteikums - šķiries. Spēlmani nekad nemainīsies.
31.05.2022 13:44 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Es arī teiktu, ka noteikti jaskiras. Graujoša atkariba. Nez kāpēc nerodas jautājumi ka veidot attiecibas ar kādu kas šļircē heroīnu, bet šī atkariba var kļūt pat postošāka
31.05.2022 13:48 |

Reitings 25
Lovisa @ 31.05.2022 13:44
Tev jāsaprot, ka nebūs tā, ka viņš apsolīs, ka labosies un turpmāk viss būs jauki. Tā nenotiks. Pat, ja viņš to no sirds vēlētos, tas būs ļoti ļoti grūti un ilgi tikt vaļā no šīs atkarības, jo atkarība no azartspēlēm ir daudz daudz trakāka par alkoholismu un to nevar tā vienā dienā ņemt un izbeigt. Visdrīzāk būs nepieciešams speciālists, kas palīdzēs tikt ar to galā.
Ja gadījumā tomēr nolem palikt ar viņu kopā, tad ar naudu rīkojies gudri - nekad nedod viņam savu naudu un no viņa katru mēnesi jau laicīgi iekasē naudu jūsu kopīgajiem rēķiniem, kā arī nepieļauj, ka Tu esi vienīgā, kas par visu maksā - pārtiku, izklaidēm un visu pārējo. Un, ja apprecaties, tad slēdzat laulību līgumu, lai nesanāk tā, ka Tu ne tikai paliec bez nekā, bet vēl ar milzu parādiem.
Bet jā, būtībā Tev jārēķinās, ka Tev pašai jāspēj sevi uzturēt un visticamāk nesagaidīsi finansiālu atbalstu, ja Tev to vajadzēs. Un tas labākajā gadījumā. Sliktākajā Tev vēl būs ne tikai jāparūpējas arī par vīrieti un bērniem, ja tādi būs, bet arī jātiek galā ar parādu piedzinējiem. Vai Tev to vajag, domā pati.

Paldies, saprotu to visu.
Es negribu sev tādu dzīvi, tas nav to vērts. Kur nu vēl bērnus audzināt tādā ģimenē.
31.05.2022 13:51 |

Reitings 147
Reģ: 12.01.2022
Izlasot šo visu, man ja tā būtu uz reiz aizietu prom, lai cilvēkam ir mācība. Piedod bet tas nav normāli.
31.05.2022 14:02 |

Reitings 147
Reģ: 12.01.2022
Piebildīšu ka esmu bijusi attiecībās ar vīrieti kuram bija atkarība no azartspēlēm, labākais lēmums manā dzīvē bija aiziešana prom. Tas vis notika pirms ļoti daudz gadiem, bet vīrietis cik dzirdēju veljoprojām nav mainijies.
31.05.2022 14:03 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Whyagainfck @ 31.05.2022 13:51

Es negribu sev tādu dzīvi, tas nav to vērts. Kur nu vēl bērnus audzināt tādā ģimenē.

Jebkurā gadījumā izrunājies ar viņu, paklausies, ko viņš saka, vai nožēlo un vai vispār saprot, ka viņam ir problēma. Ja saprot un vēlas to risināt, tad kaut kāda maza cerība vēl ir, bet, ja visu noliedz, tad gan bēdīgi. Vēl jau arī nozīme ir tam, cik viņam gadu un cik gadus jau spēlē azartspēles.
31.05.2022 14:04 |

Reitings 36
Reģ: 13.02.2022
Pēc savas personīgās pieredzes saku - MŪC,KUR KĀJAS NES!
Esmu arī bijusi attiecībās,kur partneris spēle azartspēles,bija vienīgā atšķirība,ka viņam bija nauda un NEKAD nav prasījis naudu, priekš azartspēlem,tās bija gan pokers,sporta likmes un aparāti.
Man nekas nebija pret to,jo tā bija viņa nauda,vienīgi nepatika tas,ka lika nākt līdzi uz visām spēļu zālēm un stāvēt klāt,tas nedaudz mani padarīja par līdzatkarīgu,bet visam tiku pāri,jo mani personīgie līdzekļi šādas lietās netika ieguldīti,šādas attiecības ļāva man saprast,ka cilvēkam ir jāārstējas nekavējoties,jo summas,kas apgrozijās spēļu zāles, bija iespaidīgi lielas.
31.05.2022 14:14 |

Reitings 25
Lovisa @ 31.05.2022 13:44

KaķēēnSS @ 31.05.2022 14:14
Pēc savas personīgās pieredzes saku - MŪC,KUR KĀJAS NES!
Esmu arī bijusi attiecībās,kur partneris spēle azartspēles,bija vienīgā atšķirība,ka viņam bija nauda un NEKAD nav prasījis naudu, priekš azartspēlem,tās bija gan pokers,sporta likmes un aparāti.
Man nekas nebija pret to,jo tā bija viņa nauda,vienīgi nepatika tas,ka lika nākt līdzi uz visām spēļu zālēm un stāvēt klāt,tas nedaudz mani padarīja par līdzatkarīgu,bet visam tiku pāri,jo mani personīgie līdzekļi šādas lietās netika ieguldīti,šādas attiecības ļāva man saprast,ka cilvēkam ir jāārstējas nekavējoties,jo summas,kas apgrozijās spēļu zāles, bija iespaidīgi lielas.

Vai tad attiecībās, esot kopā jau tik ilgi, var tā nodalīt mana un tava nauda? Kas tad ir kopīgais budžets? Ja otrs nospēlē naudu, tad, manuprāt, viņš "apzog" mūs abus, neplāno mūsu nākotni un nekad nevarētu uzņemties par ģimeni atbildību.
31.05.2022 14:34 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Whyagainfck @ 31.05.2022 14:34

Vai tad attiecībās, esot kopā jau tik ilgi, var tā nodalīt mana un tava nauda? Kas tad ir kopīgais budžets? Ja otrs nospēlē naudu, tad, manuprāt, viņš "apzog" mūs abus, neplāno mūsu nākotni un nekad nevarētu uzņemties par ģimeni atbildību.

Var, ja grib.
31.05.2022 14:38 |

Reitings 352
.Eksperte. @ 31.05.2022 14:38

Var, ja grib.
nu man nekad nav bijis ar nevienu kopīgais budžets, tikai sadalīta maksa par dzīvesvietu, kopīgi iegādājamies pārtiku. izņemot ar vienu, ar ko kā tev ir tagad. normāli katram savi iekrājumi, katram savi tēriņi.
31.05.2022 14:53 |

Reitings 248
Reģ: 08.11.2021
O jā, ir bijusi pieredze ar vīrieti, kas spēlē automātus. No sākuma bija līdzīgi kā tev, aizdomas, pēc tam- apstiprinājums, tad raudāja un solījās, ka vairs nespēlēs. Viss beidzās ar to, ka man bija jāmaksā komunālie un jāpērk pārtika. Un vēl fakts, šādi cilvēki melo par visu! Čalis no mammas regulāri aizņēmās naudu, teica, ka es sev pērku drēbes un kurpes, tāpēc viņam par visu jāmaksā, komunālie un pārtika. Kad sāka aizņemties no mammas lielākas summas, tad teica, ka šis maksājot manus kredītus😁
Aiziešana no šī cilvēka bija mana mūža labākais lēmums! Iesaku tev arī to pašu, mūc ko kājas nes, tālāk būs vēl trakāk!
31.05.2022 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits