Mākoņmaliņa @ 28.05.2022 00:16Darbs pie datora arī nogurdina.
zumzums @ 27.05.2022 23:13
Darbs pie datora, īpaši, ja saistīts ar jaunradi vai analīzi, var nogurdinat vairāk kā fizisks darbs. Vakarā, atnākot mājās, kad tu esi garīgi izpumpēta, patiešām negribas vairs ne gatavot, ne tīrīt māju.
Wordrobe666 @ 28.05.2022 00:38
Un bricmvdienas kad nav darbs tad gribas izklaides un arī nav laika kārtot jo jādodas ārpuss mājas, tad nekad nebūs laika.
Motherofdragons @ 27.05.2022 23:45Tas, protams, ir labi, ka viņš parāda savu seju jau attiecību sākumposmā ? vienīgais, kādēļ tu to paciet, nav īsti saprotams. Varbūt viņš tev dimantus dāvina katru nedēļu?
Jūs pat nedzīvojat kopā! Un viņš jau tev prasa mazgāt viņa drēbes un nest brokastis viņam gultā?? Viņam būtu jānes tev brokastis gultā! Viņš pat pats nenopērk produktus, kad tu pie viņa ciemojies. Neesi stulba, lūdzu. Tie nav vienkārši red flags, tie ir milzu baznīcas zvani.
Meitenex @ 28.05.2022 00:44
Nu nē, dimantus nedāvina, bet lutināt lutina - ziedi, saldumi, izbraucieni, vešana uz kafejnīcām/restorāniem. Arī ir teicis, ka lai pasaku, ja vajag kaut ko no produktiem. Parasti gan pati nopērku, jo nav jau grūti.
Viss ir sarežgīti, jo tā ir pirmā milestiba man un ir dienas, kas šķier, ka viss kliedz, ka nebūs, piemersm, vina mātes uzskats par gatavošanu ēst un uzkopšanu, vai vina pati izturēšanās... ir dienas, kas atkal viss labi un es turpinu ceret, ka bus labi. Vins ir devigs, prot visu ko saremontet, aizbest interesantos randinos, bet tas kas pietrukst laikam ir ciena pret mani. Lai uztver ka personību, nevis potenciālo sievu, kura darīs mājas darbus un paklausies...
Meitenex @ 28.05.2022 00:44
Nu nē, dimantus nedāvina, bet lutināt lutina - ziedi, saldumi, izbraucieni, vešana uz kafejnīcām/restorāniem. Arī ir teicis, ka lai pasaku, ja vajag kaut ko no produktiem. Parasti gan pati nopērku, jo nav jau grūti.
Viss ir sarežgīti, jo tā ir pirmā milestiba man un ir dienas, kas šķier, ka viss kliedz, ka nebūs, piemersm, vina mātes uzskats par gatavošanu ēst un uzkopšanu, vai vina pati izturēšanās... ir dienas, kas atkal viss labi un es turpinu ceret, ka bus labi. Vins ir devigs, prot visu ko saremontet, aizbest interesantos randinos, bet tas kas pietrukst laikam ir ciena pret mani. Lai uztver ka personību, nevis potenciālo sievu, kura darīs mājas darbus un paklausies...
Wordrobe666 @ 28.05.2022 00:33
Prātu un acis nevis rokas un ķermeni.
.Eksperte. @ 28.05.2022 06:24
Cilvēku par dievīgu nepadara randiņi, saldumi un restorāni. Nāks citas mīlestības, sapratīsi to daudz labāk. Mīlestība neeksistē ziedos, bet gan cieņā, rūpēs, kompromisos, kopīgās un pavisam vienkāršās dienās.
Pagaidām viņš nav nobriedis un meklē mammu nr.2.
Mākoņmaliņa @ 28.05.2022 07:01
Ne man personīgi, bet ir cilvēki, kuriem arī rokas nogurst. No peles turēšanas 8h rokas veselības problēmas, nospiežas kāds nervs, sāk sāpēt plauksta.
No ilgstošas sēdēšanas arī var rasties veselības problēmas gan biroja darbiniekiem, gan šoferiem. Pamēģini Tu 8h nosēdēt vairāku gadu garumā.
Motherofdragons @ 27.05.2022 23:45Tas, protams, ir labi, ka viņš parāda savu seju jau attiecību sākumposmā ? vienīgais, kādēļ tu to paciet, nav īsti saprotams. Varbūt viņš tev dimantus dāvina katru nedēļu?
Jūs pat nedzīvojat kopā! Un viņš jau tev prasa mazgāt viņa drēbes un nest brokastis viņam gultā?? Viņam būtu jānes tev brokastis gultā! Viņš pat pats nenopērk produktus, kad tu pie viņa ciemojies. Neesi stulba, lūdzu. Tie nav vienkārši red flags, tie ir milzu baznīcas zvani.
Motherofdragons @ 28.05.2022 08:45Tevi vecāki bērnībā nelutunāja, vai ne?
Es nezinu, kā var interpretēt kā lutināšanu to, ka tu atnāc ciemos (!!) pie puiša, ar kuru tev nesen sākušās attiecības, un dzīvoklī ir nekārtība, ledusskapī tukšums, viņš pats kaut kur notinas (vispār wtf) un no tevis tiek sagaidīts, ka tu uzbursi ēdienu, uzkopsi un izmazgāsi viņa drēbes. Tāda romantika, vnk nav vārdu. Un viņš to kompensē ar ziediem (vai tur maz ir 101 roze) un saldumiem (konfekšu kasti no lielveikala?). Un tu, tā vietā, lai ātri sameklētu ārdurvis un aizietu, pērc viņam ēdienu par savu naudu un vēl pati gatavo, jo tev "nav grūti". Ir jābūt grūti, jābūt ļoti grūti būt tādai muļķei.
Sarma1986 @ 28.05.2022 08:58Nu lai viñš Tevi uztur, Tu atpūties, studē kaut ko lēnā garā vai ej kursos utt, tad viss ok, vari gatavot/iztīrīt dzīvokli. Vīrs velk mamutu, sieva ir skaista un gatavo, tas ir vecais modelis, nevis abi velk mamutu un sieva plusā vergo otru slodzi mājās, tas nav nekāds vecais modelis, tas ir modelis - alfonss un muļķe. Un Tu diemžēl neesi vecajā modelī, bet gan alfonsa un muļķes modelī.
Laksti un konfektes baigais jau nu ieguldījums. Saprastu, ja Gucci un dimanti būtu. Ja nav ne Gucci, ne dimantu, lai kungs pats cep kotletes un izbirstē podu.
Sarma1986 @ 28.05.2022 08:58Nu lai viñš Tevi uztur, Tu atpūties, studē kaut ko lēnā garā vai ej kursos utt, tad viss ok, vari gatavot/iztīrīt dzīvokli. Vīrs velk mamutu, sieva ir skaista un gatavo, tas ir vecais modelis, nevis abi velk mamutu un sieva plusā vergo otru slodzi mājās, tas nav nekāds vecais modelis, tas ir modelis - alfonss un muļķe. Un Tu diemžēl neesi vecajā modelī, bet gan alfonsa un muļķes modelī.
Laksti un konfektes baigais jau nu ieguldījums. Saprastu, ja Gucci un dimanti būtu. Ja nav ne Gucci, ne dimantu, lai kungs pats cep kotletes un izbirstē podu.
Wordrobe666 @ 28.05.2022 09:39
Tad nu gan baigā vērtība 100 rozes ,kas pēc dažām dienām novist .
Tādi uzskati veidojas ,ja pa daudz pēta (slavenības ) IG!