Es viņai varu piedāvāt savu🍆, pretī prasu tikai 🍑YaeMiko @ 31.03.2022 10:57Aldis15
Laikam nepareizajā sabiedrībā uzturies, jo manā paziņu lokā katrs vīrietis un sieviete pelna , pērk ko grib, neatkarīgi no otra. Vai otrs variants tev nav ko piedāvāt sievietei. Prasības lielas, bet pašam nekas :D
Man gan šķiet, ka audzināt bērnus ir lieta, kas jādara katram pēc 30 gadi jau vairs tiešām mav nekas daudz palicis ko izbaudīt kā vien to kā tas ir, ka tagad vari savu dzīves krājumu nodot tālāk.
Minelūše @ 29.03.2022 14:32Skumji ir tad, ja cilvēks dzīvo pēc kaut kādiem sabiedrības štampiem, ko pats nemaz negrib, bet domā, ka vajag, jo "tā taču dara visi".
Doevs nedod, dzīvot ar tādu uzskatu, ka pēc 30 gadu vecuma dzīve jau ir bez maz vai beigusies un nekā vairs nav palicis, ko dzīvē izbaudīt. Izklausās šausmīgi baisi. Un skumji. Depresīvi un skumji.
tājaugan @ 01.04.2022 00:21
Jā, bet tiem 30 gadniekiem, kas dzīvo mazpilsētā, strādā vietējā veikalā vai domē jau 10 gadus un ir arī māja tajā mazpilsētā... bērni tiešām ir tas, kas dzīvē ienes jaunu dvesmu. Arī mūsdienās ne visi 30 gadnieki skraida pa dažādiem kontinentiem katru gadu un pastāvīgi gūst jaunus iespaidus.
Un tad arī pensijā devās 50 gados, un tiešām bija kam atstāt mazos, ja vecākiem darbs. Tagad daudzi vecvecāki nevēlas vairs pieskatīt mazos, jo pensijā dodas ļoti vēlu, un grib pilnīgi atpūsties.
Es savā komentārā vairāk runāju par to, ka baigi skumji, ka cilvēks, kā manis citētā komentāra autors, uzskata, ka pēc 30 jau vispār vairs dzīvē nav palicis nekas, ko izbaudīt.
Tā ļoti reti kad notiek, kad sieviete pelna un uztur vīru...Estere8 @ 02.04.2022 13:02Un kāpēc ne? ?♀️ Par "kokiem" gan nepiekrītu, bet varbūt tikai man tā gadījies, ka cilvēki izvēlas būt vieni izvēles vārdā, nevis tāpēc, ka nav "ar ko".
Gribas gan teikt, ka dzīvojam lieliskos laikos. Katrs pats var izvēlēties, ko un kā.
Protams, ir savas galējības. Piemēram, ar to krāpšanu. Nu ja grib no vienas pie otras, tad lai vismaz laulībā nestājas...
Bet visādi citādi uzskatu, ka šodienā tiešām nav tā, ka "vajag vajadzēt" tikai idejas pēc. Un arī tad, ja dzīvo kopā, kāpēc gan lai sieviete nepelnītu un vīrietis mājās negatavotu...