es vakar domāju, kur butu Levits, ja viņam nāktos atrasties Zelenska vietā 🤔Zinna @ 26.02.2022 14:25Redzēju nošēroto Staķa atbildi Gobzemam, ekselenti.
Bet tādā sakarā paskatījos ko viņš un Šlesers raksta. Vienkārši pļūtī totāli bezjēgā, galvenais, lai ir pretēji ko pārējie saka, un viņiem taču arī ir atbalstītāji tajā visā. Arī kā nozombēti.. taisnību sakot, Latvijā ir tāda politiskā krīze, ka tik turies, nav neviena spēcīga līdera..
Bjork @ 26.02.2022 14:28es vakar domāju, kur butu Levits, ja viņam nāktos atrasties Zelenska vietā ?
Dzidra Zupa @ 26.02.2022 14:31
Es par to šorīt iedomājos, kad skatījos Zeļenska rīta uzrunu savai tautai!
Esmu 100% pārliecināta, ka Levits pirmais ierautu asti kājstarpē un aizmuktu uz Vāciju vai citu valsti.
Viņš nav prezidents, hļupiks un gultā čurātājs! Kauns ne prezidents!
Bjork @ 26.02.2022 14:41Nē, prezidentam noteiktas tiesības Nacionālās drošības likumā
Veic augstākā vadoņa pienākumus utt.
Bet Levits ir nācis klajā ar kādu pazinojumu saistībā ar Ukrainu?
Jāsaprot, ka milzīga daļa Krievijas tiek ilgstoši zombēti par ārējiem ienaidniekiem, kas grib uzbrukt.
29090 @ 26.02.2022 15:03
NATO jau arī mēģina ielenkt Krieviju. Kāpēc lai valsts ļautu gar visu savu Eiropas robežu izvietot militāras bāzes? Kur Maskava ir burtiski dažu simtu km tuvumā? Te jau tika rakstīts, ka 'bet Latvijā arī ir NATO un nekas!!!' - paskatieties, kāda robeža ar Krieviju ir Latvijai, un kāda Ukrainai. Un viena no lielākajām Eiropas armijām. No vienas puses šajā diskusijā krievu karavīri tiek saukti par nozombētiem zema iq ko tur, bet tajā pašā laikā nesaprotam tik elementāras lietas? Ko tas nozīmē Krievijas valsts drošībai? Gan jau daudzi krievu karavīri (un ne tikai) ir nozombēti, bet arī rietumos ļoti daudzi ir nozombēti, un tic, ka vienā dienā ļaunais onkulis Putins pamodās un aiz garlaicības izdomāja sākt karu. Un svētajiem, brīnišķīgajiem, ideālajiem Rietumiem ar to nav nekāda sakara. Rietumos neviens nekad mūžu mūžos negribētu varēt izdarīt spiedienu uz Krieviju, tostarp caur militāriem līdzekļiem. Ja ticat tam, tad pašas esat nozombēti propagandas upuri, diemžēl.
29090 @ 26.02.2022 15:19Jā, uzskatīt to par draudu (jebkuras) valsts drošībai, kad blakus sāk izplesties un šo valsti ielenkt nesaistīta militāra organizācija, ir nozombētības pazīme :D