Dzidra Zupa @ 06.03.2022 18:33
Ko tu klausi Putinu. Viņa vienīgais ierocis ir baiļu sēšana. Apsveicu tevi, Putins vēl vienu cilvēku ir iebaidījis!
Minelūše @ 06.03.2022 18:41
Laikam jau. Jāsaka, ka katru reizi, kad izlasu kādu draudu no viņa puses, kaut saprotu, ka viņš varbūt tikai runā runāšanas pēc, tomēr nespēju nesabīties.
Meija @ 06.03.2022 18:52Kā Jūs to iedomājaties, ka viņš tā vienkārši aizies uz Hāgas Tribunālu? Skaidrs, ka ārā vairs nelīdīs.
Shayk @ 06.03.2022 19:02
Vinam tur fiziski nav klat jabut, agrak vai velak nokers.
Dzidra Zupa @ 06.03.2022 18:33
Ko tu klausi Putinu. Viņa vienīgais ierocis ir baiļu sēšana. Apsveicu tevi, Putins vēl vienu cilvēku ir iebaidījis!
Bet karti, kur redzams, kā krievi katru dienu iet arvien tālāk Ukrainā - desmitajā kara dienā pēkšņi pārzīmējam, lai izskatās atbilstošāk Twittera ilūzijām, ka Ukraina uzvar. Varbūt vispār Putins saka patiesību, ka kara nav, jo pēc jaunās ''uzlabotās'' kartes tiešām nepateiksi, ka tāds ir.
es domāju, ka Ukrainai atjaunoties palīdzēs daudzi, jau tagad tiek ziedotas milzīgas summas un nedomāju ka tas ir tikai tagad .man šķiet tieši otradi , kad viss beigsies , Ukraina pacelsies citā līmenī. Un visiem ir redzams , ukraini ir savas valsts cīnītāji. Izceļojuši ir aptuveni miljons iedzīvotāju , pārejie ir turpatNemierīgā @ 06.03.2022 19:21Reāli kad tas viss beigsies, kurš tur gribēs atgriezties? Tur būs vajadzīgi gadu desmiti, lai to visu savestu atpakaļ dzīvojamā kārtībā, lielākā daļa noteikti vairs neatgriezīsies, sāks dzīvi citās eiroas valstīs, un sapratīs, ka tur dzīve ir labāka… Kas paliks? Omes? Vīrieši kuri karā būs palikuši vieni ? Tas ir tik sasodīti skumji. Tiešām sajūta, ka kaimiņos tiek apšauta ģimene , bet mēs visi lūram pa aizskaru spraugu, lai tikai mūs nepamana…
Nemierīgā @ 06.03.2022 19:21Reāli kad tas viss beigsies, kurš tur gribēs atgriezties? Tur būs vajadzīgi gadu desmiti, lai to visu savestu atpakaļ dzīvojamā kārtībā, lielākā daļa noteikti vairs neatgriezīsies, sāks dzīvi citās eiroas valstīs, un sapratīs, ka tur dzīve ir labāka… Kas paliks? Omes? Vīrieši kuri karā būs palikuši vieni ? Tas ir tik sasodīti skumji. Tiešām sajūta, ka kaimiņos tiek apšauta ģimene , bet mēs visi lūram pa aizskaru spraugu, lai tikai mūs nepamana…
Mia6 @ 06.03.2022 19:26es domāju, ka Ukrainai atjaunoties palīdzēs daudzi, jau tagad tiek ziedotas milzīgas summas un nedomāju ka tas ir tikai tagad .man šķiet tieši otradi , kad viss beigsies , Ukraina pacelsies citā līmenī. Un visiem ir redzams , ukraini ir savas valsts cīnītāji. Izceļojuši ir aptuveni miljons iedzīvotāju , pārejie ir turpat
es pat neteiktu pa aizkara spraugu, mēs to redzam un šāvējs ņirgdams ,mums skatoties acīs, turpina to darīt tālāk.Nemierīgā @ 06.03.2022 19:21Reāli kad tas viss beigsies, kurš tur gribēs atgriezties? Tur būs vajadzīgi gadu desmiti, lai to visu savestu atpakaļ dzīvojamā kārtībā, lielākā daļa noteikti vairs neatgriezīsies, sāks dzīvi citās eiroas valstīs, un sapratīs, ka tur dzīve ir labāka… Kas paliks? Omes? Vīrieši kuri karā būs palikuši vieni ? Tas ir tik sasodīti skumji. Tiešām sajūta, ka kaimiņos tiek apšauta ģimene , bet mēs visi lūram pa aizskaru spraugu, lai tikai mūs nepamana…