Par NL uzzināju 2017.gadā, tobrīd komunicēju ar puisi kas aktīvi darbojas NL Maskavā, pēc viņa instagrama varētu noprast, ka puisis tiešam labi pelna, labi dzīvo
Sāku kontakteties ar šo puisi jau 2016.gada nogalē, mūsu komunikācija bija balstīta uz abpusēju interesi, par NL pat sākuma nerunājam, laika gaitā viņš taja sāk iesaistīties aizvien vairāk un vairāk, sāka stastit man par to, uz to brīdi stradaju darbā ar zemiem ienākumiem, tāpēc biju gatava uzklausīt jaunu informāciju un izskatīt iespējas. Viņš man atklati tā arī teica, ka nemaz tā nedzīvo kā atrāda instagrama, realitāte viņš knapi vilka galus, īrēja mājvietu kopā ar draugiem, brauca ar sabiedrisko utt, viss tas tika darīts, lai piesaistītu jaunus cilvēkus un reāli pārliecinātu, ka viņiem tur ir jābūt, ka NL būs tā īsta vieta, kur varēs pelnīt. Biju arī uz vairāk tikšanām par NL Rīgā , šie cilvēki bija no Krievijas, rādīja man produktus uz vietas, uzņēma mani laipni, teica, ka palīdzēs saprast kas un kā
Par produktu kvalitāti nemācēšu teikt kas un kā, pati personīgi neko ta arī neizmēģināju
Par komunikāciju ar šo puisi un viņa darbību NL - komunikācija ar viņu kļuva aizvien neizturamaka, viņš ar laiku man sāka pārmest ka stradaju darbā par administratoru, ka esmu neveiksminiece un kāpēc es nepiekritu darboties NL, visa tā smadzeņu nešana nu ļoti atgādināja to, kas notiek šīm meitenem LV pašlaik instagramos, ka NL būs ideāla dzīve, ka var strādāt no mājām, ar laiku tu pelnīsi tik un tik. Jā, tā ir vistīrākā shēmošana un viss. Bija daži cilvēki Latvijā man pazīstamie, kas mēģināja uzsākt to NL, bet laikam apzinājās, ka nav reali tomēr. Par to puisi, viņš jau sen pameta NL, strādā normala darbā
Liekas jocīgi, ka šobrīd ir 2022.gads jau un tāpat ir cilvēki, kas nesaprot kas un kā un ka tāds sūds vel joprojām nosacīti aktuāls 😅