Es piedalos izaicinājumā, jau otro gadu. Viens no iemesliem ir visādas foršās receptes, jo informāciju, ko viņi sniedz par pārējām lietām es pamatā pārzinu. Vegāne neesmu un šaubos vai tuvāko gadu laikā būšu, tāpat arī šad un tad iekļauju ēdienkartē olas, zivis,piena produktus(vietējas izcelsmes), jo vieglāka alternatīva OB uzņemšanai + garšo, taču no pārējās gaļas esmu atteikusies. Agrāk garšoja ļoti, nespēju iedomāties ikdienu bez tās, bet vienā momentā bija "klikšķis" un vienkārši vairāk negribējās + motivēja arī pozitīvās izmaiņas organismā- daudz vieglāka, patīkamāka sajūta, vairāk enerģijas, tāpat arī par šādu uztura saglabāšanu,būtisku lomu spēlēja tīri ētiskas aspekts.
Ikdienā cenšos visu gatavot ļoti sabalansēti, lai varētu uzņemt visas nepieciešamās uzturvielas, kādreiz jau,protams, kāja paslīd un sanāk uztaisīt tos pašus, vienkārši makaronus ar sieru, bet tā, kā paralēli trenējos izturības sportā, tad saprotu, ka šāds uzturs ilgtermiņā nenodrošinās mani ar pietiekamu enerģiju, attiecīgi,tā arī ir lielākā motivācija gatavot kārtīgi un veselīgi.😄