No Krievijas neko viņam neredzēt!😃 Labi , ka tagad ir tādas sankcijas! Pa lēto sadomājušās!😂agnyyyy @ 05.03.2022 18:07
Izskatās ,ka viņi abi atbalsta tieši krieviju. Un tas ka Taņa vāca ziedojumus ir vienkārši sekotāju piesaistīšanai, bet domāju katrs tagad saprot kā ir patiesība. Tieši tāpat kā” jūsu nopirkto produktu naudu” es ziedoju ukrainai, to storiju es nekad neaizmirsīšu, jo nu tie ir lielākie meli. Kāda jēga tad viņai darboties,ja jau visu naudu no nl produktiem noziedo ukrainai, dura.. bet tajā pat brīdi čatā komandai saka iepērciet visu no krievijas lētāk..
Diemžēl, DHL atļauj iespēju ievest no Krievijas uz Latviju sūtījumu. Izsūtīt no Latvijas tikai nevar!Dzidra Zupa @ 04.03.2022 18:42
Ar ko tad viņas tās preces atvedīs no Krievijas? Visi pārvadātāji ir izgājuši no Krievijas, arī DHL ar kuru viņas veda preces no RU.
Shayk @ 05.03.2022 18:17Paskataties kada Skriveres vecim barda ?
bāc! mans vīrs nekad!!! tādā paskatā neatļautos iziet no mājas :D piekrītu, ka bārdu audzēt var tikai tad, ja to kopj, kas nav viegli, bet nu vismaz tad neizskatās, ka mākslīgās kažokādas gabals pielipināts zem zoda.Shayk @ 05.03.2022 18:17Paskataties kada Skriveres vecim barda ?
Neatceros kura, bet viena no NLietēm stāstīja, ka miljonu sapnim dabū, ja kvalifikācijas pozīciju (laikam no DT uz augšu) notur 10 mēnešus. Ja bitītes apakšā nespēj neko pirkt, tad jau sanāk, ka bišu mātēm augšpusē arī nenāk PV, ne?Shadysunny @ 06.03.2022 12:19Paldies Mastercard un Visa par Krievijas nobanošanu ? Tagad NL bezgodes vairs nevarēs nopirkt neko Krievijas veikalā ? Un sveicieni Bondarčukai arī, lai atver savas naudas čakras plašāk un nopērk lielāku koferi, kur glabāt skaidro naudu ?
Bjork @ 06.03.2022 15:25Nu, no otras puses, nez vai ukraiņi būtu priecīgi saņemt krievijas preci kā ziedojumu.?
Labak iztirgot par ziedojumiem.
Nav kādas iespējas uzrakstīt iesniegumu, lai Latvija bano visu, kas ienāk no NL? Jo RUS akcijas vairs netirgo, veikali izņem RUS preces no tirgošanas utt. Laiks arī NL pazust!