Inteliģenci nevar iemācīties. Kurzemnieki prot arī normāli runāt. 🙊Stalkere Jr. @ 13.09.2022 23:28
Talsos un Kurzemē arī citviet tā runā. Tas ir vietējais dialekts, tā sacīt- ar mātes pienu iezīsts. Te nu nebūtu kur piesieties ?♀️
Mc.Queen @ 14.09.2022 08:12Viena no re:baltica žurnālistēm interesējās arī par Coral klubu. Tā kā tiks rakti augšā arī šie.
Gaidu ar nepacietību!
jaa, tāpēc jau Miglānei vakar bija breakdowns storijosMc.Queen @ 14.09.2022 08:12Viena no re:baltica žurnālistēm interesējās arī par Coral klubu. Tā kā tiks rakti augšā arī šie.
Gaidu ar nepacietību!
100 punkti kaut kur jau taada tipa graamatas ir un viss ir copy paste. Redzot kaa visos siikumos vinja kopee Polly, tur vairs nav I divu domu. Var redzeet ka pat tajaa esthetic kontaa , teksti pie bildeem sakriit ar Polly tekstiem , tikai paartulkots no krievu uz latvieshu valodu😵💫 tur nekaa nav iista ! Slima sieviete , vinjai steidzami vajag paliidziibu.Krizdole @ 14.09.2022 16:12Alisefox rāda tās Krastas grāmatas, bet īstenībā interesanti, kā mēs zinam, viņa ir copy paste meistare, tās grāmatas, nez, ir oriģināldarbi vai arī kaut kāds copy paste no dziļiem avotiem? ?
hahhaahahah @ 14.09.2022 20:35Tā Sanda Krasta brauc atpūsties uz tādām mājiņām viena pati vai tomēr ar kaut ko kopā? Nesaprotu kā var nenojūgties šādā vienatnē ?
Kāda pamanīja to brīdi, kad viņa sagāja tādā sviestā? Ar NL vai jau pirms tam?Apple of my eye @ 14.09.2022 23:33Bože moi, Sanda Krasta atkal gorās pa storijiem ar savu kaulaino pakaļu!
Viņa taču VISU dienu atsēž telefonā - to kaudzi ar "laimīgajiem" storijiem nevar sataisīt ātri. Un tās "laimīgās" un smaidošās bildes, kas visas izskatās vienādi.
Es vairs uz viņu nevaru paskatīties nekā savādāk kā uz slimu un izmisušu cilvēku, kas cenšas sev un citiem iestāstīt, ka viss ir perfekti
ne tikai goraas , bet atkal taisa Copy Paste 🤣🤣🤣 es nevaru , ha ha ha .. nu kur taa var buut? 😄😄 Polly esteetikas kontaa (department.of.aesthetics ) pirms 2 dienaam ir ielikts tieshi taads video kaa kaarto visu uz galda 😄😄😄😄👌👌👌Apple of my eye @ 14.09.2022 23:33Bože moi, Sanda Krasta atkal gorās pa storijiem ar savu kaulaino pakaļu!
Viņa taču VISU dienu atsēž telefonā - to kaudzi ar "laimīgajiem" storijiem nevar sataisīt ātri. Un tās "laimīgās" un smaidošās bildes, kas visas izskatās vienādi.
Es vairs uz viņu nevaru paskatīties nekā savādāk kā uz slimu un izmisušu cilvēku, kas cenšas sev un citiem iestāstīt, ka viss ir perfekti
Maija5555 @ 14.09.2022 11:52Skriivere arii lasa forumu . Nesen te bija rakstiits ka vinjas profila info rakstiits - muužigā karantiinaa, laukos.. tagad to ir izdzeesusi , nickname arii nomainiijusi - aguce07 ?
Apple of my eye @ 14.09.2022 23:33Bože moi, Sanda Krasta atkal gorās pa storijiem ar savu kaulaino pakaļu!