Bet to jau viņi abi bezdarbnieki darīja😁Gulèja un rija lidla mīdijas cauràm dienàm. Pinkainais krievs visos storijos vàrtījas virtuves gultā pilnu muti 😁CallMeAnnika @ 09.07.2026 13:567-10kg nevar uzēst pa vienu, divām, trim nedēļām. Tad tiešām ir jāsēž mājās un jāēd no rīta līdz vakaram. Un Mašai taču ir tik aktīvas un aizņemtas dienas, ka pat laika nav paēst, tāpēc kokteilis izglābj.
Un viņa vēl reklamēja to, kā pati un vīrs sēž uz Detoxa.
CallMeAnnika @ 09.07.2026 13:567-10kg nevar uzēst pa vienu, divām, trim nedēļām. Tad tiešām ir jāsēž mājās un jāēd no rīta līdz vakaram. Un Mašai taču ir tik aktīvas un aizņemtas dienas, ka pat laika nav paēst, tāpēc kokteilis izglābj.
Un viņa vēl reklamēja to, kā pati un vīrs sēž uz Detoxa.
Pinko @ 09.07.2026 14:59Tas ir tik episki, ka maškas vīram ir iesauka pinkainais krievs! 🤣🤣🤣tik precīzi un vietā, ka labāk nepateiksi, + to lasot, vnm jāsmejas🤪😂😂😂
Enjoy @ 09.07.2026 10:51atgādinu, ka tajā procesā piedalās divi. Diemžēl vairums automātiski uztver, ka “sieviete nevar palikt stāvoklī”, nevis vīrietim ir sarežģījumi apaugļot. Es, protams, nezinu šī pāra situāciju, bet variācijas par problēmām var būt dažādas
Ieva12345 @ 09.07.2026 18:57
Ne visiem pāriem izdodas kopā tikt pie bērniņa. Radiniecei ar vīru neizdevās tikt pie bērniņa 15 gadus. Visur izbraukāja, abi veseli, abiem viss kārtībā, bet nav. Abi izšķīrās un tagad abiem ir bērni no jaunajām attiecībām. Citreiz ir tā, ka nesanāk, nav ķīnijas un nevar tikt pie bērniņa.
Mashka Kakashka @ 09.07.2026 20:50
Vasiļevska ar savu “puisīti” jau kopš pirmās pazīšanās dienas centās tikt pie bērna, tā viņa pati teikusi. Nesen izgāja jau atkārtotu IVF, atkal bez rezultāta. Ticu, ka Pēteris ļoti vēlas savus bērnus, ko viņam arī novēlu. Vai viņam vajag bērnus ar Katrīni? Domāju, ka nevajag, bet tas mans personīgais viedoklis. Tā viņu darīšana. Pētera brālis tikko apprecējās, gan jau drīz būs pēcnācēji. Tas viss atstās rūgtuma piegaršu Katrīnes un Pētera attiecībās. Es arī neredzu, ka Pēteris ar Katrīni kopā novecos, jau tagad redzams, ka Pēteris dikti pieaudzis, bet Katrīne tā ar palikusi vulgāra bāba no 2000. gada.
sauliiite.paula @ 09.07.2026 21:26
Diez vai Pēterim vajag tādu sievu, kas regulāri šļūc pa kreisi. Ceru, ka Pēterim pieleks, jo ziņas līdz viņa ausīm ir nonākušas ko sieviņa dara, kad šis nav mājās.
sauliiite.paula @ 09.07.2026 21:26
Diez vai Pēterim vajag tādu sievu, kas regulāri šļūc pa kreisi. Ceru, ka Pēterim pieleks, jo ziņas līdz viņa ausīm ir nonākušas ko sieviņa dara, kad šis nav mājās.
sandrute @ 09.07.2026 23:12Wow, cik Kačiņa šodien skaista uz kāzām, tiešām tas ir wow, perfekts augums, seja tik skaista utt. Un pilnīgi staro. Tas tiešām ir pierādījums, ka tieši paliekot vecākai 40+ sieviete kļūst arvien skaistāka, jo Kačiņa ir mīlēta, ar jaunāku vīru un piepildītu, realizētu dzīvi.
Tur grūti nepiekrist. Viņa tiešām izskatījās satriecoši. Un vispār vienmēr uz visiem pasākumiem izskatās ļoti labi.Susurins1536 @ 10.07.2026 10:06
Šito laikam vai nu pati, vai nu kāda no draudzenēm ierakstījusi :D
Cipuks8 @ 10.07.2026 10:33Tur grūti nepiekrist. Viņa tiešām izskatījās satriecoši. Un vispār vienmēr uz visiem pasākumiem izskatās ļoti labi.
Susurins1536 @ 09.07.2026 21:36
Ziņas jau laikam ir nonākušas, bet neizskatās, ka darītu ko lietas labā. Laikam jau tad tiešām tik ļoti mīl… vai arī Sauliete māk apstrādāt kārtīgi
Draudzenīte @ 10.07.2026 10:51
Kapēc domājiet ka viņu tas uztrauc, varbūt viņiem tāds ğimenes modelis - open marriage, abi var šļūkt pa kreisi, ja dikti sagribās. Ir taču pāri, kuriem tas ir pieņemami ☹
Claire @ 10.07.2026 08:06Bet diršanas un sarkasma, es tiešām uzskatu, ka Katrīne izskatījās kāzās ļoti skaisti. Koppbilde vispār bomba! Lai vai kāda viņa būtu, par nesmuku gan viņu nosaukt nevar. Labs augums, skaisti zobi, acis. Protams nipeļu izrādīšana storijos ir galīgi garām, bet, ziniet, es labāk skatos uz Kaču, nekā to saburzīto Mariju vai amēbu Egitu 🤭
Domāju, ka ir gan. Viņai ir sava harizma, kas Egitai nepiemīt. Viņa māk apvārdot cilvēkus daudz labāk nekā Egita. Egita kā tāds papagailis mēģina nokopēt, kas rezultātā sanāk vēl sliktāk.Tastastas @ 10.07.2026 11:27
Nedomāju, ka Katrīne smadzeņu ziņā būtu daudz apdāvinātāka kā Egita 😂
visu laiku nevaru saprast ko tā Egita man atgādina, tagad aizgāja no Avatāra ... sejas forma un deguns kā izlietiCallMeAnnika @ 10.07.2026 14:00Domāju, ka ir gan. Viņai ir sava harizma, kas Egitai nepiemīt. Viņa māk apvārdot cilvēkus daudz labāk nekā Egita. Egita kā tāds papagailis mēģina nokopēt, kas rezultātā sanāk vēl sliktāk.
Tēlot muļķi un būt par muļķi ir divas dažādas lietas.