CallMeAnnika @ 27.06.2025 11:12Vakar Egitai bija Saldū Joyou tikšanās, aicinot visus interesentus. Neesot neko safilmējusi, bet beigās ielika video, kur atkal viņas tikai 3 - Egita, Inguna un tā, kas iepriekšējo reizi pievienojās.
Egita gan vēl uzsvēra, ka viņas esot bijušas DAUDZ, tikai nekas nav uzfilmēts. :D HAHAHAHA. Ja būtu bijušas kaut četras, piecas, nevis tās pašas, tad noteikti būtu storiji, cik Joyou pieprasīta tīkla mārketinga kompānija.
CallMeAnnika @ 27.06.2025 11:12Vakar Egitai bija Saldū Joyou tikšanās, aicinot visus interesentus. Neesot neko safilmējusi, bet beigās ielika video, kur atkal viņas tikai 3 - Egita, Inguna un tā, kas iepriekšējo reizi pievienojās.
Egita gan vēl uzsvēra, ka viņas esot bijušas DAUDZ, tikai nekas nav uzfilmēts. :D HAHAHAHA. Ja būtu bijušas kaut četras, piecas, nevis tās pašas, tad noteikti būtu storiji, cik Joyou pieprasīta tīkla mārketinga kompānija.
bet vispār labi puika pateica- nerādi mani! Un atkārtoti😁CallMeAnnika @ 27.06.2025 11:12Vakar Egitai bija Saldū Joyou tikšanās, aicinot visus interesentus. Neesot neko safilmējusi, bet beigās ielika video, kur atkal viņas tikai 3 - Egita, Inguna un tā, kas iepriekšējo reizi pievienojās.
Vārdotāja @ 27.06.2025 16:56Nu cik muļķu te ir? Kača saka, ka joyou nav piramīda. Un tie, kas tā domā, ir muļķi.
Tie, kas grib pelnīt joyou, tiem pašiem jālieto tās figņas. ???
Babebbq @ 27.06.2025 17:33Elita Savicka jaunākie storiji ?? jo joo. “pārdodu , nē nēpārdodu, iesaku” ??
MTY @ 27.06.2025 17:50Visvairāk man smiekli nāk: "ja vēlaties 10K ienākumus katru mēnesi, nāc pievienojies"
Nu noopietni? kurš ar šo pulvera piramīdu 10K mēnesī nopelna?
Man šķiet ka visas kopā pulvergalvas nenopelna tik daudz :D
Vispār kā var šādi pateikt, ka var nopelnīt 10K
Ja es nenopelnu, tad jau prasu Katrīnei, lai šī man skaita 10K, jo tā teica, ka var nopelnīt
Bet nu tas kuģis ar katru dienu grimst. Nevienam nevajag tos pārcukurotos, pārcenotos produktus.
Meitenes, beidziet sev veselību čakarēt ar tiem sūdpulveriem!
Ko mēs nezinām? Sapņi par 19000 eiro mēnesī daudzas naivās aitas pievilina. Kas var būt labāk - šeiko kokteiļus, ceļo, pelni 19 štukas mēnesī un guli katru dienu kaut līdz pusdienlaikam.EmilijaArm @ 27.06.2025 11:46
Ir jābūt kādam iemeslam, kāpēc viņas vēl tic tam visam. Iemeslam, kuru mēs no malas nezinām. Es tā domāju - ja jau ilgstoši nav nekādas vērā ņemamas izaugsmes, jau ilgstoši piķis nekāpj, ilgstoši nenāk klāt jaunas un šai rūpalā perspektīvas sejas, bet ticība vēl saglabājas. Vai tiešām viss turas tikai uz Katrīnes mentoringa? Es vnk nesaprotu, kā tik ilga fiasko periodā vēl var ticēt uzrāvienam. Mēs kaut ko nezinām, man šķiet :)
Mashka Kakashka @ 27.06.2025 17:46
Ja es nepaskatītos citus viņas video, tad nodomātu, ka viņa parodē Joyou darbones. ? Joyou nav kauns no šādām pārdevējām?
Es nevaru. Tāda tukšpaure!!Babebbq @ 27.06.2025 17:33Elita Savicka jaunākie storiji ?? jo joo. “pārdodu , nē nēpārdodu, iesaku” ??
kas tur bija? Never saiti vaļāCranberry20 @ 26.06.2025 23:07https://failiem.lv/u/snra8ay79d
Te viņai vienreiz piekrītu! ?