Linus @ 07.06.2022 01:32Jaunākajā postā Skrīvere min, ka pirms pievienošanās Alises komandai bija citā tīkla mārketingā, kurā nopelnīt neko neizdevās un no visa bija alerģija, bet es esmu par 95% pārliecināta, ka viņa kaut kur minēja, ka tā pirmā reize arī bija NL, tikai viņai nekas nesanāca, jo nemācēja menedžēt.
Cocococonut @ 06.06.2022 20:26Bāc, Skrīveres čolka??
Cocococonut @ 06.06.2022 20:26Bāc, Skrīveres čolka??
woman_wonderland @ 07.06.2022 09:10Skrīverei čolka tīri smuki. tik tas, ka noteikti nemācēs uzturēt tos matus, lai izskatās friši. vismaz tā bija pēc iepriekšējā friziera apmeklējuma. nākamajā dienā jau vairs neizskatījās, ka būtu kko vispaŗ mainījusi izskatā
vovo..un varētu sevi pucēt bez liekiem iegudījumiem. vienīgais man viņa šķiet slinka.MikaR @ 07.06.2022 09:26
Viņa mierīgi varētu iet kādus frizieru vai manikīra kursus, tas būtu jēdzīgāk kā tikai NL kaut ko darīt. Viņai vēl par sevi vajag iegūt pārliecību, nevis tāda naiva meitenīte ievilkta tīkla mārketingā uz kā dzīvo sauliete
Drīzāk čīkstulīga ne slinka.woman_wonderland @ 07.06.2022 09:27vovo..un varētu sevi pucēt bez liekiem iegudījumiem. vienīgais man viņa šķiet slinka.
la femmina @ 07.06.2022 11:26Skrīverei točna ir IPhone?
Shayk @ 07.06.2022 13:20
Ja, ja pareizi atceros, tad vina zem 100 Euro par to menesi maksa.?Uz kaut kadu nomaksu, aizmirsu ka saucas.
Mulkigs lemuns, loti parmaksas pat to telefonu.
Dzidra Zupa @ 07.06.2022 13:26
Jā, paņēma uz nomaksu. Ja atmiņa neviļ, tad viņai mēnesī par nomaksu bija jāmaksā 66 eiro, plus maksa par sarunām un internetu. Viņa aiz neuzmanības bija ielikusi linku ar kurjera piegādi, uz kura uzklikšķinot varēja redzēt nomaksas noteikumus. Diezgan dumji ņemt telefonu tādā vērtībā uz nomaksu, ja tev mājās tapetes nolupušas no sienām.
Kairi @ 08.06.2022 21:24Es nesaprotu…vēl dažas dienas atpakaļ lielā Sandra bazūnēja,ka iet prom (kārtējo reizi) no darba,lai būtu brīva kā putns un atdotos savam NL biznesam?…. Piektdien bija oficiāla pēdējā diena un šodien jau runā par jaunu darbu????. Nu ko var melot???
blacke @ 08.06.2022 22:34Kā diez Vucēna uz bērnu slimnīcu, pati brauca? Cik saprotu Rafa nav LV, māte viņai arī prom, kkā baigi ātri tur nokļuva, vēl teica,ka viņai vajag aizbraukt. Meh, drosmīgi ja tā bez tiesībām ar tik zīmīgu mašinu.
kāpēc domā, ka nav tiesību viņai?blacke @ 08.06.2022 22:34Kā diez Vucēna uz bērnu slimnīcu, pati brauca? Cik saprotu Rafa nav LV, māte viņai arī prom, kkā baigi ātri tur nokļuva, vēl teica,ka viņai vajag aizbraukt. Meh, drosmīgi ja tā bez tiesībām ar tik zīmīgu mašinu.