NataL @ 02.06.2022 22:40Bindrei pēdējā storijā saderināšanās gredzens??????
cik izdevīga dzīvošana..Mākoņmaliņa @ 03.06.2022 11:05
To viņa ir pieņēmusi kā vienkārši dāvanu, kaut gan parasti saderināšanās nepieņem, ja patiešām nevēlas precēties. Viņai ir vairāki pielūdzēji no kuriem pieņem ziedus un dāvanas.
Shanellle @ 03.06.2022 21:46Nez kāpēc Tanja nav tajā pidžamu ballītē? Es ko palaidusi garām???
Linus @ 04.06.2022 12:27Vēl ierēcu, ka Kačiņa uz pidžamballi saģērbusies kaut kādā melnās atraitnes tērpā, kas viņu padara vecāku
vēl jau pupus nevar plivināt un rādīt, vēl tā bandāža jānēsā.blacke @ 04.06.2022 13:11
Man pirmais ienāca prātā, ka tas gan jau kāds amoralles naktkrekls :D bet nu jā, visi normāli pidžamās, Saulietei protams jāizceļas. Vismaz pupi vairs nekarājas.
Filomena @ 04.06.2022 13:20Ta jau ari ir amoralles kleita, vienreiz pirka uz nl pasākumu uz dubaju man šķiet.
Man sanāca smiekli visas tādas plikas ar basām kājām pa āru fotosesija pec tam vares reklamēt savus brīnumlīdzekļus, jo būs apslimusas
Kairi @ 04.06.2022 11:21Kā vucēnai patīk blatot ?. Jau laikam dienas divas atpakaļ postoja savu ienākošo NL maksājumu, vakar atkal iepostoja to pašu skrīnu- ķip tikko ienāca,kamēr mēs te tusējam?
Pamēģini tikt kādā no bišu 'klientu čatiem' Telegram. Tur tādi brinumi. Un ir duras, kas to sūta. Nav daudz cilvēku, bet ir pāris šādas tādas, kas sūta visu iespējamo :Disiite007 @ 05.06.2022 08:07Es vienīgā nesaprotu kas pērk tos dārgos NL sūdus? Aptiekā to bundžu pa 10€ var nopirkt.
CamelToe @ 05.06.2022 04:13Resnajai Sandrai labi iet ar dietu. Sodien jau alinu dzer, ed normali treknu edienu ? bet toties tagad vinai bus sparni un ar NL vares lidot ? b*aaaa…
Vot vinai tocna noderetu tada operacija ka bija Agritai, vai vismaz tos milzigos tesmenus vareja izoperet, kas vinai jau zem zoda sez.
Neparpotiet - es neesmu nekada body shamere, bet ja tirgo “notievesanas brinumlidzeklus” tad KUR ir tavs progress vai vismaz motivacija? Kaitina man tas NL un sitas alu un viinu dzerosas, suudus edosas matites.