Skābene @ 07.07.2025 21:07Izcila reklāma no Egitas hotel pakalpojumiem - "tad mums lika tādus karstus virsū uz pleciem, gulējām" , "tad mums bija parafīna tās, parafīna tākā ..tajā svecē ..nu tā kā..."
Kāpēc kārtējo reizi nevar veltīt laiku un sagatavoties pirms kautko vispār stāsti?
Katrīne savā IG izteicās, ka tuvs cilvēks nodevis. Bet par ko? Itkā par šo stāstīja savā maksas kanālā.sauliiite.paula @ 07.07.2025 22:08
Cik sapratu Elīna nodeva Kaču un tā tur viss pajuka un nezinu vai dēļ tā, bet Elīnai sākās depresija.
CallMeAnnika @ 07.07.2025 22:03Jau diezgan ilgu laiku atpakaļ iepriekšējās četrotnes ceļi šķīrās. Arī Inga un Rita vairs ar Elīnu netiekās. Šķita, ka viņas ir draudzenes arī bez NL/Joyou. Iespējams, ka tas ir kāds cits iemesls, ne aiziešana no NL.
Jau diezgan ilgu laiku atpakaļ iepriekšējās četrotnes ceļi šķīrās. Arī Inga un Rita vairs ar Elīnu netiekās. Šķita, ka viņas ir draudzenes arī bez NL/Joyou. Iespējams, ka tas ir kāds cits iemesls, ne aiziešana no NL.Rudzuzāle @ 07.07.2025 21:55Euuuuu, a kur palika Elīna Vārtiņa???? Kačas bff
Es jau gaidīju, cik ilgs laiks būs nepieciešams šai entuziastei, kad sapratīs, ka tas ir zemē nomests laiks un nauda.CallMeAnnika @ 07.07.2025 16:14Topošā līdere Sintija lēnām beidz savu karjeru Joyou? :D Vairs nav storiji vai reeli ar Jojo. :D
No malas skatoties, šis draudzeņu kombo ir ļoti savāds.Claire @ 07.07.2025 20:24Vasiļevska savos Ingas dzimšanas dienas storijos tik vājprātīgi auro. Kā tāda pēdējā lauķe, kas cenšas no ganībām govis sasaukt… Kauns skatīties/klausīties
Mūsdienās ir opcija pasūtīt uz mājām, bet diezvai Egita to var atļauties. Šaubos, ka Hercogs sponsorētu katru dienu ēdienu visai ģimenei. Wolt un Bolt sadarbību nedos.amnēzija @ 07.07.2025 17:50
Nav ne skrienoša, ne lecoša un arī laika gana gatavošanai. Pati atzinās, kas ir īstais iemesls - nepatīk gatavot. Tas arī viss, tāpēc aizbildinās ar laika trūkumu.
Ja plāno ēdienkarti, tad katru dienu vairākkārt nav jāgatavo. Un ir lērums recepšu, kur maksimums pie plīts jāpavada 15min.. tas nav daudz un ir silts ēdiens.
CallMeAnnika @ 07.07.2025 16:49Egitas sabiedrotais jau gadiem esot funkcionālais ēdiens, jo VIŅA ESOT SKRIENOŠA, LECOŠA, NAV LAIKA. :D
Egita, tu esi slinka mājsaimniece. :D Kur tad tev ikdienā jāskrien? Bērni jāaizved dažas reizes nedēļā uz pulciņiem/bērnudārzu?
Es nemetos par aizstāvi. Saku to, ko redzu no pašas Ilzes publicētā.ilūzija @ 07.07.2025 06:54nu Tu man pasaki , kamdēļ Tev jāmetas par tādu aizstāvi ?? Apskataties savos sarakstos
Un te visiem komentāriem mīnusi salikti. :D Gan jau dzimšanas dienas svinībās visas sēdēja forumā un lasīja komentārus.Tastastas @ 07.07.2025 00:35Tad Ingas dzimšanas dienas ballītē vakara izklaide bija lasīt komentārus par bišu māti? Aizraujoši. Var redzēt, ka nemaz neinteresē tautas viedoklis ?
Gan jau Katrīne bija tā, kura dabūja bez maksas viesnīcu Jūrmalā. Kā tad nebūs galvenā. :DMatilde23 @ 06.07.2025 13:01
Vasiļevska prasta, agresīva, vulgāra. Kad gāja ar “draudzenēm” uz to kino. (Cik saprotu, viss tika gatavots pa godu Ingas dzimšanas dienai). Bet Vasiļevska sagribēja būt (kā vienmēr) centrā… - es sēdēšu pirmajā rindā pa vidu, TĀS TUR DIVAS (“draudzenes Egita un Rita”) aizmugurē un Inga, Tu man te blakus. Nodrīpelēja, ka maz neliekas. Tā uzvedas skaļi un bravūrīgi, lai pievērstu sev uzmanību. Es te esmu, skatieties uz mani. Mazvērtības kompleksi, sevis absolūta necienīšana, un tās pīļlūpas pa priekšu, un viss pārējais… prasti, negaumīgi, ne kā lēdija, kas viņa absolūti varētu būt, ja vien būtu kas cits dots, ne pīļlūpas…
Labdien! Šis forums uz tādiem sūdiem ari turas . Ko tur tadas NL ,ja te cauru gadu šādi.⚠😀Euclid @ 07.07.2025 13:24Noprotams, uz ko Vasiļevska velk ar savu izveidoto topu...
"Apsmej mani, kad pašas ne tik skaistas, jaunas utt."
Bet, mīļā dārgā enelščica, viņas sevi nepostulē kā staigājošu pierādījumu NL spējām- pret celutītu, smadzeņu darbības uzlabošanai, jaunības saglabāšanai un kādiem tik vēl ne brīnumiem. Atšķirībā no Vasiļevskas.
Un tas tiešām ir tālu no mobinga, ko viņa tur saskrīnojusi :D Kamēr pati nodarbojas tieši ar to: "Privātas informācijas publiskošana (doksings): kāda cilvēka personīgo datu, fotogrāfiju, sarakstes vai adreses izlikšana internetā ar mērķi viņu pazemot vai kaitēt."
"forši" ka te ieliki lai var tantes izpētīt!Mashka Kakashka @ 07.07.2025 07:06Vasiļevska šo sauc par mobingošanu?! Viņai nav izpratne, kas ir mobingošana. Ja neprot uzņemt kritiku par celulītu, tad jādzēšas ārā no interneta.