CallMeAnnika @ 01.07.2025 23:25Foxas pamatdarbs laikam vairs nav Joyou, jo nelūdzas pēc pasūtījumiem. :D
Tagad viņa taisa paklājus uz pasūtījuma. Bija vienreiz uz meistarklasi, uzreiz pēc tam jau pieņēma pasūtījumus.
McSara @ 01.07.2025 20:34
Ja tā padomā, tad samsonite lietussargu var nopirkt par tricāru, un noteikti arī kvalitatīvs produkts! Bet kaut kādu pulveru biznesa lietussargu pirkt par tādu naudu...?! Lai piemaksā, ja man būtu ar tādu jāiet?
CallMeAnnika @ 01.07.2025 23:08"1. jūlijā LIDO atpūtas centrā, klātesot slavenībām un mediju pārstāvjiem, prezentēta īpašā sezonālā ēdienkarte, kas radīta par godu XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, un jau pieejama LIDO restorānos.
Pasākumu vadīja atraktīvais Magnuss Eriņš, bet īpašo notikumu ar savu klātbūtni kuplināja sabiedrībā zināmas personības – radio balss Sanda Dejus ar meitu Dārtu, horeogrāfe un TV raidījumu vadītāja Linda Paulauska, žurnāliste un grāmatu autore Gundega Roze, stiliste Indra Salceviča ar dēliem, satura veidotāja Kristīne Dzenīte un daudzi citi."
Viņa nebija aicināta, bet Dzenīte uzaicināja līdzi.
es ienācu ierakstīt tieši to pašu. Egita, tu nesaproti, tiešām nesaproti, ka tavi mati nav nekas pēc kā tiecas sievietes?Rumblerx @ 01.07.2025 21:27Egita piedàvà pastàstít un dot padomus, ká uzlabot un atjaunot matus ? Ístàs padomu devèjas, Egitai pliki plankumi galvà, Saulietei gandriz nav savu matu un izrádás Indzy ari pieliktie bija ? Kas vinam tur galvà visàm daràs?? Gatavàs antireklàmas ik vienam súdam ko vinas tur tirgo.
pieci mati divās rindās, bet reklamējam tos sūdus😆😆😆Memesana @ 02.07.2025 08:31es ienācu ierakstīt tieši to pašu. Egita, tu nesaproti, tiešām nesaproti, ka tavi mati nav nekas pēc kā tiecas sievietes?
amnēzija @ 02.07.2025 11:41Katrīne ir nokritusi uz B3? "Ļoti labi iet".. ?
Cilvēki ir dažādi, ar plāniem un ar bieziem matiem. Nesmejas jau par to, ka mati ir plāni, bet, ka mēģina iestastīt, ka no Joyou mati ir biezi, kas acīmredzami tā nav.Vārdotāja @ 02.07.2025 10:16pieci mati divās rindās, bet reklamējam tos sūdus???
Tas ir tas pats, kas zobārsts ar briesmīgu redeli
Man šķiet, ka ar Vitas bērnudārzu.Tastastas @ 02.07.2025 12:21Kas Dieva dotajai influencerei tas par skandālu ar reklāmu pirms 1,5 gada?
Pat ar saviem blakuslīgumiem nevarēja dabūt 5 zvaigznes komandā un ir tikai 3? :D Jā, viss iet uz augšu.amnēzija @ 02.07.2025 11:41Katrīne ir nokritusi uz B3? "Ļoti labi iet".. ?
CallMeAnnika @ 02.07.2025 13:46Man šķiet, ka ar Vitas bērnudārzu.
Skandāls ar AirBaltic bija jau vairākus gadus atpakaļ.
Hyrte @ 02.07.2025 14:35
Klau, tas nevar būt saistīts ar to krievieti, basketbolistu mammu, kura ņirgājās par latviešu valodu? Jo strādā viņa bērnudārzā.
paga, maškai taču bija parāds pie 50000€… tiešām nomaksāts??sauliiite.paula @ 02.07.2025 10:47Ouuuu…mēs grimstam vēl lielākā bedrē…
Egitai parāds jau sasniedzis 1250€
Mašai vēl joprojām 825€
Egita, tu labi guli naktīs? Tu cilvēkus aicini komandā, bet pašai nodokļu parāds aug ar katru dienu. Tu esi trīs bērnu māte un atļaujies dzīvot tik bezatbildīgi..
ir jau redzamas viņu kvalifikācijas par jūniju?amnēzija @ 02.07.2025 11:41Katrīne ir nokritusi uz B3? "Ļoti labi iet".. ?
Vivian10 @ 02.07.2025 17:22paga, maškai taču bija parāds pie 50000€… tiešām nomaksāts??