"Par ko es biju visvairāk pārstegts populārajā mūzikā šogad bija tas, kā Ingars Vilums, kas ir it kā tāds zolīds zēns, Prāta Vētras basģitārists, pilnīgā pohujā savas jaunās dziesmas "Sauciet" sākuma melodiju no pirmās vokāla iestāšanās nots (kopā ar Antru Stafecku) ir aizņēmies 1:1 no 80 gadu kulta grupas Zodiaks dziesmas "Nāc ārā no metāla zārka" piedziedājuma. Paklausieties. Es uzskatu, ka šis ir brutālākais plaģiāts, pilnīgi neticams LV mūzikas vēsturē. Var kko nozagt no Ungārijas top 40, ja ļoti gribās, bet Zodiaku...Nevar nezināt to super ārprātā populāro piedziedājumu, no kura visi juka prātā 80ajos gados. Tas būtu ras pats, kas paņemt Ziemeļmeitas piedziedājumu, un pašas pašas beigas mazliet pamainīt. Un Radio 2 direktors Kaspars Mauriņs izliekas, ka viss ir zajebis. Arī, kad dons publicē jauno dziesmu, kur visa producēšana un sākuma frāze ir nospiesta no nelaiķa, Zviedru DJ ģēnija Avicii gabala "Hey, brother", tikai tad, kad komentos dabū nosodījumu par totālo plaģiātu, atzīst, jā- paskatījos filmu par Avicii, iepatikās, davai tāpat.
Fak, pa kuru laiku tas viss notika? Un tad vēl ir tāds trends- lai tikai nopelnītu savu kapeiku, sākt saukt savas dziesmas superpopulāru filmu vārdos- "Ezera sonāte", "Vējiem līdzi". Tāds plaģiāts nav bijis nekad. Par Eirovīziju, kur 50% ir AI vispār nav ko runāt. Viskaut kas var gadīties, bet tas ir jau tāds konkrēts perebors. Mūzika, īsta mūzika uz populārās scēnas ir beigusies, mums principā uzstājas biznesmeņi, viltīgi manipulatori, un masu psiholoģijas pārzinātāji, kuriem tā nu ir sagadījies, ka sanāk arī dziedāt. Bet, ja jūs paskatīsieties viņu sejās( izņemot Busuli un vēl dažus), viņi nejūt neko. Pilnīgi tukšas acis.
Par ko es priecājos- ka man ir kapitāla sieva, ļoti laba akustiskā ģitāra, un daži jauni draugi, kas ir gaiši cilvēki🙂
Turamies visi, kas esam pa īstam💪"