Piekrītu! Kiviči pat bērna ballītē nevar iztikt bez alkohola. Skumji.MsWeasel @ 07.07.2025 22:56Neesmu helicopter māte, bet, ja es atvestu bērnu uz BD draudziņa ballīti un tur būtu alkohols uz galda un fāteris tamborē apkārt ar akiņu rokās, mēs uzdāvinātu dāvanu un ietu prom. Sorry not sorry
Castorella @ 07.07.2025 11:16Kas tie Rāviņi tādi ir? Kārtējās vannabe slavenības?
salvija @ 08.07.2025 01:37
Rāviņi ir šī brīža mīļie draugi. Tādi paši kā pirms kāda laika bija Graudiņi, tetovētāja Sofija un gan jau ir vēl kādi kaut kur izgaisušie, kurus nevar tā uzreiz atcerēties ???
Mīļie draugi Kiviču dzīvē, kā zinām, ir pēc neilga laika izgaistoša parādība ?
Varbūt beigsim meitēnu apsaukāt? Man šitas besī. Lai kā man Liene un Andris nepatiktu, bet nekad neatbalstīšu tās kuras bērnu norej!!!! Padomājat par to ka meitene šito visu var lasīt kad pieaugs un kādas sekas tas var atstāt uz mentālo veselību !!!!Altra @ 07.07.2025 22:01Varbūt Mia arī neprot draudzēties ar citiem bērniem?
Kurā vietā es viņu apsaukāju???Ariete @ 08.07.2025 05:47Varbūt beigsim meitēnu apsaukāt? Man šitas besī. Lai kā man Liene un Andris nepatiktu, bet nekad neatbalstīšu tās kuras bērnu norej!!!! Padomājat par to ka meitene šito visu var lasīt kad pieaugs un kādas sekas tas var atstāt uz mentālo veselību !!!!
Ariete @ 08.07.2025 05:47Varbūt beigsim meitēnu apsaukāt? Man šitas besī. Lai kā man Liene un Andris nepatiktu, bet nekad neatbalstīšu tās kuras bērnu norej!!!! Padomājat par to ka meitene šito visu var lasīt kad pieaugs un kādas sekas tas var atstāt uz mentālo veselību !!!!
MeltedCheese @ 07.07.2025 20:08Kiviča body language norāda tikai uz vienu, cik ļoti viņam apriebusies Liene.
cmykk @ 08.07.2025 02:03
lūdzu sauciet Jelgavas Sigitu par Jelgavas Sigitu?
Incognito @ 08.07.2025 08:42
Vaine! Viņš tik ļoti gaida, kad beigsies tas neveiklIs apskaušanās brīdis. Viņš uz viņu pat nepaskatās, kamēr tā lūr mutē
salvija @ 08.07.2025 01:37
Rāviņi ir šī brīža mīļie draugi. Tādi paši kā pirms kāda laika bija Graudiņi, tetovētāja Sofija un gan jau ir vēl kādi kaut kur izgaisušie, kurus nevar tā uzreiz atcerēties ???
Mīļie draugi Kiviču dzīvē, kā zinām, ir pēc neilga laika izgaistoša parādība ?
mrthkjj @ 08.07.2025 13:58Es, itkā saprotu, ka Mias ballīte ir Lienes gada, ja ne divu lielākais notikums, un par to ir katru dienu jāieposto ne mazāk kā 20 storiji, bet vismaz būtu atšķirīgus postojusi, nevis, kur pat vairāki vienādi un atkārtojas :D