SantaC @ 02.09.2024 13:22Man atkal acīs iekrita, ka teftelis uz dārziņu slāja baseina čībās. ? Tad jau tiešām pēc tam pa taisno uz jūru aka Maiami. ?
SantaC @ 02.09.2024 13:22Man atkal acīs iekrita, ka teftelis uz dārziņu slāja baseina čībās. ? Tad jau tiešām pēc tam pa taisno uz jūru aka Maiami. ?
Madaras meitenem ir gan skaisti mati, gan skaistas drebites, gan skaistas pukes, gan skaista mammite superigiem matiem.Euclid @ 02.09.2024 12:48Tas, ka nemāk Miu skaisti saģērbt, pat ne matiņus skaisti sataisīt... Nu labi, ok, pieņemsim, ka abas rokas kreisās un pat nopirktu Hebes apģērbu gan jau sakombinētu - krāsas, fasonu utt - tā, ka izskatītos pēc užasa.
Bet kas tas par DEBĪLISMU ielikt bērnu, pagrieztu pret sauli, acīm aizžmiegtām ciet. Vienkārši VĀJPRĀTĪGA bilde. Ja neizdevās bilde ar bērniņu, nu tak vienkārši neliec, ļen! Tā jau visi zina, ka viņa jums kā bārabērns aug. Neko labu ar šo nepierādīji.
Ā, nu ok, kandža nav aizdzēries Liepājā, abi vakar neaizkvasījāt tā, ka nevarētu Miu uz bērnudārzu aizvest, puķes nopirkāt un tev ir gari (tikai gari, ne skaisti!) mati - check!
Candelaria @ 02.09.2024 13:18Interesanti uz kuru klasi tad mūsu skolniecīte saposusies baltā blūzītē.Storijs 4 no rīta ielikts laikam visu nakti nav gulējusi un domājusi kādi būs jaunie skolas biedri.Mia pati vainīga ja nesaprot sapucēties un matus sataisīt.
vai viņš minēja, ka šā gada novembrī?🧐😀Rumblerx @ 02.09.2024 14:28Viņa laikam pati no sirds tic, ka viņa STRĀDĀ! Un algu saņem no rešņa papīra šķīvī ?Bet man jautàjums - kà tur ir ar tàm izdevniecībàm? Ja gràmata vèl nav pabeigta, vai ir tà, ka izdevniecība jau var piekrist drukàt to? Vai nav jàbūt tà, ka pabeidz, nosūti, izdevniecība iepazīstas un tad saka - ok drukàjam. Jo resnis nu ļoti pàrliecinoši teica, ka gràmata veikala plauktos būs novembrī. Tas nozīmē, ka izdevniecība jau piekritusi drukàt Ľenkas bībeli, lai gan tà nav vèl pabeigta,liek tik nodaļas klàt un klàt. Interesanti, kura ir gatava to pamatskolnieces mèslu drukàt ?
Resnais maksā šai algu orgasmos, ar piemaksām uz 13 😅😁Rumblerx @ 02.09.2024 14:28Viņa laikam pati no sirds tic, ka viņa STRĀDĀ! Un algu saņem no rešņa papīra šķīvī ?Bet man jautàjums - kà tur ir ar tàm izdevniecībàm? Ja gràmata vèl nav pabeigta, vai ir tà, ka izdevniecība jau var piekrist drukàt to? Vai nav jàbūt tà, ka pabeidz, nosūti, izdevniecība iepazīstas un tad saka - ok drukàjam. Jo resnis nu ļoti pàrliecinoši teica, ka gràmata veikala plauktos būs novembrī. Tas nozīmē, ka izdevniecība jau piekritusi drukàt Ľenkas bībeli, lai gan tà nav vèl pabeigta,liek tik nodaļas klàt un klàt. Interesanti, kura ir gatava to pamatskolnieces mèslu drukàt ?
Rumblerx @ 02.09.2024 14:28Viņa laikam pati no sirds tic, ka viņa STRĀDĀ! Un algu saņem no rešņa papīra šķīvī ?Bet man jautàjums - kà tur ir ar tàm izdevniecībàm? Ja gràmata vèl nav pabeigta, vai ir tà, ka izdevniecība jau var piekrist drukàt to? Vai nav jàbūt tà, ka pabeidz, nosūti, izdevniecība iepazīstas un tad saka - ok drukàjam. Jo resnis nu ļoti pàrliecinoši teica, ka gràmata veikala plauktos būs novembrī. Tas nozīmē, ka izdevniecība jau piekritusi drukàt Ľenkas bībeli, lai gan tà nav vèl pabeigta,liek tik nodaļas klàt un klàt. Interesanti, kura ir gatava to pamatskolnieces mèslu drukàt ?
Rumblerx @ 02.09.2024 14:28Viņa laikam pati no sirds tic, ka viņa STRĀDĀ! Un algu saņem no rešņa papīra šķīvī ?Bet man jautàjums - kà tur ir ar tàm izdevniecībàm? Ja gràmata vèl nav pabeigta, vai ir tà, ka izdevniecība jau var piekrist drukàt to? Vai nav jàbūt tà, ka pabeidz, nosūti, izdevniecība iepazīstas un tad saka - ok drukàjam. Jo resnis nu ļoti pàrliecinoši teica, ka gràmata veikala plauktos būs novembrī. Tas nozīmē, ka izdevniecība jau piekritusi drukàt Ľenkas bībeli, lai gan tà nav vèl pabeigta,liek tik nodaļas klàt un klàt. Interesanti, kura ir gatava to pamatskolnieces mèslu drukàt ?
tieši to pašu nodomāju :Dlauku bāba @ 02.09.2024 14:00Ļenkuces darbiņi Maiami - pārrakstīt Britnijas biogrāfiju ?
tak šiem tur dīleris 🤣Creta @ 02.09.2024 14:57Ko var vilkties uz to Jūrmalu tik bieži? Kaut kādi aprobežoti, nu goda vārds.
Creta @ 02.09.2024 14:57Ko var vilkties uz to Jūrmalu tik bieži? Kaut kādi aprobežoti, nu goda vārds.