labi, ņemu savus vārdus atpakaļ. Prieks, ka Mia dodas uz dārziņu.Sviestaciba @ 02.09.2024 08:52Izskatās, ka Mia šodien nav svētku diena. Bet nekas, galvenais, ka vakar bija sīpolmaizes ar lasi.
nu jau, nu jau, tas par daudz prasīts no mūsu mākslinieces un #momof4 bērnam vēl apģērbu pieskaņot pasākumam, galvenais, lai vispār kaut kas uzvilkts mugurā, tas, ka kleita un gladiolas, jau šokējoši.It kā Tu ko zinātu @ 02.09.2024 09:22Katrs, protams, ģērbj bērniņu, kā var atļauties, bet kleitiņa Mia, kaut mazliet ar svētku pieskaņu būtu bijis. Tā taču mēs mācām saviem bērniem atšķirt ikdienu no svētkiem, mācam priecāties utt utjp. Nu Lienei iztrūkst izpratne par kādām vienkāršām elementārām lietām, ksut kādi melnie caurumi ir tai galvā…puķes gan nav aizmirsusi.
Galvenais lai Andrītis neizskatās noraudājies!TeaPot @ 02.09.2024 09:39nu jau, nu jau, tas par daudz prasīts no mūsu mākslinieces un #momof4 bērnam vēl apģērbu pieskaņot pasākumam, galvenais, lai vispār kaut kas uzvilkts mugurā, tas, ka kleita un gladiolas, jau šokējoši.
Tajā jaunākajā reelā bērns izskatās reāli noraudājies
tieši tā, mans 3 gadnieks uz bd aizgāja sapucējies Hebe drēbītēs un pieskaņotā zaļā žaketītē, pat apaviņi bija pieskaņoti, kā bd teica: mazais džentelmenisIt kā Tu ko zinātu @ 02.09.2024 09:22Katrs, protams, ģērbj bērniņu, kā var atļauties, bet kleitiņa Mia, kaut mazliet ar svētku pieskaņu būtu bijis. Tā taču mēs mācām saviem bērniem atšķirt ikdienu no svētkiem, mācam priecāties utt utjp. Nu Lienei iztrūkst izpratne par kādām vienkāršām elementārām lietām, ksut kādi melnie caurumi ir tai galvā…puķes gan nav aizmirsusi.
Njā, apģērbs ikdienas parastais bērnam. Gan jau ir atruna - Miai neinteresē pucēšanās.amoreamore @ 02.09.2024 10:31Re kur jums bloķētajām lezbēm :*
Lai arī redzat, kā abi pretekļi paši atņirguši savas plastmasas redeles, mūsu trīsgadnieces pakaļa ieģērbusies baltā blūzē, bet bērns kā vienmēr izskatās pēc mikrobomzīša.
Eh šie mīlestības bērniņi
NIKOLAA @ 02.09.2024 10:18tieši tā, mans 3 gadnieks uz bd aizgāja sapucējies Hebe drēbītēs un pieskaņotā zaļā žaketītē, pat apaviņi bija pieskaņoti, kā bd teica: mazais džentelmenis
atslābsti, iedzer otru kafiju un paskaties, cik burvīgs laiks ārā🤩❤️.EmilijaArm @ 02.09.2024 10:56
Ciest nevaru šitādus ierakstus. A vot MANS BĒRNS, LŪK..! Psc. Kas būs, ja katra te rakstīs, kā posusi savu atvasi, kādas puķes gādājusi... Šis ir sliktākais, kas raksturīgs muterīšu forumiem
nelasi, kur problēma? 😁EmilijaArm @ 02.09.2024 10:56
Ciest nevaru šitādus ierakstus. A vot MANS BĒRNS, LŪK..! Psc. Kas būs, ja katra te rakstīs, kā posusi savu atvasi, kādas puķes gādājusi... Šis ir sliktākais, kas raksturīgs muterīšu forumiem
EmilijaArm @ 02.09.2024 10:56
NIKOLAA @ 02.09.2024 10:18tieši tā, mans 3 gadnieks uz bd aizgāja sapucējies Hebe drēbītēs un pieskaņotā zaļā žaketītē, pat apaviņi bija pieskaņoti, kā bd teica: mazais džentelmenis