amoreamore @ 01.09.2024 21:38Tas mirklis, kad miljonāru mājā lasis ir tāds retums, ka jāpadalās ar to instagramā, lai visi plebeji zina, ka miljonāri ēd sarkano zivi, atšķirība no skaudīgajām lezbēm, kas noteikti ēd tikai normālu, sabalansētu ēdienu, nevis kā miljonāri - mini lašmaizes ar lasi, kam cauri spīd, kabačpļuras, auksto zupu šmaras gaumē vai kaut ko tik pat briesmīgu. Droši vien vēl tās foruma lezbes ēd arī restorānos, nevis kā šmara ar kandžu - Maiami :D
Viņai pat lašmaizes sanāk neglītas. Māksliniece ahūnā!amoreamore @ 01.09.2024 21:38Tas mirklis, kad miljonāru mājā lasis ir tāds retums, ka jāpadalās ar to instagramā, lai visi plebeji zina, ka miljonāri ēd sarkano zivi, atšķirība no skaudīgajām lezbēm, kas noteikti ēd tikai normālu, sabalansētu ēdienu, nevis kā miljonāri - mini lašmaizes ar lasi, kam cauri spīd, kabačpļuras, auksto zupu šmaras gaumē vai kaut ko tik pat briesmīgu. Droši vien vēl tās foruma lezbes ēd arī restorānos, nevis kā šmara ar kandžu - Maiami :D
Nezinu vai tagad viņiem viņa ir, bet pirms gada bija, kad atbēga ar škodu, tad škoda pazuda un sāka braukāt ar Kiu. Zinu pat, ka mašīna ir ir Kivja mātes varda.kuranavliene @ 01.09.2024 13:29KIA Sorento viņiem bija tad kad Mia piedzima.Nevar būt ka vēl joprojām ir,ja pa vidu bija škoda!
Rietumusawle @ 01.09.2024 21:56
Atkal ar cirvi “grieza” sīpolus..tāda māksliniece, bet atkal viss pa prasto
yay @ 01.09.2024 22:30Cik viņš vispār sver? Man vīrs ir 185cm un ap 85-90kg
Zinu kā izskatās arī 100kg.
Viņam tak stabili tur 150kg dzīvsvara
pag.. tas šitas ir tas, kas man būšot interesanti. un es pat nokavēju, tagad viss jau izdzēsts.... ai ai ai Kan'dz no Tevis pat tik vāju kaipu negaidīju... vilšanās.. :(Helga Andersson @ 01.09.2024 19:34O! Jau sākas ?
vellavecennn @ 01.09.2024 22:25
Mans vīrs , kurš absolūti nav nekāds mākslinieks, taisa lašmaizes daudz skaistāk un acīm tīkamāk.
Un jā, kandžiniek, mums maukām, nedapi*tajām cūkām ir ļoti forši vīrieši, iedomājies? ?
Andritis jau ir maziņš augumā, labi ja 180 cm un pie 126 kg šis jau izskatītos resns 🤣 domāju reāli kādi 140 viņam ir 😀Undiya @ 01.09.2024 23:08Manējam uz 193cm ir 126kg svars un viņš vispār nav resns, nav arī nokačājies - vīrietis parastais. Ka tik Andža nevelk uz visiem 170kg ?