Netieku jums līdzi, bet par to, ka mēs bērnībā arī staigājām vecās drēbēs utt - mūsu mammas darīja labāko neapskaužamos apstākļos. Liene nedara pat pašu minimumu. Nu kaut vai - mana mamma atlika ēdienu man, pati reizēm nepaēda, rāvās 2 darbos. Tikmēr Liene par prioritāti uzliek savus MATUS! Man arī laboja mazai zobiņus. Un pati arī izlasu - piemēram, tikko attapos, ka bērnam apavi spiež un tinu atpakaļ un jau kādu laiku bērns čīkstēja, ka kurpes neērtas a es neklausījos. Nu ko, gājām pirkt visu - gumijniekus, botas, izejamās kurpes, visu jāpērk jaunu un viens modelis perfekti der, citam tas pats izmērs liels, vienas bija atliktas “nākamais izmērs”, kas vairs neder, lai gan būtu jāder. Protams, ka es sajutos kā ciema aita, ka palaidu garām! Bet man tas ir pirmais bērns, es nevaru visu zināt - redzu, ka krekliņš vairs neder, bet ar kurpēm ir grūtāk. Mia ir apmēram līdzīgā vecumā un viņa kā gāja tā iet vienos apavos, kamēr manam bērnam vai tik jau trešā partija neiet. Protams, protams, ka var kaut ko palaist garām! Protams, ka mēs augām savādāk, bet nav vairs tie laiki un neviena no mums šeit nelepojas ar to, ka ir paraugmātes (#momof4). Liene vienkārši izvelk mums visām mūsu iekšējos tarakānus, mūsu neveiksmes, mūsu apkaunojošos brīžus, bet dāmas - katram var gadīties kāds fēleris, atšķirība ir tāda, ka Lienei nevis gadās, bet tas ir standarts. Jums mammas nepirka jaunas drēbes, jo ar visiem 3 darbiem nevarēja atļauties, ne jau aiz nolaidības. Es palaidu garām tos apavus starp pilnvērtīgu maltīšu gatavošanu, drēbju šķirošanu, aktivitāšu plānošanu un tā viena lieta… Jā, kad es redzu kā to ķidā, man arī liekas, ka ak kungs, kāda es no malas izskatos aita, bet mēs neviena neesam Liene. Zinu, ka te var saredzēt sevi kādā komentārā, bet neviena nav ekserte, izņemot 4 bērnu pametēju Lieni.