AneteKlausās @ 17.06.2022 22:10Apskatijos,kā tajās slavenības bez filtra atpūšās savā dzimenē Olga Kambala.Tos vismaz interesanti filmēt,jo paši atļaujas ekstras,tiek aicināti uz pasākumiem un to var nofilmēt.Kivičiem ir tikai tas,ko nopelna no slavenības bez filtra un dažiem koncertiem,tāpēc dzimeni dabū sadarbībā,bet nav pat viesu ko aicināt.?Kad šovs gaida sižetu,bet Kivičiem vairs ir tikai Madara par ko 2 gadus taisa haipu.Vispār nekas ko nofilmēt priekš televīzijas.?
Mazaa15 @ 17.06.2022 22:15
Tas brīdis, kad kivics vēlētos, savus bērnus dzimšanas dienā, lai ir klāt, bet Lienes meitas, pat neminēja, gandrīz, kā lielās mīlestības bērni neeksistē.
reina @ 17.06.2022 21:13
Varēs svīst dubultā ?
LaikamGarlaicigi @ 17.06.2022 19:41
Jā, to pašu 2012. gadā, izskatās, vilka uz Losandželosu.
Skaistslaiks @ 17.06.2022 19:47Tā kleita ? paskats pa rubli, 42 gadniece uzvilkusi, pat nezinu kā to nodēvēt, kaut kas totāli bezgaumīgs, pat savām meitām kaut ko tādu nebilktu mugurā, bet Lienīte jau savā elementā ?
MeltedCheese @ 17.06.2022 19:56Par kleitu neko neteikšu, bet mati viņai ir katastrofālā stāvoklī. Tā kā pakulas. + tās šausmīgās ataugušās saknes. Nu, es nesaprotu viņu zināja, ka būs cilvēkos. Nevarēja aiziet pie friziera un sakopt matus? Ticu, ka tas nemaksā tūkstošus. Bet šādi staigāt kā putnubiedēklim... nē! ?
jūs saprotat, ka šo diskusiju lasa dažādi cilvēki? Šādi komentāri var kādam likt justies slikti. Liene ir ļoti tieva, tas vispār nav aptrīdams. Esmu formīgāka kā viņa, bet bez lieka svara, tad jau es esmu resna. Domā ko raksti. Jūs tak esat pieaugušas.cmyk @ 18.06.2022 04:48
2012. viņa gāja pie friziera un bija tievāka
Andris ir skops jā, bet no otras puses, ko nozīmē vīrs nedod naudu? Lienei ir divas rokas, divas kājas viņa var iet strādāt jebkurā momentā, bet problēma ir tajā, ka viņa NEVĒLAS strādāt! 3 gadus vai vairāk viņa imitē, ka strādā.smart_ass @ 18.06.2022 05:25
Vīrs nedod naudu. Pats sev nopirks kārtējo tizlo maiku, sievai neko
smart_ass @ 18.06.2022 05:33jūs saprotat, ka šo diskusiju lasa dažādi cilvēki? Šādi komentāri var kādam likt justies slikti. Liene ir ļoti tieva, tas vispār nav aptrīdams. Esmu formīgāka kā viņa, bet bez lieka svara, tad jau es esmu resna. Domā ko raksti. Jūs tak esat pieaugušas.
smart_ass @ 18.06.2022 05:25
Vīrs nedod naudu. Pats sev nopirks kārtējo tizlo maiku, sievai neko