LilyLady @ 16.06.2022 13:13Jā, tas, kā dzeguze sauc savu bērnu pie galda, ir šokējoši - pilnīgi kā mazu šuneli.? Es nekad nevienu mammu neesmu dzirdējusi tā saucam mazo pie sevis.
Vispār Liene tik samāksloti tēlo dāmu tajā jubilejā, var just, ka viņai patīk visas šīs iznešanās ar smalkām pusdienām vakarkleitās. Ilgojas pēc vecās, labās dzīves, kurā bija eleganta dāma. Bet nu viņiem abiem ar Kivi nesanāk, Kivis vispār uzvedas kā pamuļķis, tie teksti, komentāri par ēdienu, kā tāds lauķis.
teberebe @ 16.06.2022 12:29
LH462 uz Maiami?
LilyLady @ 16.06.2022 13:13Jā, tas, kā dzeguze sauc savu bērnu pie galda, ir šokējoši - pilnīgi kā mazu šuneli.? Es nekad nevienu mammu neesmu dzirdējusi tā saucam mazo pie sevis.
Vispār Liene tik samāksloti tēlo dāmu tajā jubilejā, var just, ka viņai patīk visas šīs iznešanās ar smalkām pusdienām vakarkleitās. Ilgojas pēc vecās, labās dzīves, kurā bija eleganta dāma. Bet nu viņiem abiem ar Kivi nesanāk, Kivis vispār uzvedas kā pamuļķis, tie teksti, komentāri par ēdienu, kā tāds lauķis.
Mathilde @ 16.06.2022 13:19
jā tāds bija, bet krietni vēlāk. Es ap 6-8 skatījos.
Creta @ 16.06.2022 13:18
Kivja dabu precīzi raksturo viņa story no lidostas. Sasvīdis, keponā pie galda, burgeris un alus 1litrs.
Zalpetra @ 16.06.2022 14:31Vai kāds var man izskaidrot kādēļ todleris dzer piena maisījumu no pudeles? Par to, kā tas bērns ir pārguris bail par domāt... nemitīgi ceļā.
isiite007 @ 16.06.2022 15:52Kivim ar litru alus nepietika, blakus jau otra krūze ?
tad jāsaka tā- vēl jau nav nekur aizlidojuši. Vēl pāris l alus un sāks rādīties nesmuki pumpaini cilvēki, kuri apskauž skaisto pāri.Helga Andersson @ 16.06.2022 16:41
Lienes storijos jau 2 tukshas un treshaa rokaa, teftelis jau izskataas mazliet pipelee :D
Mathilde @ 16.06.2022 17:34tad jāsaka tā- vēl jau nav nekur aizlidojuši. Vēl pāris l alus un sāks rādīties nesmuki pumpaini cilvēki, kuri apskauž skaisto pāri.
Fritatta @ 16.06.2022 17:46Kad viņi no Norges nedēļu ar Škodu brauca un Mia bija iestūķēta zīdaiņu autokrēsliņā, Liene QA atbildēja, ka Mia ir mierīgs bērns un patīk ceļot. Ka tik tajā maisījuma pudelē nav kādi piemaisījumi.
Mathilde @ 16.06.2022 18:18
šito es jau senāk iedomājos. Bet, lai Die’s dod, ka nav.
Bet kā to visu iespējams izveikt ar normālu, veselu divgadnieku- kurš nonstopā klusē un sēž ratos, nav skaidrs.
Liene tēvaiņa dēļ ies uz visu, tas ir jau skaiC