ja šitā pievērsusies savām mīļajām nemīlētajām un negribētajām forumniecēm, tad tas ir skaidrs, ka tur ir pamatīgi paņēmusi uz krūts! Un protams neizpalikt bez sevis apkaunošanas! un tā uz rinķi vien uz rinķi vien! RēcīgiRozāforums @ 28.10.2024 18:00
Lenķim ir darbaspējas ..finita la commedia
Rozāforums @ 28.10.2024 18:00
Lenķim ir darbaspējas ..finita la commedia
Sviestaciba @ 28.10.2024 17:47Laikam kodiens pie Graudiņiem atrāva Mežezera slūžas vaļā.
Man patík😃. Par disciplīnu🍷LabaDabaDa @ 28.10.2024 18:15
Kā disciplīna var te būt, te nebūt? Viņa vispār zina, kas ir disciplīna?
Lūk, dievietēm gan ir disciplīna - 17 000 lapu bez tādas nepierakstīsi! :D
patīk, kā Liene kā jau naturāla mauķele jau sākusi aizdomāties par forumnieču vīriešiem 🤣🤣Rumblerx @ 28.10.2024 18:58“Foršajiem večiem sievietes sēž forumos” Bļe, Liene! Kā to saprast??? Te ir nelaimīgas, negribētas, resnas, problēmu māktas čūskas bez savas dzīves!
SantaC @ 28.10.2024 20:32Hei, vecā mauka, varbūt laiks nospiest "izlogoties" un pieslēgties bērnam?
LabaDabaDa @ 28.10.2024 17:14
Uz kādu dejošanu, viņa pati taču ir tā pasaules klases trenere! Gandrīz Vimbldonā uzvarēja, pāru deju kategorijā droši vien (es ironizēju, ja nu Liene pati lasa un, kā parasti, nesaprot).
Ja nopietni, domāju, ka šobrīd Lupatlase ir tā piemāvusies, ka no dīvāna piecelties nevar. Atkal Sendija un Danute visur rēgojas, tagad vēl sarakstās ar kaut kādu suņa galvu...
es tiešām ceru, ka neviena neuzdod šos jautājumus un viņa pilnā nopietnībā tic. Jo nu šito slimo ar šādiem jautājumiem tiešām nav jābaro.Buža @ 28.10.2024 20:57Palasiju jautājumus Lienes IG. Šausmas. Kā viņa nesaprot, ka par viņu ņirgājas? Andra perfektā figūra?
Ārprāc.
Man kaut kā pat neliekas vairs smieklīgi šitie joku jautājumi jau kuro reizi. Viņa tiešām domā, ka tie ir nopietni un deguns tikai ceļas mākoņos.