Suudzambiibele @ 17.10.2024 18:06Lienīt, es zinu, ka tu šo lasi!
Lūdzu, lūdzu, lūdzu izveido rezerves kopijas failiņam! Kaut aizsūti sev uz epastiņu, ieliec fleškā vai uzliec uz failiemelvē!
yay @ 17.10.2024 16:24
Es balsoju, ka vecais kompis nokārsies un nebūs kopijas :D
Leilita @ 17.10.2024 15:49
Manuskriptu var suns apēst, bērns izmest pa logu tāpat kā ķaķi, Sigulda var nozagt tāpat kā dižā pisiena bildi, pa pālim var pazust (būs kā ar Lieni, kad 10 dienas pazuda nezin kādos apstākļos). Var lāsts uznāk. Var kancelkiviču kultūra pieslēgties kā jūropežonā. Tā, ka tas ir viens no pasaules apdraudētākajiem manuskriptiem! Liene neraud par velti!
mayja @ 17.10.2024 19:08
Vai ļaunā sigulda uzlauzīs kompjūteri
Leilita @ 17.10.2024 15:49
Manuskriptu var suns apēst, bērns izmest pa logu tāpat kā ķaķi, Sigulda var nozagt tāpat kā dižā pisiena bildi, pa pālim var pazust (būs kā ar Lieni, kad 10 dienas pazuda nezin kādos apstākļos). Var lāsts uznāk. Var kancelkiviču kultūra pieslēgties kā jūropežonā. Tā, ka tas ir viens no pasaules apdraudētākajiem manuskriptiem! Liene neraud par velti!
Šodienas komentāri liek smieties balsī 😃 Pareiz, pat Andriša kultūras mantojumu izdzēsa no YouTube 😆Tusnelda @ 17.10.2024 20:41
???Talantīga tā Sigulda - piespieda Kivičam sevi no čuhņas uz Rīgu atvest, uzlauza viņa mobilo un tika pie Kiviča seksa suņupozas, uzpirka bāriņtiesu, policiju, psihologus, tiesu...un pamanījās no YT izdzēst visu Kiviča "kultūras mantojumu"!! Nabaga Andirsim atkal iekšā kaut kas salūza...ehhhh.
Tak tādi narcisi kā Ļenka paši vienmēr uztaisās par upuriem un viņiem vispār nerūp, kā jūtās citi.Mercury6 @ 17.10.2024 23:06Man no viņas gājieniem tiešām pats zemiskākais šķiet tas, ka pašas bērnu svarīgākā cilvēka nāve ir viņai savā galvā devusi zaļo gaismu publicēt to ļauno un melīgo savārstījumu un dot vēl vienu triecienu jau tā tikko cietušai - savu miesīgu bērnu - ģimenei. Es tiešām ceru, ka cilvēki šo murgu nokancelēs un pat aiz ziņkārības to nepirks, es saprotu, ka 20€ šur vai tur grāmatnīcā nav liela summa apmierināt savu ziņkāri, bet sabiedrībai būtu jāturās un jāiet tam murgam ar lielu līkumu.
It kā Tu ko zinātu @ 17.10.2024 08:11Dāmas, jūs ziniet, kāds žanrs manuskriptam??
kuranavliene @ 16.10.2024 18:46Nu pieņemsim uz īsu brīdi,ka Lienei nav vienalga. Ko viņa veprim varētu pateikt? Viņš uzreiz sāktu kviekt ka viņu zāģē un iekšā uzreiz kaut kas salūztu.Madaras laikā viņš tomēr turēja sevi pats kaut cik grožos un Madara arī,jo gatavot viņa prot,bet pēc tam bauroja ka šo zāģējot un ledusskapī nekā neesot.
fantastikaIt kā Tu ko zinātu @ 17.10.2024 08:11Dāmas, jūs ziniet, kāds žanrs manuskriptam??
GlorijaGrevcova @ 16.10.2024 14:09Tie nagi ir tiešām pretīgi, viņa sevi ir pataidījusi par spoku ar to pāršpricēto seju, skropstu kāpuriem un kapļa nagiem. Plus tās aļika parpalas un karekļi, tfu.
tieši nācu šo iekomentēt🤣 dižā rakstniece pat nespēj dažos teikumos uzrakstīt savas emocijas par manuskriptu gatavo🤣 es labprāt tos viņas murgus palasītu, tīri lai ieņirgtu🤣 bet lai es to pirktu par naudu? Nu nē! Pa brīvu jā, pamēģinātu palasīt!Minelūše @ 18.10.2024 20:07Viņa dalās ar rakstīšanas citātiem kā tāda superslavena, vieda autore. Smieklīgi. Neesmu pat redzējusi viņas savārstījumu, taču esmu 100% pārliecināta, ka tas ir sūds uz kociņa.