Tak pateiktu ,lai sauc! Ne jau kaimiņi ārdās un dzer!Ja man kaimiņos būtu Kivis ar pleksti,un pa naktīm maurotu,policija uzreiz būtu klāt! Un nedo dies Mia bļautu,tad iestādēs es traci saceltu! Cik jau nav dzirdēts ka kaimiņi teikuši,kā šie lamājoties un dir.t viens otru sūtot! Labi pa dienu neko nevar darīt,bet pēc 23.00 jābūt klusumam.Un mazajai jāčuč! Kaut gan kaimiņi var nedzirdēt kā Mia raud,jo cik esmu redzējusi viņa neraud kā normāls bērns!Liekas reizēm ka viņa to neprot! Viņa īd,pīkst pat nespēju pareizi pateikt!Marfa @ 03.12.2022 14:42ta gribetos, lai tie cilveki, kuri dzivo blakus kapnutelpa sak runat, drosi vien baidas, ka uzreiz preti ir, es izsauksu policiju jums.
Tikai nelaime viena!Šitas tēvs protams nenopirks sandales,bet slidas netik!☹Minelūše @ 03.12.2022 14:24
Prātā nāk viena anekdote. Miai, iespējams, klāsies līdzīgi.
Meita: - Tēti, nopērc man sandales, nāk vasara!
Tēvs: - Tu jau slidas vēl neesi novalkājusi!
kuranavliene @ 03.12.2022 16:35Tikai nelaime viena!Šitas tēvs protams nenopirks sandales,bet slidas netik!☹
Mathilde @ 03.12.2022 17:11ko kaimiņi teica? un kam?
kuranavliene @ 03.12.2022 16:32Tak pateiktu ,lai sauc! Ne jau kaimiņi ārdās un dzer!Ja man kaimiņos būtu Kivis ar pleksti,un pa naktīm maurotu,policija uzreiz būtu klāt! Un nedo dies Mia bļautu,tad iestādēs es traci saceltu! Cik jau nav dzirdēts ka kaimiņi teikuši,kā šie lamājoties un dir.t viens otru sūtot! Labi pa dienu neko nevar darīt,bet pēc 23.00 jābūt klusumam.Un mazajai jāčuč! Kaut gan kaimiņi var nedzirdēt kā Mia raud,jo cik esmu redzējusi viņa neraud kā normāls bērns!Liekas reizēm ka viņa to neprot! Viņa īd,pīkst pat nespēju pareizi pateikt!
vivii @ 03.12.2022 17:22
Ko, ko teica? To, ka kopš viņi tur dzīvo, nav miera! Notiek jandāliņi un skandāli, bieži dzird vīrieša balsi aurojam! Tā māja, kurā viņi dzīvo (precīzāk kāpņu telpa), vispār ir klusa un mierīga, neviens tur nekad nav jandalējies kā tie divi.
Un runā daudzi, man pazīstams draugu pāris un kaimiņi viens ar otru to apspriež utt.
Ziņas ļoti ātri izplatās! Un, starpcitu, pirms Mia sāka iet uz bērnu dārzu, neviens un nekad nebija redzējis, ka bērns ietu ārā pastaigāties, to arī kaimiņi apsprieda savā starpā.
Mathilde @ 03.12.2022 17:59
ok paldies:)
Bet tas ir kkur publiski no konkrētajiem kaimiņiem dzirdēts, runāts vai kādas draudzenes mammas tantes māsai kāds teica?
ZapeNape @ 03.12.2022 19:22Nu tik būs! Liene beidzot runās! Varētu domāt, ka visu laiku ir klusējusi. Šovakar astoņos būs Kiviča intervija ar Lieni???. Pats intervētājs ir galīgā pālī. Šovakar Mežezers līst. Vēl nav attapušies no Andriem. Nabaga bērns!???
Minelūše @ 03.12.2022 19:36Noteikti mals atkal visas vecās samazgas - nepateicīgie bērni, veči, kuri neviens nespēja klitoru atrast, ļaunie komentētāji, skauģi, utt. Liene, nu kā tev pašai neapnīk visu laiku pa dubļiem vārtīties?
vivii @ 03.12.2022 18:13
Publiski - tas ir kā? Ka kaimiņi to raksta soc.tīklos vai iet uz intervijām un stāsta par Kivičiem, ziņo policijai utt.? ?Ja tā, tad nē!
Kā jau rakstīju, pirmkārt, paši savā starpā to pārrunā un viens otram kaut ko izstāsta, ko redzējuši vai dzirdējuši un citiem arī mēdz pastāstīt, piemēram, mans draugu pāris tur dzīvo un arī mēdz padalīties ar info.