Minelūše @ 30.11.2022 18:20Un es neticu, ka Madara leca kājās, meta šampanieša glāzi pret sienu un bļāva Kivim virsū "Kur tu, mauka, biji? Nedirs, ka mēģinājums beidzās desmitos!"?Nu nekad neticēšu!
Tusnelda @ 30.11.2022 18:47
Kivičam bijis tik daudz to sievu , ka varbūt sarunas karstumā sajuka, ko kura viņam pāri nodarījusi. Varbūt glāzes pret sienu meta tā, kura pirms Madaras bija (Elīna)?
Knabsab @ 01.12.2022 14:20Ak Ļenačka... saburzītā pamatskolnieces kleitā osta gaļu... Mia savukārt tajā pašā džemperī, kurā no rīta skaitīja savu "ei bī sī". Bērniņš neomā, bet Ļenkai ka tikai gaļu paostīt, nevis bērnu mierināt. Abi "paraugvecāki" noteikti vakar aizlēja acis, bails domāts, kas tai mazajai Miai ir jāpiedzīvo un jāredz mājās.
Aizej izguli dzērumu,pārāk nesakarīgi raksti!Maija5555 @ 01.12.2022 11:55tieshi taa ! Tad bija piesitusies Madarai par draudzeni , bet Kad Madara savaa Ja ar Sniedzaanu tad vinju atshuva. Tagad meegjina pagoriities Tev caur Lieni .
bet ko citu darit, ka tik pagriezties un domat, ak dieninj, kad vins beigs atkartoties, klausities visa taja ko vins mal mal mal pa rinki vien pa rinki vien, nabaga Madara, ja vins 35 gadu vecuma mazu meiteniti nopreceja, vienalga no laukiem vai no Rigas, es nemuzam nenoveletu savam meitam appreceties ar tadu teta vecuma veci, kuram vel liekas, ka baigi pateicigai par to, ko iemaca jabut? TIESI TIK PRETIGI.Hortenze @ 01.12.2022 14:40
Viņa varētu gan.
Madara vinu diezgan bukņīja. Nevarēja pat pievaldīties, kad bina Ideālās vakariņas. Tiesa- pelnīti. Viņš jau neko netaisīja. Visu viņa un vel zīdainis blakus.
Hortenze @ 01.12.2022 14:40
Viņa varētu gan.
Madara vinu diezgan bukņīja. Nevarēja pat pievaldīties, kad bina Ideālās vakariņas. Tiesa- pelnīti. Viņš jau neko netaisīja. Visu viņa un vel zīdainis blakus.
LilyLady @ 01.12.2022 15:58
Atceros to raidījumu. Tur jau, manuprāt, Madarai rozā brilles pa lielai daļai bija nokritušas - divi bērni ar mazu starpību, vīrs dzērājs. Kundziņš vienkārši apkodies čiloja, kamēr Madara pie plīts taisīja 3 ēdienus un vēl mazuli paralēli ucināja. Es tādam vecim vispār ar pannu ievilktu, lai pats taisa tās vakariņas. Un man būtu vienalga, vai to filmē vai ne.
Krizdole @ 01.12.2022 19:30Es kaut ko nesaprotu - viens saka, ka Dievu nevar iebāzt vienā konkrētā reliģijā, otrs, ka tic dabai un Dievs pievīlis, vobšem neviens tur nav dievticīgs un tagad kristīs bērnu pareizticībā? ? Tiešām viss tikai šova dēļ? Lai būtu kleitas pirkšanas sērija, baznīcas apmeklēšanas sērija, kristību sērija? ?♀️
LilyLady @ 01.12.2022 20:06Tas, kāda Liene ir liekule, redzams jaunākajā sērijā baznīcā, sākumā sēž un pukst, ka esot apvainojusies uz Dievu un tamlīdzīgu tuftu, bet, kad pienāk mācītājs, uzreiz smaida kā sūdā iekāpusi un tik pieglaimīgi runā.
Nez, ko tad Dievs Lieņukam pa prātam nav izdarījis. Buli savulaik atņēma, ja? ?