Miedziņš @ 19.07.2022 06:09
Mediķi piedalās netīrajā ūdens mārketingā
Pata @ 19.07.2022 10:11Ko esmu palaudusi garām par interviju ar Elīnu? Kādā sakarā Kivičiem jāintervē Elīna? Žurnālam, Tv? Jūtūbei?
Kairi @ 19.07.2022 10:20Man patīk, kad šajā diskusijā bieži izskan a la ''cik zinu, Kivis mēģināja to un to '' ''Man pietuvināti cilvēki teica, ka Kiviči nefilmēsies otrajā sezonā'' utt, un beigās tas viss izrādās tikai foruma tukšās klačas??! Starp citu, tā meitene, kas tik pārgalvīgi komentēja, ka viņi nefilmēsies, ir ielīdusi un atstājusi vel kādu komentu? ?
Kur tas video ir? Ja IG esmu nobloķēta ,neredzu.Mazaa15 @ 19.07.2022 11:23Jūs pamanījāt video, kur pārtvēruši Keitiju? Meitene nemaz nepriecājas, par Ļenkas skriešanu mīļoties, . Bērns stāv nelaimīgs, bez prieka, bez nekā. Ak jā, pēc tam nopirka riteni, uzpirka vienu bērnu, lai uztaisītu vismaz pāris smaidīgas bildes kafūzī.
Iepriekš Ļenka minēja, kad meitenes(viņas meitas) priecājas satikt māti. Tagad atklāj jaunu versiju, meitenēm viņas mīlestība nav vajadzīga.
kuranavliene @ 19.07.2022 12:46Kur tas video ir? Ja IG esmu nobloķēta ,neredzu.
Helga Andersson @ 19.07.2022 03:29
Vispār baigi rēcīgi, ka plušķe domā, ka ir atpazīstama pasaulē ??? Helga ir gatava derēt $3, ka nav vis ?
teberebe @ 19.07.2022 14:03Pašai Lienei nav bēdīgi, ka viņas lielākais sasniegums ir kaut kāds skaistumkonkurss pirms desmit gadiem, uz kuru pati sevi aizsūtīja?! Runā par to tā, it kā tas būtu līdzvērtīgs olimpiskajām spēlēm. Pazīstu personīgi pāris meitenes, kuras ir vidusskolas gados piedalījušās dažādos skaistumkonkursos, bet neviena cita par to neposto katru reizi, kad ir pilnmēness desmit gadus pēc konkursa
Tusnelda @ 19.07.2022 13:44
Ne jau tikai ar daiļumu Ļenka ir slavena! Visās pasaules lidostās, kur vien paceļas un nolaižas Ryanair lidmašīnas, zina Lieni, jo viņa ir melnajā sarakstā. Un vēl - vismaz 5 valstu policija arī viņu zina!
Tas varētu notikt Amerikā,Holivudā kur slaveni aktieri,bet pat tur tā nenotiek.Atslābsti Pakulgalva.MeltedCheese @ 19.07.2022 18:34Tagad iedomājaties to skatu, ka cilvēki kliegtu no mašīnas logiem... Andri, tu esi labākais! Oi, ņemagu! ????? Liene, tev galva jāarstē. Cilvēki nākot ar viņiem apskauties ??