Īsāk sakot,Kiviči paši ir neinteresantas pelēkas pakaļas,kuriem ir tik neinteresanta dzīve ka pat IG nav ko parādīt,lielās ar kaut ko kaut kad.Mathilde @ 14.07.2022 12:21Es pati ap čēsmit, bet šāds vecums tiktokiem, IG, šoviem nav interesants. Tur jābūt kkam īpašam, lai tur pavilktos arī jaunatne. Viņiem tas īpašais nekas nav. Lenkas skaistumu jau sen pārspēj pati vidējākā tiktokere ar smuku vingru augumu un tvirtām krūtīm, un Kirpiču? Nu, tur vispār nav nekā- vecis pusmūžā, pie tam nekopts, nesportisks, nestilīgs, ar sliktiem
zobiem.
Ar ko vēl?
Ar to, ka bērnu atstājuši patvaļā? Itkā jā, bet tādi senči arī ir pilna valsts.
Karoč- viņi ir totāli neinteresanti.
Skaistsceļš @ 14.07.2022 13:51Es šodien pārskatiju komentārus un ievēroju ka man ir viena "fane" kura mīnuso jebkuru manu komentāru,citas meitenes uzraksta jebko sliktu nav,uzrakstu normālu es,IR!!!! Man liels prieks ka man ir tāda sekotāja,kura neko nerubī.???
viņi bija Doma dārzā, feisbukā ir ēdienkarti. Cēzara salāti maksā 10,90 eiro, parastas Vecrīgas cenas.kuranavliene @ 15.07.2022 10:37Kas tie par salātiem kuri maksā 10 eur porcija? Nu pieņemsim ka kafija varētu maksāt nu 4 eur katra, ūdens par brīvu vai kapeikas.Tas 5-6 eur.Labi,nepieminēja 5 kausus alu aizmirsa.Bet salāti tik daudz nemaksā,karbonāde vēl jā.
Tusnelda @ 15.07.2022 10:40Pata "Teiks, ka Kivičš jāpieskata? Kura tak gribēs viņu....Nedomāju viss, ka sievietes siekalojas dēļ Kiviča".
Taisnība! Kaut kā nav manīts, ka Kivičam mestu krūšturus vai uz ģitāras kabinātu mežģīņu stringus!