Es bloķēta, lūdzu lieciet skrīnšotus! 🤣Skaistslaiks @ 29.06.2022 20:09Viņai nav labs augums, ja pie katras bildes karina klāt #fitmom, viņas figūra ir slaida, bet tas arī viss. Var redzēt, ka āda nav tvirta, muskuļu masas nekādas. Tām kam nav figūra, tās nebļauj internetā, ka kustības ir viņu dzīvesveids, ka patīk būt kustībā, ka taisot plankus, pietupienus, super krutie batuti un, kas vēl tik ne. Ļenka, ja sevi pasniegtu kā pasīvu māmiņu, ar sportu uz jūs, tad var teikt ir ok augums, bet nevienu sievieti kura sporto nav ar tik nošļukušu augumu. Vienvārdsakot, Liene melo vienā melošanā.
Anne Shirley @ 30.06.2022 08:01Lai kā man besītu Liene, piekasīties pie auguma man šķiet lieki, jo tā jau sievietēm uzstādīti kaut kādi neiespējami standarti, kas jāsasniedz. Protams, viņa to provocē, liekot tādas bildes internetā un uzsverot #fitmom un "formas atgūšanas" aspektu. Problēma tāda, ka viņai tikai tievs šķiet skaists. Jo kārnāk, jo labāk.
Anne Shirley @ 30.06.2022 08:01Lai kā man besītu Liene, piekasīties pie auguma man šķiet lieki, jo tā jau sievietēm uzstādīti kaut kādi neiespējami standarti, kas jāsasniedz. Protams, viņa to provocē, liekot tādas bildes internetā un uzsverot #fitmom un "formas atgūšanas" aspektu. Problēma tāda, ka viņai tikai tievs šķiet skaists. Jo kārnāk, jo labāk.
Fargerike @ 30.06.2022 09:00
Piekrītu! Un dibens Lienei izskatās labāk kā Madarai, jo viņai viņs ir.
Absolūti nesimpatizē Ļenka, bet savā vecumā viņas figūra ir tiešām laba.
Knabsab @ 30.06.2022 13:51Ārā +32 grādi, bet nabaga Mia pludmalē tusē pamperī!!! Tam bērnam taču divi gadi kuru katru dienu, nu kā, kā var tā mocīt mazo cilvēciņu?!?
Ļenka ir vnk parodija par māti!
es arī to riepiņu pamanījuFilomena @ 29.06.2022 19:43
Šis tiešām smieklīgi pat pozu mēģinājusi atdarināt. Madarai tik vēders nekarajas pāri biksītēm ?
Knabsab @ 30.06.2022 13:51Ārā +32 grādi, bet nabaga Mia pludmalē tusē pamperī!!! Tam bērnam taču divi gadi kuru katru dienu, nu kā, kā var tā mocīt mazo cilvēciņu?!?
Ļenka ir vnk parodija par māti!
Anne Shirley @ 30.06.2022 15:06
Man pat 8 menesnieks lielākoties tusē bez pampera. Jā, ir jauzslauka grīda pēc viņa, jā, pārģērbju viņu 100x dienā, bet nu c'mon. 2 galdnieks mierīgi varētu bikseles dzīvoties. Nu tak paņem 3 komplektus līdzi ja saslapina. Drausmas ?
Skaistslaiks @ 30.06.2022 19:41Spriežot pēc Madaras jaunajām bildēm, izskatās, ka Lienītes next stop būs magoņu lauks?