Tutuvojies @ 24.08.2025 08:32Kāds žurnāls tomēr krīt tik zemu, ka publicēs Ļenkas interviju. Saprotu, ka reitingi, bet vienalga. Tas tam blondo spalvu ērkulim tikai stiprinās delulu sajūtu, ka viņa tiešām ir ko sasniegusi. Kamēr viss, ko viņa ir sasniegusi, ir sūda eksistence ar sēcošu tefteli, kuram prūšu zemes vietā būtu jādzied - es izjāju bērniem dzīvi.
LabaDabaDa @ 24.08.2025 09:40Mani joprojām iedvesmo nosaukumi. "Aurora caur tumšu stiklu" un "Maiguma spēks" jau esot nopirkti. Es arī nopirkšu "gleznu", ja varēšu pārsaukt to par "Lienes spēks: es uzsēdos uz zefīru kastes". :D
Hilva @ 23.08.2025 23:59Piekrītu Enijai - Liene ir vnk neticami garlaicīga būtne. Ne humora izjūtas, ne asprātības, ne inteliģences, ne īsti kādu interešu vai pat viedokļa. Drausmīgi ar tādu cilvēku kopā dzīvot. Pats Kivičs, lai arī absolūti pretīgs neandartālietis, vismaz spēj kādu uga buga viedokli no savas plastmasas redeles izspiest. Bet Liene - es pat nezinu, ar ko vispār varētu ar viņu parunāt un kāpēc vispār viņai kāds seko ??
izskatās, ka galerijas īpašnieks ir reālists un samaksu par īri ņem graudāsalvija @ 24.08.2025 09:50
Vienu nopirka galerijas īpašnieces dzīvesbiers, otru tetuvētājā Sofija. Trešo sawļe rezervēja un solīja uz Angliju vest, bet nu mēs jau zinām, kā ir ar sawļu solījumiem?
salvija @ 24.08.2025 09:50
Vienu nopirka galerijas īpašnieces dzīvesbiers, otru tetuvētājā Sofija. Trešo sawļe rezervēja un solīja uz Angliju vest, bet nu mēs jau zinām, kā ir ar sawļu solījumiem?
tā ciganka ļenkai tāda druška uzmetusies, ka bails. Labāk lai plekste uzmanās, ka nenobur un neaizviļ visu sieviešu elku ugu buguDraudzenīte @ 24.08.2025 11:27
Tā laikam tā mazā tumsnējā sieviete kurai Kivi un tabors uzstājās radu saietā, tur bija bērnu ballīte, puisis invalīds un ļoti veca vecmāmiņa vai vactētiņš un visi tika sveikti ar ķērkšanu..Varēja redzēt ka viņa gribēja nabaga LV radiem pazīmēties ar vērienu, ka viņai Anglijā labi iet ? Ļoti žēl ka viņa uzķērusies uz šiem izmantotājiem un sava labuma meklētājiem. Par 500 eur var nopirkt foršu profesionāla mākslinieka gleznu, kas nav mistisks pļurzājums. Bet nu ja sawļei vajag pazīmēties radiem ar Kiviču, man viņas galīgi nav žēl.
Draudzenīte @ 24.08.2025 11:42https://failiem.lv/u/zp5w6e6arj
šis posts laikam ļoti labi raksturo gan manikīres galeriju, gan diletanti Lieni un viņas mālējumus. Pacienāsim ar ŪDENI.
wooooow ohujeķ, ar ūdeni cienās!!! No krāna? Venden? kas to zina. Labs mārketings, bļa ? Solĩjumi ir bet iegūsiet Neko, pliku nezināmas izcelsmes ūdeni vaļējā traukā.
qwe @ 24.08.2025 12:07tā ciganka ļenkai tāda druška uzmetusies, ka bails. Labāk lai plekste uzmanās, ka nenobur un neaizviļ visu sieviešu elku ugu bugu
īsti laimīga jau nav, jo vēl ceturtais kaklā karājas 😁tiktu no tā vaļā, tad gan laime pilnīga būtuAriete @ 24.08.2025 15:00Kā var būt laimīga sieviete, ja pazaudējusi 3 bērnus? Nekad nesaprast...
Neticu, ka Sofija ko pirka.salvija @ 24.08.2025 09:50