tiesi tik neinteresanti.amoreamore @ 30.01.2025 16:38Tā, nu, manas rozā lezbes, neglītās pakaļas, resnās pumpainās duras, vai superstāra intervija jau noskatīta?
Baigi, baigi interesē ko šis mals par otrās pusītes ieteikumi uz dzīvi?
vins savu ir izsmēlis. Absolūta nulle pievienotās vērtības.LabaDabaDa @ 30.01.2025 21:31Bet jūs sapratāt, kas tai intervijā ir tik "superskandalozs"? :D
Tie ir krusteniskie teipi pret ļauno aci. Pie viena palīdz krūtis noturēt vietā, jo skopais vīrs neiedeva piķi sporta krūšturim.yay @ 30.01.2025 21:23Viņai tam sporta tērpam teipi uz krekla/krūtīm uzlīmēti? Vai es jau jūku prātā? :D
yay @ 30.01.2025 21:23Viņai tam sporta tērpam teipi uz krekla/krūtīm uzlīmēti? Vai es jau jūku prātā? :D
sivenssivenamdraugs @ 30.01.2025 22:52Liene, kad būs solītā gleznu izstāde?
Liene, kad būs solītā grāmata?
Liene, kur palika deju apmācības? Kur var pieteikties? Ļoti reklamēji tak.
LabaDabaDa @ 30.01.2025 19:09
Viņš joprojām pārmet Madarai nestrādāšanu? Kamēr pats ir precējies ar slinku bezdarbnieci, kuras produktivitāte ir precīzi nulle?
Es teiktu, ka viņš izklausās reāli apsēsts ar bijušo.
LilyLady @ 31.01.2025 00:10
Cik ilgi jau resnis ir kopā ar slampu? 6-7 gadus? Un visu šo laiku katrā, KATRĀ (!) intervijā piemin Madaru.
Nu, dikti liela sāpīte tā ex. Viņš tiešām burtiski ņuņņā, runājot par Madaru. Šņuk, šņuk, nabaga aizvainotais mamuta nesējs.?
Kā gan citādāk? Viņa taču ir lielajā sportā jau no bērnības- sporta deju un tenisa čempione. Nu tik taisīs privātu kanālu un mācīs savām daudzajām fanēm, kā labāk dzīvot.Aizkraukles Pārdevēja @ 31.01.2025 05:43Nu re! Nepagāja ne mēnesis, Ļenka jau ir sporta un uztura speciāliste! Nākot ļoti daudz jautājumu ?