yay @ 12.01.2025 12:37Izlasot to leņķa rakstu par Danenbergsoni, man nāca atklāsme, ka viņa savos storijos arī raksta tādā stiliņā, it kā viņu kāds intervētu.
sivenssivenamdraugs @ 12.01.2025 00:48
Diez kas nav, ja naudas nav. Būtu nauda un nebūtu skops jaunais vīrs, deguna krāteri sen jau būtu likvidēti ar mūsdienu kosmetoloģijas iespējām. Paliks jau tikai sliktāk un trakāk, ja nerīkosies.
DabaTevivēro @ 10.01.2025 21:52Man ir 44 gadi un tas ir prātam neaptverami, teica liene, it kā viņai būtu 75. Nu vai nav galīgi kukū tai sievietei?
Fionna Gallagher @ 12.01.2025 15:42Kivim ir bilde kā ceļ sniegavīru ar Miu. Tikko ielika.
Rietumusawle @ 12.01.2025 17:35Photoshops Kivim labs, nabaga Mia milzu cepure atkal un milzu cimdi. Un ko Kivis par Miu domā, skaidri parāda pirmajā bildē.
BellaCiao @ 12.01.2025 18:21Kur jūs tās bildes redzat? Man rāda abu storijus, bet nekāda sniegavīra un Mias tur nav
tas rozā kombis Miai jau ir gadus 3, turklāt par mazu. Kibiču izpratne bērns var vilkt gan 3 izmērus par lielu, gan 3 izmērus par mazu apģērbu. Kombis ir reāli netīrs, šodien laukā sniegs, kur viņa visu priekšu melnu dabūja, ja nu vienīgi liene tādu netīru uzvilka. Savulaik gan visai veikli mācēja Madaras meitas par apģērbu nolikt. Mia staigā kā klauns apģērbā kas par lielu, mazu, netīru, kā arī puišu apģērbā. Par bērna zobuem vispār nerunāsim, vēl skolā viņai tie zobi nebūs atauguši, viss tikai tapēc, ka māte ir par slinku bērnam zobus iztīrīt, jo jāmauc tak pa bāriem līdz vēlai naktij. Tas bērns kalniņu un ragavas vispār ir redzējis savā mūžā? 🤷♀️LilyLady @ 12.01.2025 18:15
Jā, galvenais, ka paša pārfiltrētais ģīmis priekšplānā.
Bērnam atkal kaut kādi puiku cimdi ar mašīnītēm, noteikti Kerkiras dēla atdotie. Un slampas cepure, kas atvilkta augstu virs pieres, lai neredz, ka šļūc uz acīm. Tieši tik ļoti pohuj abiem dzegužiem savs jaunākais bērns - ja neviens par velti neiedos Miai bērnu cepuri, tad neko, iztiks. Vai tomēr ir cepure, bet no Kerkiras, kārtējā puiku stilā, un kauns rādīt, tāpēc uz bildēšanos slampa uzmauc savējo.
Ielieciet, lūdzu! Esmu nobloķēta. Paldies!Minelūše @ 12.01.2025 18:23
Kiviča FB.
yay @ 12.01.2025 16:26
Jā, bebra kungs atņirdzis savu pvc redeli, kamēr bērns ir iemācījies smaidīt sakniebtu smaidu, lai neredz zobiņus.