TikiTaki @ 01.05.2023 10:54
Liene visu reducē līdz sevīm un Kivim.
Kad Keitija bija dzimšanas diena, tad bija ielikts Keitijai apsveikums ar tekstu - daudz laimes! Tev ir vislabākais tētis pasaulē.
Kādā sakarā... Tēva diena?
Tagad arī - ieliek bildes ar savu jauno ģimeni un apsveic meitu. Kādā sakarā? Kādā sakarā apsveikumā savai meitai Tu stāsti, ka kādu citu, meitai svešu, bērnu Tu mīli kā savu bērnu?
Šitas arī tiks mācīts sievišķības akadēmijā? Kā rakstīt dzimšanas apsveikumus, lai tajos vienmēr būtu atsauce uz savu vīrieti, tādejādi nemitīgi apliecinot, ka viņš tev ir dieva vietā. Sadaļa - kā veidot attiecības.
Vnk WTF Liene?
Knabsab @ 01.05.2023 12:35Fuck! Lamāties gribas! Lienei Liepiņai ar steigu vajag medpalīdzību! Jātnieks bez galvas, apsveikums Esterei ar tefteli kam kokčiks rokā un bomba - pārdzīvojumi par sasodīta pedofīla tirzàšanu delfos!
Tai mātītei toch nav mātes dotību pat tik cik dzeguzei! Bleg tas vīrietis apgramstija mazas meitenes, to viņa kolēģi ir redzējuši! Kāda tur fakin tiesa stulbā Liene! Tādus tipazus kā vins ir jākastrē momentāli! A stulbajai Planckai vēl gribas viņu aizstāvēt? Tu stulbā sieviete, Tev kaut grams smadzeņu vispār ir?
Nu nav, tas skaidrs, pašai nebija problēmu drazties miesigu mazgadīgu bērnu klātbūtnē, par kādiem morāles standartiem mēs te vispār varam runāt!
Knabsab @ 01.05.2023 12:35Fuck! Lamāties gribas! Lienei Liepiņai ar steigu vajag medpalīdzību! Jātnieks bez galvas, apsveikums Esterei ar tefteli kam kokčiks rokā un bomba - pārdzīvojumi par sasodīta pedofīla tirzàšanu delfos!
Tai mātītei toch nav mātes dotību pat tik cik dzeguzei! Bleg tas vīrietis apgramstija mazas meitenes, to viņa kolēģi ir redzējuši! Kāda tur fakin tiesa stulbā Liene! Tādus tipazus kā vins ir jākastrē momentāli! A stulbajai Planckai vēl gribas viņu aizstāvēt? Tu stulbā sieviete, Tev kaut grams smadzeņu vispār ir?
Nu nav, tas skaidrs, pašai nebija problēmu drazties miesigu mazgadīgu bērnu klātbūtnē, par kādiem morāles standartiem mēs te vispār varam runāt!
visslabi @ 01.05.2023 12:47
Precīzi!
Liene, tu esi slima, nenormāla. Bilde ar tefteli, kuram alkohola glāze rokās. Nu ļoti skaisti. Lienes tuvinieki, māte, māsa - Nu iesaistaties beidzot Lienes palīdzībai. Labi tas nebeigsies, jūs taču to zinat, redzt, kas notiek. Redzat, ka cilvēks jūdzas ar katru stundu un katru alkohola glāzi. Te ir nopietns gadījums, kad visi noskatās, kā cilvēks nojūdzas, nepiedāvā palīdzību, līdz notiks nelaime.
Atvaino,bet lūdzu precizē ko tieši Lienes tuvinieki var darīt? Ar varu ārstēties nevienu aizvest nevar.Nu atnāks tuvinieki ar palīdzības piedāvājumu? Ar kādiem mēsliem viņi tiks aplieti,es pat iedomāties nevaru! Vecajai mātei to vajag? Es uzskatu ka ne Liene jāglābj,bet Mia!visslabi @ 01.05.2023 12:47
Precīzi!
Liene, tu esi slima, nenormāla. Bilde ar tefteli, kuram alkohola glāze rokās. Nu ļoti skaisti. Lienes tuvinieki, māte, māsa - Nu iesaistaties beidzot Lienes palīdzībai. Labi tas nebeigsies, jūs taču to zinat, redzt, kas notiek. Redzat, ka cilvēks jūdzas ar katru stundu un katru alkohola glāzi. Te ir nopietns gadījums, kad visi noskatās, kā cilvēks nojūdzas, nepiedāvā palīdzību, līdz notiks nelaime.
kuranavliene @ 01.05.2023 13:14Atvaino,bet lūdzu precizē ko tieši Lienes tuvinieki var darīt? Ar varu ārstēties nevienu aizvest nevar.Nu atnāks tuvinieki ar palīdzības piedāvājumu? Ar kādiem mēsliem viņi tiks aplieti,es pat iedomāties nevaru! Vecajai mātei to vajag? Es uzskatu ka ne Liene jāglābj,bet Mia!
Minelūše @ 01.05.2023 10:11Pretīgā bāba. Muld par meitu, it kā pati nemaz nebūtu vainīga pie tā, ka viņas nav kopā. Nē, Lienīte, Esteres tētis nav tev neko atņēmis. Paldies Dievam, ka viņš ir, lai par to meiteni parūpētos pēc tam, kad tu, supermīlošā māmiņa, pieļāvi, ka tavs resnais jāklis izēda tavu Esteri no mājas ar tavu klusējošo piekrišanu. Cik traki tev sāp sirsniņa, ka Estere aizgāja, jo nevarēja ne durvis atvērt, neuzduroties mātei, kura turpat acu priekšā kniebjas ar svešu vepri. Slima tu esi uz visu galvu, ja neredzi savu vainu šajā lietā.
Un nē, es no tevis, rudās, blondās, nopampušās bezdeguna raganas nebaidos. Ja tev tādas faking spējas, ko tad neesi piebūrusi sev meitas, Buli, naudu, labas drēbes, ielūgumus uz foršiem pasākumiem, sabiedrības atzinību? Sēdies, 2, sūdīgi tev ar to buršanos?
visslabi @ 01.05.2023 13:28
Es domāju, ka tieši dēļ tā, ka lienei kontakts ar savu ģimeni it pilnībā trūcis, arī iet uz īso vēl vairāk. Ja būtu bijis kontakts un lienes māte atzītu Miu par mazmeitu, tad būtu vismaz komunikācija un virzītu uz pareizu dzīves virzienu. Būtu kaut nedaudz rezpekts. Es domāju, ka tas ka lienes māte pati atteicās no savas meitas, kad iepriekš turēja viņu grožos un palīdzēja kā var, ļoti iespaidoja lieni komplektā ar alkoholiķi kiviču. Bet ko tur daudz runāt, pašas lienes māte atteicās no savas meitas, kāda problēma lienei bija savas atstāt novārtā. Kāda māte, tāda meita. Tur viss ir slikti. Par Miu, jā - šī bērniņa ļoti žēl. Bet ar varu arī nevar atņemt, tāpat kā lieni uz psiheni aizvest, kaut ir jau tur pabijusi.