Rakstniece @ 01.05.2023 08:47Liene maskējoties ar blondu matu krāsu, lai iekļautos sabiedrībā.
Jautājums, kāpēc tās briesmīgi ataugušās matu saknes nav rudas?
Un būtu labāk padomājusi, kā sabiedrībā iekļausies Mia, ņemot vērā, cik ļoti iepaliek daudzos jautājumos, salīdzinot ar saviem vienaudžiem. Kas, protams, ir vecāku nolaidība.
Kamēr Liene aizņemta ar savu pašpersonības kultu, tikmēr maziš tulīt būs 3 gadus vecs ar maisījuma pudeli padusē.
Blocked @ 01.05.2023 08:49Ļenkas dilērijs šonakt , citēju :
- Plkst. 03:00 ,, Valpurģu nakts . Raganu saiets . Lai baidās visi , kas vēl mums ļaunu ! Īstajā laikā pamodos ! Čau ! ,,
- tālāk ,,failos,, jau redzamie storiji , vietējā ragana uz slotas kāta ar Mežezera 4paku , veic sātaniskus rituālus Rundāles pilsdārzā ????????
- Plkst. 04:00 , jau atlidojusi līdz ,,Uzvaras parkam,, Rīgā ????????
-,, Braucu garām sakurām Uzvaras parkā , un tās šogad ir bez krāsas . Kādēļ ?Varbūt kāds var izskaidrot šo fenomenu ?
- Plkst. 05:30 jau tapis reels :
,, Ir gandrīz 5:30, kad piedzima Estere, pirmais bērniņš Dzemdību namā. Viņas nav fotogrāfijā, bet vienmēr manās domās un sirdī. Šī man ir īpaša diena Tevis dēļ, meitiņ. Tavs tētis mums ir atņēmis šos īpašos, mūsu brīžus.
Man līdzās saldi čuč Mia, mazā Tava māsiņa, un Keitija, mana mīļotā vīra @andriskivics meitiņa, kuru mīlu kā savu pašas meitu. Mīlu Tevi, Esterīt. Esmu domās ar Tevi ik dienas.
Lūdzu visus nekomentēt neko vai atstāt sirsniņu. Paldies.,,
Nav_vispar @ 01.05.2023 09:34Kas tas bija par to Rundāles pili? ?
EsPati @ 01.05.2023 08:53
Es tikai nesaprotu - kāda velna pēc šinī tekstā ir iepīta Ketija????♀️??♀️ Kur var būt tāda čūska?Ne vārda par savām pārējām divām meitām, ka mīl viņas, bet vot Madaras meitu viņa mīl. Ko Tu dirs liene?Cik var kacināt to Madaru. Pretīga būtne tā liene.
Blocked @ 01.05.2023 08:58
Piedevām , foršā Madaras ģimenīte , taču atrodas ārzemju ceļojumā . Keitija tur , ir kopā ar saviem vecākiem , nevis MAUKAS skulmes gultā .
Arahne @ 01.05.2023 03:42https://failiem.lv/u/er3v6gxs5
Nu Minhauzens, ņemagu ?? bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju
reina @ 01.05.2023 08:58Šonakt īpaši uz īso sagājis.
Sakuras bez krāsas...baltas domāts? Balts arī ir krāsa ?
Ruda ragana..khemm, nu jā, pilnīga taisnība ? ragana viņa ir tiešām, tikai bez pašpiedēvētajām "spējām", jo nu, ar ko viņa jebkam kloķi ir ielikusi? Pat meitas atņemtas, ko tad bijušajam vīram neko nespēja "pieburt"? ??
Jā, tas tiešām, izskatās dīvaini. Būtu pati savu nejauko ģīmi aizklājusi. Simboliski - tāda Lienei attieksme pret meitiņu- melns laukums.Phenelopsis @ 01.05.2023 11:47Visu jau izsaka ka tas,ka melnais laukums,kur rakstīts-šoreiz bez humora,ir uzlikts tieši priekšā Mias sejai. Tajā bildē ir daudz vietas kur to tekstu novietot.