Nācu rakstīt tieši to pašu ! Drausmas, cik tā sieviete ir pārņemta ar sevi ! Jo tālāk, jo trakāk sāk palikt. Katru dienu tie sevis slavinošie teksti... Man arī ir pazīstama viena caca, kas instagramā sevi slavē un tas klasiskais - man ir tik un tik izglītības... :D Ja godīgi, kuru piš Tavas izglītības? Cilvēki ir aizņemti ar savām dzīvēm.visslabi @ 28.04.2023 11:38
Lienei arvien vairāk iet ciet! Jau sen pierādīts, ka jo sevi vairāk slavē un visur tikai es,es,es, jo mazāk dzīvē saņem novērtējumu. Plus, katru dienu gandrīz viņai jauns sasniegums, iemesls sevi slavēt un slavināt, cik profesionāla, skaista utt. Tur kaut kas pavisam uz īso iet. Tas jau pēc izmisuma sāk izskatīties, kad mēģina visiem parādīt, cik laba, skaista, gudra, zinoša utt., lai izlūgtos sadarbības, haļavu un utt. Bet izskatās, ka baigi neviens nemet pakaļ sadarbības. Tik pārņemta ar sevi sieviete.
Tur jau tā lieta ! Tai šaurajai pierītei diez vai interesē mūzika un reāli iemācīties kaut ko spēlēt. Plekste tālāk par grabuļkurpēm un p*peli neko nerubī. Nebūtu Andris, tak sen jau būtu intrigojusi un uzmākusies bundziniekam, a tā var ar ķebli vai maku dabūt pa galvu.Minelūše @ 28.04.2023 12:26
Tāpēc, ka bundziniekā ieķērusies. Ar bungu spēli kā tādu tur mazs sakars.
pus Rīgas gultas izbraukājusi,tam vēl varētu noticētAriete @ 28.04.2023 19:13Izbraukājusi pus pasauli mūsu Minhauzene ???
jā jā tāda sexy chick mūsu Katjka ...Incognito @ 28.04.2023 20:11Jēziņ tajā storijā, kur viņa “spoguļojas” kamerā un paver vaļā jakas apkakli, lai var redzēt viņas grabuļus, nu vnk maigi izsakoties izskatās padebīla ? es nevaru iedomāties otru ar sevi tik apmātu cilvēku
Incognito @ 28.04.2023 20:11Jēziņ tajā storijā, kur viņa “spoguļojas” kamerā un paver vaļā jakas apkakli, lai var redzēt viņas grabuļus, nu vnk maigi izsakoties izskatās padebīla ? es nevaru iedomāties otru ar sevi tik apmātu cilvēku
es ar to padomaju, re izmazgata apkakle.Krizdole @ 28.04.2023 20:33
Es no sākuma domāju, ka viņa rāda, ka beidzot to jaku izmazgājusi un apkakle tīra, bet ne-ee, savas dārglietas atrāda ?
kapibara @ 28.04.2023 22:29Atkal jau sīkā aizvilkta līdz uz koncertu..
Helga Andersson @ 28.04.2023 23:02Un vēl - tik paredzami - ja kāds uzsauc ēdmaņas, tad Lienīte uzreiz ieliek storijā, ja ne, tad vai nu te mēs ēdām, bet bez paikas bildēm, vai arī te mēs neēdām, jo man neinteresē ? nu tāda lūzeriene, būtu vismaz pratusies smuki melot tā, lai visiem nav skaidrs, ka sprauž batonus ?
Incognito @ 28.04.2023 20:11Jēziņ tajā storijā, kur viņa “spoguļojas” kamerā un paver vaļā jakas apkakli, lai var redzēt viņas grabuļus, nu vnk maigi izsakoties izskatās padebīla ? es nevaru iedomāties otru ar sevi tik apmātu cilvēku