Tērvetniece @ 27.04.2023 11:49https://1188.lv/zinas/liene-kivica-minisvarcinos-trene-tvirtu-dupsi/15187
Nopietni... ???
es nē @ 27.04.2023 16:11Es atvainojos, esmu piemirsusi, bet kapēc "profesionālā šofere", kas "pusi pasaules apbraukājusi" (bļe, tai topogrāfiskajai muļķei ir sajēga, ka pus pasaule nebeidzas ar pāris štatiem asv, spāniju un norvēģiju??) visu laiku ir pie stūres? Kivičs vislaik šmigā? Nav tiesību? Es nesaprotu, ko tā klaunene savu klaunu vislaik vadā kā tāds vergs?
varu tikai iedomaties, cik tas ir garlaicigi :)LilyLady @ 27.04.2023 15:23
Aplausi nebeidz sākties - Gada autovadītāja Liene Kiviča. Pasniedziet kausus, medaļas un vimpeļus.?
Es vēl saprastu sajūsmu, ja plekstei būtu vismaz C un D kategorija, mācētu fūres vadīt un autobusus, bet vizināt riņķī apkārt vienmēr šmigā esošo tefteli - nu tāds sasniegums, afigeķ..
eh nu es gan nevienam nelautu saukt bernu par neglitu, atceroties, cik loti skumji jutos, kad pie manas meitinas naca masiere, kura teica ak dievs, cik neglits berns, neglitakais kadu esmu redzejusi,kur tetis tas krellites pirks, kad izaugs , utt. Nesaprotu, kapec es vinai atlavu savai mazajai smukajai meitinai pieskarties. Un meita izauga loti smuka, gudra un veiksmiga.u.604737e44a238 @ 27.04.2023 15:46
Jā, man arī šķiet, ka dzeguze klusībā cerēja uz dēlu - tas būtu viņai ļoti tipiski. Madarai divas meitenes, tad nu lielā dzīves mīlestība tagad dzemdēs dēlu mantinieku (Kristofers nevienam nekad nav rūpējis - ja godīgi, man arī nav skaidrs, kāpēc Kristoferam tā arī neatradās vieta Madaras un vepra ģimenē).
Bet dzeguzei "nepaveicās" - tika pie meitas, turklāt ne īpaši skaistas (jau iepriekš atvainojos visām, kuras tas aizskar, bet ir glīti bērni un ir neglīti, šis pieder pie pēdējiem). Taču uzsvēršu, ka skaistums šeit ir sekundārs - ja bērns būtu sakopts, smuki saģērbts, aprūpēts un pats galvenais MĪLĒTS, tad viņa izskats nevienam acīs nedurtos. Tagad tas ir nevienam nevajadzīgs radījums - dzīvu vecāku bārenis.
Danuta @ 27.04.2023 15:21
Tad lai vepris ar birsti neliek Miu internetā. Ja liek kaut ko internetā, tad lai rēķinās, ka šajā forumā par to arī runās. Normāli vecāki vispār neizpauž savu privāto dzīvi sociālajos tīklos. Jo tieši tāpēc tā ir privāta. Bet ja vepris ar birsti liks Miu, tātad, viņi ir gatavi dažādiem komentāriem.
Pikachio @ 27.04.2023 15:34https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ZPtA6P2YAs584otuERx78qtgkfGvvG1PTFgvsmXtX6sKZC5KGScxyBQh3qMEQgwpl&id=100063698494389
Komentāri jau labi?
Lienītei gan jau škrobe ,ka nevar izdzēst?
Bjork @ 27.04.2023 16:10Ramona nesa sirsnīgi Miu rokās, kad meklēja šokolādi, ar Miu tika runāts pilnos teikumos bez kuku, auu, Mia, hihihihi... Bērns smaida un komunicē, izrāda interesi.
Es tiešām neatceros nevienu video ne ig, ne šovā, kad ļenka būtu nesusi bērnu opā. Nu, tā no sirds, lai kopā kaut ko darītu, runātos- iesim tagad kopā, meklēsim to un to... Imantas pagalmā arī ir novērots, ka ļenka ar andri iet pa priekšu, runā savā starpā, kamēr Mia klumburē krietni nopakaļus.
Piemērs, Karadžana, kad Stefāniju nēsā, runā, spēlējas, ir emocionālā saite. Ir ļoti skumji noskatīties, ko tā ļenka nodara savam bērnam liedzot tādu pašsaprotamu lietu kā mātes mīlestību. Tāpēc jau Mia ir pieķērusies Ramonai kā tāds dadzītis.
No mātes ir opā tikai, lai neaizbēg naktī bērns, kad no skatuves vaktē savu desiņu.
Mia nav neglīta, viņa nav vecāku aprūpēta.
Marfa @ 27.04.2023 16:42eh nu es gan nevienam nelautu saukt bernu par neglitu, atceroties, cik loti skumji jutos, kad pie manas meitinas naca masiere, kura teica ak dievs, cik neglits berns, neglitakais kadu esmu redzejusi,kur tetis tas krellites pirks, kad izaugs , utt. Nesaprotu, kapec es vinai atlavu savai mazajai smukajai meitinai pieskarties. Un meita izauga loti smuka, gudra un veiksmiga.
Hermesmel @ 27.04.2023 17:42Kur var redzēt tos video, kur Mia ir pie Graudiņiem, taisa frizūras, ēd un ko vēl Jūs tur teicāt?
dieninj! es to nemaz neiedomajo. Ja bija! Redz, cik jauki, ka pasaka kads ko tadu, ko nezinaju, un, visi mani aizvainojumi viena mirkli pazuda :) Domasu, ka ta bija, ka saki😘pufijs @ 27.04.2023 17:39
Vai masiere nebija austrumu tautības? Atsevišķās tautās pieņemts mazus bērnus, īpaši ļoti simpātiskos, saukt par neglītiem. Kaut kādi ticējumi par pasargāšanu no skaudības un ļaunās acs tādā veidā.
Marfa @ 27.04.2023 17:57dieninj! es to nemaz neiedomajo. Ja bija! Redz, cik jauki, ka pasaka kads ko tadu, ko nezinaju, un, visi mani aizvainojumi viena mirkli pazuda :) Domasu, ka ta bija, ka saki?