Nav_vispar @ 17.04.2023 08:48Pamanījāt, ka pēdējā storijā Mia atkal tā jocīgi uz beigām to roku noraustīja?
Inna86 @ 17.04.2023 09:32Graudiņi arī pirms šova dzīvoja mājā, tā, ka viņu līdzekļu izcelsme ir mistika.
yay @ 17.04.2023 08:42
Suņiem un kaķiem toč poh īrēts vai īpašumā. Kāds sakars ?
Viena sērija bij redzams,ka stāv uz galda datori un pieslēgti klāt vairāki monitori vai ekstra datori! Man ir ļoti daudzumi pazīstami,kas nodarbojas ar treidingu un labi pelna,un viņiem tieši tāpat ir vairāki ekrāni 😄 Iespējams viņam ir pamatdarbs un vēl treidings? Un ja var nopelnīt,ja mācās un neklikskina uz linkiem,kas sola nopelnīt £1000 diena 😄Inna86 @ 17.04.2023 09:32Graudiņi arī pirms šova dzīvoja mājā, tā, ka viņu līdzekļu izcelsme ir mistika.
Bjork @ 16.04.2023 22:50Līgs saka, ka neatklās, kur dzīvo ?
Baigais jau noslēpums
https://m.ss.lv/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga-region/garkalnes-nov/garkalne/aeceb.html
Berry5 @ 17.04.2023 11:02
Es brīnos, ka no tā 90to gadu bandītu stila pārgāja uz kaut ko modernāku.
Knabsab @ 17.04.2023 11:00Nebija te citā tēmā rakstīts, ka Graudiņš ar būvniecību darbojas?
Kopumā gan izskatās pēc kārtīga muhļītāja - tāds valodas prastums, lamājas daudz, valdonīgs. Pilnīgi varu iztēloties, ka šitāds organizē celtniecības materiālu kreiso ceļošanu.
Un vēl iespējams ka nav tur nekādas stabilitātes ienākumos, tāpēc arī tik bieži maina dzīvesvietas.
SantaBarbara @ 17.04.2023 11:40
Vai arī panjem stradniekus,kas izdara visu buvobjektā un pēc tam visus uzmet un nesamaksā pilnu summu!
Berry5 @ 17.04.2023 11:02
Es brīnos, ka no tā 90to gadu bandītu stila pārgāja uz kaut ko modernāku.
kuššššš @ 17.04.2023 11:53
90to gadu bandītu stils :D:D:D
Bet nu, gan jau ņēma vnk ko tobrīd varēja dabūt un sarunāt, ka var ievākties, jo nebija jau viņiem baigi daudz laika. Bet ja Graudiņa sajūsmināsies arī par šo iekārtojumu, būs rēcīgi, jo man liekas, viņa par to bandītisko jau ģība, cik ideālas mēbeles, kāds satriecošs stils... un šitais iekārtojums nav pat līdzīgs :D
Bet kas ta Lieņukam rīt pa svētkiem, ka tā gaida rītdienu? :D Un šodien tak iznāk tefteļa dziļo sarunu raidījums. Kur desmit storiji reklamējot sirdsmīļotā vīra lielo sasniegumu? Ļoti slikti nomenedžēts viss :D:D
lai jau ir tā Mia pie Graudiņiem, tomēr viņi bērnam.var dot vairāk kā dzērājparitis, tur vismaz meitenes padarbojas ar viņu, var pa sētu izskrieties, gan jau arī paēst iedot kaut ko vairāk par maisījumu un nav vairāk dienām jādirn ar pastulbo ļenku alko dvingas piesmakušā istabā un klausīties kūku hihi..Knabsab @ 17.04.2023 12:07
Lienuks šodienu gaida. To bija vakarnakt ielikusi. Nu gaidām, gaidàm, kad zvaigzne pagodinās ar kādu boomerang video ? galvenais, ka Mia nogrūsta Graudiniem, uz BD vesta netiek, vecajiem alkāniem "jāatpūšas".
Kā vispār Kirpiči šito gudri izkrukīja - Graudiņi ir krustvecāki un bez maz vai nedrīkst atteikt Mias pieskatīšanu.