Ariete @ 16.04.2023 13:59Tā galvas grozīšanas bumerangos ir kaut kāds wtf
Nu jau tu reāli iebrauc grāvī! Tu to kažoku bieži sāc mest no vienas uz otru pusi.Arī pati nesen apsriedi Mias problēmas kā visas citas,tagad jau dziedi citu dziesmu.Tad tev Liene slikta,tad sāc aizstāvēt un vaino kopā ar Lieni Buļa sievu! Tak noformējies reiz,tev tie Kiviči čomi vai tomēr nav?vivii @ 16.04.2023 12:10
Un Tu esi ārsts, speciālists, ka vari uzstādīt pa labi un pa kreisi diagnozes? Tev pašai ir viss ok?
Un ko Tu tagad darīsi, skriesi pie Kivičiem
ar savām diagnozēm un atņemsi bērnu?
It kā pieaugušas sievietes, bet reizēm tādas lietas runā…
kuranavliene @ 16.04.2023 15:29Nu jau tu reāli iebrauc grāvī! Tu to kažoku bieži sāc mest no vienas uz otru pusi.Arī pati nesen apsriedi Mias problēmas kā visas citas,tagad jau dziedi citu dziesmu.Tad tev Liene slikta,tad sāc aizstāvēt un vaino kopā ar Lieni Buļa sievu! Tak noformējies reiz,tev tie Kiviči čomi vai tomēr nav?
Ariete @ 16.04.2023 13:59Tā galvas grozīšanas bumerangos ir kaut kāds wtf
vivii @ 16.04.2023 15:46
Pag, pag! Ja Tu uzmanīgāk lasītu, nevis tikai starp rindiņām, tad zinātu to, ka es vienmēr esmu bijusi pret to, ka tiek uzstādītas diagnozes un aprunāts bērna izskats saistībā ar kādu atpalicību vai slimību!
Pavisam kas cits ir konkrēts aprūpes trūkums, ko tiešām var pamanīt, piemēram, ka nav piemērots apģērbs, ka bērns mūžīgi sēž pie galda bez savas porcijas utt.
Bet uzstādīt diagnozes, balstoties no redzētā vai pēc bērna sejas izteiksmēm utt., tas jau ir pavisam kaut kas cits.
Es neesmu nekāda Kiviču fane un arī nebūšu, pat ja man ir savs viedoklis, piemēram, par Buli! Varbūt kāda to interpretē pa savam, bet tas, ka es nosodīju Buli un viņa sievu, nenozīmē, ka es aizstāvēju Lieni vai Kiviču. Es kā reiz esmu teikusi to, ka ne Kiviču ģimene ir laba, ne Buļa ģimene, ar visām savām attiecību peripētijām.
Berry5 @ 16.04.2023 08:59Liene bērnību pavadīja laukos? Vienkārši tā pārspīlētā sajùsma par ikdienas lietām. Tā it kā 4 sienās būtu turēta. Viņa tūlīt sajūsmā spiegs par katru Imantas pieneni.
Minelūše @ 16.04.2023 14:45
Tiem vecākiem būtu jāatpūšas no kā tieši? No dzeršanas? Ļenkai jāatpūšas no nekā nedarīšanas, dīkdieņošanas? Darbu nepazīdama, viņa jau tāpat atpūšas katru dienu no rīta līdz vakaram.
Apple of my eye @ 16.04.2023 15:50
Piekrītu - kā nepieskaitāma, bet ir jau arī!
Storijā Kivičš muzicē 30 gadu svinībās - nez tā ir 30 gadu kāzu jubileja vai dzimšanas diena? Ja dzimšanas diena, tad OMG - jauns cilvēks aicina uz šādu jubileju KIVIČU ??? Kādā alā ir jādzīvo, lai šāda doma ienāktu prātā!
Un vispār paskatījos to Graudiņu - viņai teksti, izteiksmes, vārdi ļoti līdzīgi Lienei ?
Pilgrim @ 16.04.2023 12:15Ziniet,bet man tā Madara arī sāk likties stipri interesanta..Palaist bērnu,zinot ka vecim koncerts,tātad Keitiju "pieskatīs" Liene, bet vecis būs 100 punkti pohains.Hmm.
yay @ 16.04.2023 17:51
Mēs, lezbju konsīlijs, jau sen šeit vienojāmies, ka lai gan esam Team Madara... viņa noteikti nav balta un pūkaina. Tomēr cik gadus nodzīvojusi ar Resno.
Tuana @ 16.04.2023 18:04
Nujā, bet Madarai ir attaisnojums - viņas jaunība. Kad Kivis viņu sāka “aplidot”, cik viņai bija? 18? Meitene pieauga un atkratījās no viņa.
jo kivim vajag tādu, kas viņu apbrīno un klausās visu muti vaļā ....un jauna meitene bija tieši tāda. Nu un protams, tagad pamuļķā Liene ....Minelūše @ 16.04.2023 18:10
Un man tas aizvien šķiet ārkārtīgi creepy, jo Kivičam tolaik bija 34. Sakiet ko gribat, bet nav vīrietim bēniņos viss kārtībā, ja 34 gados viņš aplido un vēl apprec padsmitnieci.
qwe @ 16.04.2023 18:29jo kivim vajag tādu, kas viņu apbrīno un klausās visu muti vaļā ....un jauna meitene bija tieši tāda. Nu un protams, tagad pamuļķā Liene ....
Un kāpēc Madarai būtu jābūt baltai un pūkainai? Mēs neviens tādi neesam!yay @ 16.04.2023 17:51
Mēs, lezbju konsīlijs, jau sen šeit vienojāmies, ka lai gan esam Team Madara... viņa noteikti nav balta un pūkaina. Tomēr cik gadus nodzīvojusi ar Resno.
Sarma1986 @ 16.04.2023 14:25
"Viss ok" principu 100% piekopj bērnudāra audzinātajas. Neved bērnu uz bērnudārzu? Nu lai neved, mazāk problēmu, mierīgāka diena. Nav piemērotu apavu vai apģērba? Nu lai staigā ar to, kas ir, neaiztiks jau Ļenu, jo Ļena taču var publicēt audzinātaju foto IG un uzrakstīt, ka viņas resnas. Bērns ar pudeli visu dienu? Nu lai taču, uz kājam taču turas, ja ko iegrūž pusdienās ar karoti, labi, ja nē, arī labi, neies jau aizrādīt Kivičiem. Matu nav? Nu lai nav, audzītes taču nav ārstes, neies te uzstādīt diagnozes, plus aizrādīšana par izkritušajiem matiem būtu aprunāšana un tas nozīmetu, ka viņām nepatīk Liene un viņas bērns ( kā te dažas komentētājas uzskata).
Un vispār, var taču atnākt piedzēries Kivičs un iemest ar krēslu, tad vēl saskries TV ļaudis ar kamerām un žurnālisti. Nu kam to visu vajag, labāk paklusēt un vēl piekušināt citus.
Un 100%, ka šo tēmu ir lasījušas audzītes, viņu draudzenes, grupiņas vecāku mātes vai viņu draudzenes, jo Latvija ir maza un Latvijā ir tikai 2 pļāpu forumi. Bet tā mīļā miera labad labāk paklusēt, jo mīļais miers ir svarīgāks par vienu novārtā pamestu bērnu.