KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 13027
Reģ: 21.03.2014
Drīz jau vasaras brīvlaiks. Varēs Kivis izklaidēt Keitiju ddienās, kad visdrīzāk nebūs lievenīši.
Tik kādas būs tās izklaides? Jurmala un jomas iela? Nīkšana Imantas dzivoklī? Varbūt omes apciemojums?
16.04.2023 14:46 |

Reitings 44523
Reģ: 10.11.2022
Par Pūcīti jau izņēmusi, ko vakarnakt pālī samurgojusi. Ielikusi ielūgumu uz kaut kādu skati Stokmanā un pierakstījusi, ka ir patīkami saņemt ielūgumus uz dažādiem pasākumiem. Liene, nefantazē, tie nav ielūgumi, tas ir viens ielūgums. Ja tev būtu bijuši vēl citi, tu tak būtu piebļāvusi pilnu IG.
16.04.2023 14:47 |

Reitings 6551
Reģ: 04.12.2022
Ariete @ 16.04.2023 13:59
Tā galvas grozīšanas bumerangos ir kaut kāds wtf

Burtiski redzu to galvas kratīšanu Ģintermuižas palātā vai pie slēgtiem vārtiem, tur būtu saprotams, kapēc cilvēks tā dara, bet tā randomā pie mašīnas stūres 🤷🏻‍♀️
Un vēl katru reizi, kad redzu Ļenu IG, sasmejos, cik ļoti atšķiras no Ļenas TV. Kā Fiona, dienā viena, naktī cita 😂
16.04.2023 15:06 |

Reitings 3114
Reģ: 29.05.2022
vivii @ 16.04.2023 12:10

Un Tu esi ārsts, speciālists, ka vari uzstādīt pa labi un pa kreisi diagnozes? Tev pašai ir viss ok?
Un ko Tu tagad darīsi, skriesi pie Kivičiem
ar savām diagnozēm un atņemsi bērnu?
It kā pieaugušas sievietes, bet reizēm tādas lietas runā…
Nu jau tu reāli iebrauc grāvī! Tu to kažoku bieži sāc mest no vienas uz otru pusi.Arī pati nesen apsriedi Mias problēmas kā visas citas,tagad jau dziedi citu dziesmu.Tad tev Liene slikta,tad sāc aizstāvēt un vaino kopā ar Lieni Buļa sievu! Tak noformējies reiz,tev tie Kiviči čomi vai tomēr nav?
16.04.2023 15:29 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
kuranavliene @ 16.04.2023 15:29
Nu jau tu reāli iebrauc grāvī! Tu to kažoku bieži sāc mest no vienas uz otru pusi.Arī pati nesen apsriedi Mias problēmas kā visas citas,tagad jau dziedi citu dziesmu.Tad tev Liene slikta,tad sāc aizstāvēt un vaino kopā ar Lieni Buļa sievu! Tak noformējies reiz,tev tie Kiviči čomi vai tomēr nav?

Pag, pag! Ja Tu uzmanīgāk lasītu, nevis tikai starp rindiņām, tad zinātu to, ka es vienmēr esmu bijusi pret to, ka tiek uzstādītas diagnozes un aprunāts bērna izskats saistībā ar kādu atpalicību vai slimību!
Pavisam kas cits ir konkrēts aprūpes trūkums, ko tiešām var pamanīt, piemēram, ka nav piemērots apģērbs, ka bērns mūžīgi sēž pie galda bez savas porcijas utt.
Bet uzstādīt diagnozes, balstoties no redzētā vai pēc bērna sejas izteiksmēm utt., tas jau ir pavisam kaut kas cits.
Es neesmu nekāda Kiviču fane un arī nebūšu, pat ja man ir savs viedoklis, piemēram, par Buli! Varbūt kāda to interpretē pa savam, bet tas, ka es nosodīju Buli un viņa sievu, nenozīmē, ka es aizstāvēju Lieni vai Kiviču. Es kā reiz esmu teikusi to, ka ne Kiviču ģimene ir laba, ne Buļa ģimene, ar visām savām attiecību peripētijām.
16.04.2023 15:46 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Ariete @ 16.04.2023 13:59
Tā galvas grozīšanas bumerangos ir kaut kāds wtf

Piekrītu - kā nepieskaitāma, bet ir jau arī!
Storijā Kivičš muzicē 30 gadu svinībās - nez tā ir 30 gadu kāzu jubileja vai dzimšanas diena? Ja dzimšanas diena, tad OMG - jauns cilvēks aicina uz šādu jubileju KIVIČU 😵😵😵 Kādā alā ir jādzīvo, lai šāda doma ienāktu prātā!
Un vispār paskatījos to Graudiņu - viņai teksti, izteiksmes, vārdi ļoti līdzīgi Lienei 😛
16.04.2023 15:50 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
vivii @ 16.04.2023 15:46

Pag, pag! Ja Tu uzmanīgāk lasītu, nevis tikai starp rindiņām, tad zinātu to, ka es vienmēr esmu bijusi pret to, ka tiek uzstādītas diagnozes un aprunāts bērna izskats saistībā ar kādu atpalicību vai slimību!
Pavisam kas cits ir konkrēts aprūpes trūkums, ko tiešām var pamanīt, piemēram, ka nav piemērots apģērbs, ka bērns mūžīgi sēž pie galda bez savas porcijas utt.
Bet uzstādīt diagnozes, balstoties no redzētā vai pēc bērna sejas izteiksmēm utt., tas jau ir pavisam kaut kas cits.
Es neesmu nekāda Kiviču fane un arī nebūšu, pat ja man ir savs viedoklis, piemēram, par Buli! Varbūt kāda to interpretē pa savam, bet tas, ka es nosodīju Buli un viņa sievu, nenozīmē, ka es aizstāvēju Lieni vai Kiviču. Es kā reiz esmu teikusi to, ka ne Kiviču ģimene ir laba, ne Buļa ģimene, ar visām savām attiecību peripētijām.

Plankumos izkrituši mati ir tas pats kas sejas izteiksme? Nav nekās brīnums, ka bērnudārzs klusē, tur varbūt tādas pašas kā Tu strādā, kuras uzskata, ka tā būtu aprunāšana. Ja aizrādīšana par matu kušķu trūkumu Tavuprāt ir aizrādīšana par izskatu, tad pēc Tavas loģikas aizrādīšana par zilumiem būtu arī aizrādīšana par izskatu? Ja mati var būt izrauti vai krist no dzelzs trūkuma, tad zilumi arī var būt uzsisti vai rasties no dzelzs trūkuma. Paskaidro savu loģiku, kurā brīdī drīkst sākt aizrādīt? Kad kāda locekļa trūkst kādu rītu?
16.04.2023 16:01 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Berry5 @ 16.04.2023 08:59
Liene bērnību pavadīja laukos? Vienkārši tā pārspīlētā sajùsma par ikdienas lietām. Tā it kā 4 sienās būtu turēta. Viņa tūlīt sajūsmā spiegs par katru Imantas pieneni.

Liene ir spilgts piemērs tam, ka cilvēku var izvest no laukiem, bet laukus no cilvēka, gan nē.
16.04.2023 16:53 |

Reitings 6002
Minelūše @ 16.04.2023 14:45

Tiem vecākiem būtu jāatpūšas no kā tieši? No dzeršanas? Ļenkai jāatpūšas no nekā nedarīšanas, dīkdieņošanas? Darbu nepazīdama, viņa jau tāpat atpūšas katru dienu no rīta līdz vakaram.

Tu, ko viņa 24/7 strādā par sargsuni Kivičam , ka arī ir modele, menedžere, māksliniece, nesen atklājas, ka ir arī autovadītāja.😀
16.04.2023 17:08 |

Reitings 6002
Apple of my eye @ 16.04.2023 15:50

Piekrītu - kā nepieskaitāma, bet ir jau arī!
Storijā Kivičš muzicē 30 gadu svinībās - nez tā ir 30 gadu kāzu jubileja vai dzimšanas diena? Ja dzimšanas diena, tad OMG - jauns cilvēks aicina uz šādu jubileju KIVIČU ??? Kādā alā ir jādzīvo, lai šāda doma ienāktu prātā!
Un vispār paskatījos to Graudiņu - viņai teksti, izteiksmes, vārdi ļoti līdzīgi Lienei ?

Tas, ka Ļenkai nav pilns rublis, tas jau sen ir skaidrs.
Varbūt, draugi vai ģimene tā nolēma iesmiet un izjokot viņus jubilejā vai dzimšanas dienā. 😀
Ne velti ir teiciens: '"Pasaki, man, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu.'" Līdzīgais pievelkas līdzīgam. Baigas druškas, viņas noteikti ir atradušas viena otru.
16.04.2023 17:27 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
Kur vispār kukū ar kirkiru iepazinās? Šova mineja kko, ka 4 gadi tik pazīstamas
16.04.2023 17:45 |

10 gadi
Reitings 2807
Un bērnam ir izkrituši mati, jā. Sen jau storijos ievēroju,ka tur kkas nav kārtībā. Tikai no kā tas ir? It kā izkāmējis tas bērns neizskatās, lai teiktu ka no bada, bet,ka no nepilnvērtīga uztura - tas gan varētu būt.
Un tām kuram nepatīk, ka runā par Miu - nu mēs runāsim gan, jo tas, ko plekste ar viņu dara, ir prātam neaptverami un slimi. Kropļo bērnu mūsu acu priekšā un visiem jāstāv klusu?
16.04.2023 17:50 |

10 gadi
Reitings 6223
Reģ: 05.08.2013
Pilgrim @ 16.04.2023 12:15
Ziniet,bet man tā Madara arī sāk likties stipri interesanta..Palaist bērnu,zinot ka vecim koncerts,tātad Keitiju "pieskatīs" Liene, bet vecis būs 100 punkti pohains.Hmm.

Mēs, lezbju konsīlijs, jau sen šeit vienojāmies, ka lai gan esam Team Madara... viņa noteikti nav balta un pūkaina. Tomēr cik gadus nodzīvojusi ar Resno.
16.04.2023 17:51 |

Reitings 6373
Reģ: 01.04.2023
yay @ 16.04.2023 17:51

Mēs, lezbju konsīlijs, jau sen šeit vienojāmies, ka lai gan esam Team Madara... viņa noteikti nav balta un pūkaina. Tomēr cik gadus nodzīvojusi ar Resno.

Nujā, bet Madarai ir attaisnojums - viņas jaunība. Kad Kivis viņu sāka “aplidot”, cik viņai bija? 18? Meitene pieauga un atkratījās no viņa.
Turklāt iznesa to visu ļoti cienīgi, lai pēc iespējas mazāk traumētu bērnus.
Domāja no sākuma, ka paņēmis kārtējo naivo ziedlapiņu, kas skatīsies mutē un apbrīnos katru viņa pirdienu, bet kad tā vairs nebija, tad sūdzējās redz’ slikta palikusi, galviņu vairs neglaudīja, zāģēja un kas tur vēl. Atvilkās sadzēries no citas gultas (oi, koncertiņa) mājās un vēl kaut ko pieprasīja, vispār traģikomēdija! Un tas, protams, uzradās Lienīte, tāda kas pažēloja nabadziņu.
16.04.2023 18:04 |

10 gadiPatīk
Reitings 4664
Reģ: 31.10.2010
Tuana @ 16.04.2023 18:04

Nujā, bet Madarai ir attaisnojums - viņas jaunība. Kad Kivis viņu sāka “aplidot”, cik viņai bija? 18? Meitene pieauga un atkratījās no viņa.

Un man tas aizvien šķiet ārkārtīgi creepy, jo Kivičam tolaik bija 34. Sakiet ko gribat, bet nav vīrietim bēniņos viss kārtībā, ja 34 gados viņš aplido un vēl apprec padsmitnieci.
16.04.2023 18:10 |

10 gadi
Reitings 2807
Minelūše @ 16.04.2023 18:10

Un man tas aizvien šķiet ārkārtīgi creepy, jo Kivičam tolaik bija 34. Sakiet ko gribat, bet nav vīrietim bēniņos viss kārtībā, ja 34 gados viņš aplido un vēl apprec padsmitnieci.
jo kivim vajag tādu, kas viņu apbrīno un klausās visu muti vaļā ....un jauna meitene bija tieši tāda. Nu un protams, tagad pamuļķā Liene ....
16.04.2023 18:29 |

Reitings 6373
Reģ: 01.04.2023
qwe @ 16.04.2023 18:29
jo kivim vajag tādu, kas viņu apbrīno un klausās visu muti vaļā ....un jauna meitene bija tieši tāda. Nu un protams, tagad pamuļķā Liene ....

Beigās, domāju, visā šajā stāstā, visprimitīvākais un naivākais ir pats Kivis. Liene vienkārši ar viņu dziedēja pati savas traumas ar iepriekš neizdevušos Buļa projektu. Ar Kivi viss bija vienkāršāk. Ļenka ātri vien noorganizēja, lai paziņas medijos viņu “romāniņu” nopublicē. Kas tur toreiz bija? Kaut kāds raksts, ka itkā esot redzēti kino, rociņās sadevušies, skūpstoties utt. Un Kivim atpakaļceļa vairs nebija. Bet Ļenka - uzvarētāja, liktenīgā sieviete, pat kāzas panāca. (Jāpiemin, ka kāzās bija jau krietni stāvoklī).
Lai gan “ja y mami durochka”, viņai patiesībā ir baigais kobras tvēriens uz cilvēku apstrādāšanu, iežēlināšanu, izmantošanu. Kas to sapratis, ir ticis no viņas vaļā. Graudiņa tik vēl auklējas.
Tagad, kad Kivis ir nolaidies, resns, depresīvs un izstumts no solīdas sabiedrības, Lieņuks met acis tālāk - uz svaigāku un glītāku “gaļu”.
16.04.2023 18:47 |

Reitings 3114
Reģ: 29.05.2022
yay @ 16.04.2023 17:51

Un kāpēc Madarai būtu jābūt baltai un pūkainai? Mēs neviens tādi neesam!
16.04.2023 19:02 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Līgs saka, ka neatklās, kur dzīvo 🙈
Baigais jau noslēpums
https://m.ss.lv/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga-region/garkalnes-nov/garkalne/aeceb.html
16.04.2023 22:50 |

Reitings 3219
Reģ: 29.12.2022
Sarma1986 @ 16.04.2023 14:25

"Viss ok" principu 100% piekopj bērnudāra audzinātajas. Neved bērnu uz bērnudārzu? Nu lai neved, mazāk problēmu, mierīgāka diena. Nav piemērotu apavu vai apģērba? Nu lai staigā ar to, kas ir, neaiztiks jau Ļenu, jo Ļena taču var publicēt audzinātaju foto IG un uzrakstīt, ka viņas resnas. Bērns ar pudeli visu dienu? Nu lai taču, uz kājam taču turas, ja ko iegrūž pusdienās ar karoti, labi, ja nē, arī labi, neies jau aizrādīt Kivičiem. Matu nav? Nu lai nav, audzītes taču nav ārstes, neies te uzstādīt diagnozes, plus aizrādīšana par izkritušajiem matiem būtu aprunāšana un tas nozīmetu, ka viņām nepatīk Liene un viņas bērns ( kā te dažas komentētājas uzskata).
Un vispār, var taču atnākt piedzēries Kivičs un iemest ar krēslu, tad vēl saskries TV ļaudis ar kamerām un žurnālisti. Nu kam to visu vajag, labāk paklusēt un vēl piekušināt citus.
Un 100%, ka šo tēmu ir lasījušas audzītes, viņu draudzenes, grupiņas vecāku mātes vai viņu draudzenes, jo Latvija ir maza un Latvijā ir tikai 2 pļāpu forumi. Bet tā mīļā miera labad labāk paklusēt, jo mīļais miers ir svarīgāks par vienu novārtā pamestu bērnu.

Precīzi teikts.
Par braukšanu dzērumā - nevajag lolot ilūzijas. Kiviču pāris to dara regulāri. Un uz maiņām abi. Vienā no saviem koncertiem, pats muzikants minējis esot, ka ceļu policiju uz ceļiem sastapt ilesot ļoti minimālas iespējas. Izdariet secinājumus. Kad kiviču pārim ir uztraukusi likumu būtība vai to ievērošana?! Viņi taču uzskata, ka ir slavenības, ka "menti" , kiviča vārdiem sakot, ieraugot pašu kiviču - slavenību, uzreiz atlaiž visus grēkus.
16.04.2023 23:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits