kapriza__ @ 01.03.2023 14:01Es domāju, ka, ja kivis viņu pametīs, tad liene atcerēsies par saviem vecākiem un pārejiem, kas gribēja palīdzēt, bet vai nebūs sen jau par vēlu? Vai arī skries pie Graudiņas. Protams, prieks, ka Miai ir krustmāte, kas tomēr parūpējās par bērnu, kad ciemojās, bet es domāju, ka Graudina drīz nožēlos, ka sapinās ar kivičiem. Bērns jau tiek uzgrūzts un tagad lienite, katru reizi, kad sastrīdēsies ar sardeli, skries pie Graudiņas.
kapriza__ @ 01.03.2023 14:01Es domāju, ka, ja kivis viņu pametīs, tad liene atcerēsies par saviem vecākiem un pārejiem, kas gribēja palīdzēt, bet vai nebūs sen jau par vēlu? Vai arī skries pie Graudiņas. Protams, prieks, ka Miai ir krustmāte, kas tomēr parūpējās par bērnu, kad ciemojās, bet es domāju, ka Graudina drīz nožēlos, ka sapinās ar kivičiem. Bērns jau tiek uzgrūzts un tagad lienite, katru reizi, kad sastrīdēsies ar sardeli, skries pie Graudiņas.
Scandinavian @ 01.03.2023 14:54
Un cik droša Graudiņa var justies? Kas tur bija ar tām svešām laulību gultām? ??
kriksisix @ 01.03.2023 17:52Jūs vispàr ievērojāt, ka Lienei pirkstā nav gredzena!
Var redzēt instagrama kur spēlē bungas, ka nav, savukārt šodien ieliktajai vecajai bildei pie mašīna stūres - ir kaut kad vēl bijis pirkstā!
Varbūt ieķīlāts?
ZapeNape @ 01.03.2023 18:55Lieņuks atkal iegrieza veco plati - nebūsim tik ļaunas. Lieņuk, saukt citas par gnīdām, vēlēt, lai nokalst vagīna (šis vispār ir kronis visam) un vēl pareizrakstība..., tas ir tik mīļi. Viss kā vienmēr - ārdīšanās, lamāšanās, dzeršana un tad intektuāli ieraksti un sarunas. Tik paredzami un garlaicīgi. Influencere ???
Instagram ir soctīkls, nevis diplomdarbs!šito atceries, kad nākamreiz uznāks kāre piesieties kādam par pareizrakstību!
Cocococonut @ 01.03.2023 19:38Man smiekli nāk, Liene sevi Einšteinam pielīdzinājusi? Labi, no konteksta izņemts, bet tik un tā smieklīgi. Kas viņai tajā galvā notiek?
Minelūše @ 01.03.2023 19:30Man reāli izmežģās smadzenes, kamēr mēģinu saprast, ko viņa grib pateikt. Lienīte, priekš citām censties tev nav vajadzīgs. Citas pašas ar savām problēmām māk tikt galā. Centies labāk priekš sevis un sava bērna. Un šito atceries, kad nākamreiz uznāks kāre piesieties kādam par pareizrakstību!