Mercury6 @ 28.02.2023 09:15Es domāju, ka Liene vairs nevar atļauties galīgi slēpties un nedot par sevi ziņu Andrim, viņš tak viņu nogalinātu, ja viņai Miu aizvestu nezināmā virzienā.
Spinosaurus @ 28.02.2023 09:35A kur viņa izteicās par Dzīvesbiedru likumu?
nu un kad tad Kivkam ir traucejis visu dzivi mainit pec - lielas milestibas uz visu muzu - izzinosanas?Mercury6 @ 27.02.2023 23:02Nekas nebūs, Liene pārnāks mājās un viss. Viņi nešķirsies, abi tik tālu izbazūnējuši savu lielo mīlu, ka spīta pēc turpinās to teātri līdz mūža galam. Pārāk tālu abi sapinušies viens otrā, visus tiltus nodedzinājuši.
Marfa @ 28.02.2023 10:31nu un kad tad Kivkam ir traucejis visu dzivi mainit pec - lielas milestibas uz visu muzu - izzinosanas?
Minelūše @ 28.02.2023 09:17
Domā, ka viņam tā Mia tik dikti ir vajadzīga? Ļoti šaubos.
Man riebjas geji. Man riebjas mamma ar spalvainām krūtīm un bārdu. Man riebjas 15% uzbrukums 85%. Man riebjas, ka spalvains vīrietis grib iebāzt savu p**** otra vīrieša spalvainajā dibenā. Un man riebjas, ka Kārlis Streips pēc raidījuma “Rampas Ugunis” piedāvājas p**** man mutē. Man riebjas, kad Dāvids pālī lien s***** tad, kad visi jau ir mīksti “Muzikālajā Bankā”. Man riebjas, kad Reiniks lien s***** tad, kad dod 150 € honorāru par piecām dziesmām savā dzimenē “Simply Beach House”. Man riebjas Juris Millers, kura labākais orgasms,(kā viņš, iespējams, lielās pirtīs) ir bijis ar Ainaru Bumbieri brīdī, kad istabā ienāk viņa mamma. Man riebjas. Un ejiet na***** 15%.Tad, davaj, lieniet ārā no skapjiem. Varbūt būs 50/50. Un tad varbūt parunāsim par to, kas ir f***** kas. Mī***** un mau**** jūs esat.
Minelūše @ 28.02.2023 11:03Citējot pašu Kiviča kungu, tā arī ir patiesā pieņemošā, neaizspriedumainā un nenosodošā pārīša attieksme.
Starp citu, nekad un nemūžam neticēšu, ka K. Streips, kurš ir ļoti izglītots un inteliģents cilvēks, viņam ko tādu piedāvāja. Un according to Freids, tik agresīvi bieži vien izsakās vīrieši, kuri nav droši paši par savu seksualitāti.
*Cap @ 28.02.2023 11:07Liene atkal turpina ar to pašu tekstu un to pašu story
Par Reiniku arī neticēšu!Minelūše @ 28.02.2023 11:03Citējot pašu Kiviča kungu, tā arī ir patiesā pieņemošā, neaizspriedumainā un nenosodošā pārīša attieksme.
Starp citu, nekad un nemūžam neticēšu, ka K. Streips, kurš ir ļoti izglītots un inteliģents cilvēks, viņam ko tādu piedāvāja. Un according to Freids, tik agresīvi bieži vien izsakās vīrieši, kuri nav droši paši par savu seksualitāti.
⁸kapuchino5 @ 28.02.2023 10:39Redzēju to storiju. Kārtējā plukatas izgāšanās ne pa ķeksi. ?Viņa jau nu būtu tā īstā, kura tagad spriedīs par ģimenes vērtībām, kā tad. ??? Vispār viņi abi ir glumi kā zivis, vienā brīdī teiks vienu, ja nav vairs izdevīgi, uzreiz dziedās pretēju dziesmu. Yakī.
Nu izglītība Streipam ir, bet no inteliģences tur nav ne smakas. Streips ir piemērs tam, kas notiek ar veciem, ne sevišķi bagātiem gejiem, kad jaunus puisīšus vairs nevar nopirkt. Tad jāpaliek par ļaunu, neapmierinātu, žulti spļaujušu personu. Tam, ko kivičs raksta par Streipu ticu, jo šo to ir nācies piedzīvot saskarsmē ar citādi orietētajiem. Būtu daudz ko pastāstīt, bet nav šī tēma.Minelūše @ 28.02.2023 11:03Citējot pašu Kiviča kungu, tā arī ir patiesā pieņemošā, neaizspriedumainā un nenosodošā pārīša attieksme.